דעה אחת מצד אחד של הקשת
נתחיל מזה שגבר בן 25 גרוש בטח שלא "שווה פחות". האסוציאציות שעולות לי לגבי גרוש בן 25, הן שהוא התחתן מהר (אולי מהר מידי), אולי לא חשב יותר מידי רחוק, אולי היתה בו קצת נאיביות של "האהבה תנצח הכל", כי אחרי הכל, למרות כל החיכוכים, הבעיות והפרידות שהם עברו, שנראים לי כמו התרעות או לפחות כמו משהו שהוא צריך לקחת לתשומת ליבו, הוא עדיין החליט להתחתן איתה, לא לפני שהיא הבטיחה שהיא תשתנה. (בלי להתייחס כרגע לסיבות ולמניעים - עצם זה שהיא צריכה להשתנות עבורו מראה שהוא לא מקבל אותה כפי שהיא, וזאת נקודה חשובה.) העובדה שגבר גרוש בן 25 עלולה לגרום לי לחשוב שהוא התנסה פעם אחת ונכווה, ולכן יהיה יותר זהיר להבא, ושבמערכת היחסים הרצינית הבאה שתהיה לו עם מישהי הוא יהיה יותר סגור על מה שהוא רוצה וצריך מבת הזוג שלו, ויהיה אולי קשה קצת יותר לרצות אותו. עצם זה שהוא גרוש לא מפחית בערכו בעיני. (אולי אם גם היה לו ילד זה כבר יותר מורכב, כי צריך לקחת בחשבון עוד מישהו מלבדו כשנכנסים למערכת היחסים איתו, אז מעורבות כבר שלוש נפשות ולא רק שתיים.) אלדד, אתה מונה כ"כ הרבה דברים חיוביים בבחור הזה, "...נראה טוב, מוכשר בצורה שלא תיאמן - כל מה שהוא נוגע בו הופך לזהב, הוא חכם מאוד, מקיף את העולם פעמיים בידיעותיו, איש שיחה נעים, והוא יודע לאהוב ומסוגל להעניק אהבה ענקית..." מעניין אם גם הוא מודע לכל המעלות הללו שלו. אם כן, סביר להניח שהוא משדר זאת, ולפיכך, לכשיפגוש בחורה פוטנציאלית לקשר זוגי מבחינתו עצם העובדה שהוא גרוש לא צריכה להיות השיקול כאן.