קודם כל אני לא אצא
עם "שפוט" בפוטנציה, ואני אכן מטבעי שתלטנית בהכל, גם במערכת יחסים הייתי מוצאת את עצמי על העליונה, אבל עדיין אני תמיד זקוקה שמישהו יתן לי קונטרה, שלא תמיד יסכימו איתי , אני לא רוצה פודל אלא בן זוג לשתף אותו ושלא יתן לי להשתלט עליו כי זה יקרה
באופן טבעי, ואם ארגיש שאני משתלטת אולי כבר לא ארצה להיות איתו(אני גם מתחשבת לפעמים
)נכון שיכול להיות מצב שהעניין של שליטה ימצא חן בעיניי ואני ארצה להישאר במערכת יחסים כי התרגלתי, כי אני אוהבת, כי נוח לי ועוד אלף ואחד דברים? זה הופך אותי לרעה? אז זהו שלא כי מי שנמצא איתי הוא נמצא בהסכמה ולא בכפיה ואולי גם לו נוח איתי ובלה בלה בלה(כמובן שזה מצב היפוטטי) ונחזור לחבר שלך, אמרת שהוא אוהב אותה עד מאוד , אז כנראה שיש בה משהו טוב שאולי אתם לא רואים, ושוב פעם אין לו עדיין ילדים שיחייבו אותו להישאר עמה(בזמנינו גם זה כבר לא מחוייבות),אז כנראה שהוא שם מרצונו, ואם הוא נראה לך סובל, מצטערת המסקנה היחידה שעולה לי לראש כרגע שהוא אוהב לסבול או שהוא לא בהכרח סובל .
עם "שפוט" בפוטנציה, ואני אכן מטבעי שתלטנית בהכל, גם במערכת יחסים הייתי מוצאת את עצמי על העליונה, אבל עדיין אני תמיד זקוקה שמישהו יתן לי קונטרה, שלא תמיד יסכימו איתי , אני לא רוצה פודל אלא בן זוג לשתף אותו ושלא יתן לי להשתלט עליו כי זה יקרה