כאן נמחקה הודעה

yehuda18

New member
עמישי

באמת שאתה לא הראשון ובטח לא האחרון שבא לכאן עם הצעות כאלה. תאמין לי אף אחד פה לא קונה דברים כאלה. אם אתה רציני, תרשום תכל'ס מידע על העבודה ולא תיאורים ערטילאיים לגבי ה"עסק" שלך.. אף אחד כאן לא אידיוט, ואם יש אז הוא יפנה אליך, אתה רוצה שאידיוטים יפנו אליך?

עמישי לא רוצה להסביר

הוא לא רוצה להסביר את ה"עסק" שלו, אז אני אסביר. מה שהוא עושה זה "שיווק רשתי" שזה פחות או יותר הרמאות הכי גדולה בשנות האלפיים. חברות כמו UBFONE והרבלייף והחברה המסתורית של וטורי מבטיחות לכם להיות מיליונרים תוך שנה בהשקעה מינימלית של אלף דולר, אבל תכלס אחרי שתתנו את האלף דולר שלכם לא תראו יותר שקל. ההצלחה תלויה בכמות האנשים שאתם מכניסים אחריכם לעסק (צריך יותר מ8 אנשים רק בשביל להחזיר את ההשקעה), אבל ביננו לא תמצאו אף פראייר שיסכים להיכנס..

ק ד ו ש

New member
טוב מר מתנשא

צא מהסרט שלך ומההשפעה חסרת המעצורים שהספר אבא עשיר אבא עני עשה לך על המוח. הולך עם חליפות כאילו אתה איזה ביזנס מן בלאס וגאס. צא מזה בחייאת. כולך חארטה מהלכת, אתה וכל החברות פירמידה האלה שעושות כסף הודות לטמטום של אנשים אחרים.. ואת זה אני רושם אחרי שנכנסתי לאתר שלך בשביל לראות על מה בכלל אתה פותח פה ת'פה על אנשים עם היוהרה שלך.. ותאמין לי שלא התרשמתי אפילו לשנייה.

תגובה ( מוקדש לגולנצ'יקים)

היותך בתמונה ועוד בחליפה גורמת לי אפילו איבוד של החשק המיני שלי . אבל אני לא אגע בנקודות רגישות , למעשה שום נקודה רגישה ככל שתהיה בך לא לרמה שלי, ובטח לא לשל גולנצי'ק.... יו סאק מאן....

פוטיק

New member
תגובה עלובה !!

עמישי.. (שם מוזר יש לך אבל שיהיה..) התגובה שלך מעוררת גינוי... לרדת על גולנצ'יקים זה די מטומטם מצידך כי זה פורום של חיילים משוחררים ומן הסתם יש פה גם גולנצ'יקים אז תשכח מה"קהל יעד" הזה שלך...

אז מה החברה שלך עושה?

אם היא כל כך גדולה ומפותחת, למה לעזאזל אף פעם לא שמעתי עליה? חוץ מזה,אתם שיווק רישתי, או פירמידה בשפת העם. אחד הדברים הכי גרועים שיש.

הטRולית

New member
תראו מה עשינו...

נתנו לסקסי מאדר פאקר הזה אחלה במה בשירשור ארוך כמו *** של כושי... לא חבל??? מה נהינו פה?? תנו יד למסכן??? אגב, התמונה מהבר מצווה, איך להגיד בעדינות, עמישי.. מ-כ-ו-ע-ר-ת-!!! חן חן, ויום טוב. ולך תמצא חייייייייים!

כשמצטרפים צריך לשים כסף, נכון?

כי את זה אין לי , אלא אם כן אתם מקבלים ג'ינס של ראלף לורן....

יוטו2

New member
למה שלא תענה פה ? זו שאלה פשוטה

- משלמים כדי להתחיל לעבוד ? חובה לקנות מוצרים כול שהם ? אם לא - מחר אני נפגש איתך ..

יוטו2

New member
תענה ו"כן \לא .. אני משלם כסף

להתחלת העבודה ? שמע , רק לפני שבועיים למדתי על הרמאויות של השיווק הרשתי , אם ניוסקין שזו חברה באמת מצליחה שאף הבנתי שיש לה מניות בבורסה לא שיכנעה אותי בגלל ההוצאות שיוחזרו רק 90% מהם במידה ולא מכרתי (ואני לא אמכור שום מוצר שלהם היות והוא עולה פי כמה וכמה ממוצרים דומים ) אז חברה חדשה עם אדר שנראה לי מאוד חובבני - יצליחו ?

למעלה