כאן נמחקה הודעה

מתלבט13

New member
תשובה (בעצם, תשובות....)

ראשית אתה צודק שיש מימד מעליב בעצות מהסוג הזה. ולא הייתי כותב אלמלא הייתי חושב שזה יכול לעניין אותה. יכול להיות שאני טועה. אבל אני לא הייתי כותב בלעדי זה. אני חושב קצת יותר ממה שנראה. אתה צודק שרוב האנשים מחליטים לבד מה לעשות, ורק מספרים חוויות. לכן לא מתאים לייעץ תמיד. אם היית יודע כמה עצות "חכמות" יש לי על הלשון שאני לא כותב אותם היית מצדיע לי! ואני לא מגיב בסרט נע. ההודעה הראשונה שלי בפורום איננה הודעה שאני דווקא מתגאה עליה או רוצה לנצל"ש. אלא מה? ראיתי שאני לא זוכר על כל אחד בפורום מי הוא בדיוק, וזה יוצר אי הבנות, ולכן הצעתי. מה אתה רוצה שאני אציע שרשור הודעות ראשונות בלי לתת לינק לשלי? אני מכיר את הפורום זמן רב מאד. עוד ממתי שלייזר פלס היה המנהל, ורבים וטובים ונשכחים היו מבקרים פה בקביעות, ואני גם מכיר כמה מהחברים באופן אישי. אני יכול לטעות לפגוע ולהרגיז. נכון. אני רק בנאדם. אני לפחות מנסה להכיר בטעויות שלי.

מתלבט13

New member
חוצמזה

היתה לי פדיחה בהדגשות בתוך ההודעה שלי כך שזה באמת נראה קצת בוטה

פורום

זה מקום להבעת דעות, לא לפתירת מצוקות, כל אחד כותב את דעתו וגם מי שכותב את מצוקתו לא באמת חושב שמישהו יפתור לו את הבעיה, על כן אינני רואה שום בעיה שכל אחד יתן עצות כאוות נפשו, בעל המצוקה כמובן רשאי להתעלם ממה שלא מצא חן בעיניו.

זה נעשה קצת פתטי אבל בכל זאת;

אני לא ראיתי שום מצוקה מסוג כזה או אחר בהודעתה של אנוסה. יכול להיות שאני עיוור שאני כהה חושים לרגשות בני אדם ומצוקותיהם, יכול להיות. ואו אז אני יכול להתקנא באנשים כה ערים וקשובים רגשית שיודעים לזהות מבעד למילים, מתחתיהן, או ממעל להן, את עומק ועוצם המצוקה שעומדת מאחורי הודעה שכזו. מה שאני כן זיהיתי מבעד לקליפת החיספוס שלי, זו עוצמה. עוצמה אישית, עוצמה נשית, עוצמה של רצון לחירות ! ולכן למי שאתה קורא 'בעל המצוקה', אני קורא, בעל(ת) העוצמה ! (יש כאלו אגב שכאשר הם מזהים אשה עם אלמנטים של עוצמה שכאלו, מבחינתם מדובר ב'מצוקה'. אבל אלו דומני שאינם עונים על הפרופיל הממוצע של יושבי הקבע בפורום הזה פה. וגם בזה אולי אני טועה).

לא כ"כ התעמקתי האמת

בשבילי הפורום מקום לכתוב בכיף לתת עצות לריב, להתעלם ממצוקות או להרגיש אותן, הכל חפיף.

מחממנוע

New member
לא יודע למה, זה צועק לי

כל פעם שאני רואה את הכותרת מחדש , זה מזכיר לי "שחר אדום" -- האדום הזה פשוט יותר מידי אדום.

אולי זה יעזור לך להבין

את פשר האדום הזועק הזה. (זו אינטרפרטציה בעלמא, תירגעי אנוסה).

מאמר נחמד. הכי אהבתי את הקטע

בה הוא קורא לגברים לקרוע את בגדיהם של נשותיהם. הגיע הזמן להעיר אנשים! הגיע הזמן שיידעו כולם שאלימות נגד נשים איננה רק מכות. למנוע מאישה ללבוש צבע מסוים שהיא בוחרת, רק בגלל שמישהו החליט שזה צבע ש"מושך גברים", או כל סיבה אחרת, זו אלימות, זו התעללות. לקרוע בגדים של מישהו אחר זו אלימות, זו התעללות! מזעזע! ועד שהנשים עצמן לא יפנימו זאת ולא יקומו ויימחו, רבנים כמו הרב אברג'יל ימשיכו להתלהם ולהטיף לאלימות נגד נשים.

admor

New member
בקיץ הזה תלבשי שחור

והמליץ לכל אישה יהודייה ללבוש בגדים בצבע שחור: "זהו צבע המעיד על צניעות, כניעה, הוא לא מושך כמו אדום ולא מזיק לנשים. מי שיצריה מתגברים עליה, עדיף שתלבש בגדים בצבע שחור". כך צריכים להתלבש בצניעות

rigoletto111

New member
חכה חכה עד שתראה אותה באדום!

הרי מייד תחשוב על כרבולת של תרנגול...

babylon_a1

New member
ניסיתי לשכנע אותה יצא משהו דומה

דומה, רק שנראה ששפכה לה זפת על הכתף

אנוסה

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

מחממנוע

New member
קל לי וקשה לי

ככל שקל לי להזדהות אתך, ולהבין בדיוק את הסיטואציה, כך קשה לי עם התחושות... כואב לי ממש ואני עצוב. אולי תקני MP3 קטן ותשימי אותו בארנק היכן שאין ידו מגעת? מתנדב להוריד לך מהאינטרנט כל שיר או אלבום שתרצי.

whitewidow

New member
את כותבת מדהים

ריגשת אותי כל כך. הזדהיתי במיוחד עם 4 השורות האחרונות (המחוות המזויפות הללו, שנועדו להכפיפנו, אם הבנתיך) הלוואי שתהיי מאושרת

למעלה