כאן נמחקה הודעה

אנוסה

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

אנוסה

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

admor

New member
הורד לא אשם

תודה ששיתפת אותנו. לאט לאט ובזהירות תצאי מחושך לאור.

boaZone

New member
אל תקנה לי ורד ../images/Emo79.gif

ביצוע:יעל לוי מילים: תרצה אתר לחן: ורד קלפטר רציתי שתקנה לי כובע משונה ולא מתאים רציתי שתאמר לי כל מיני דברים קצת מוזרים רציתי שנבנה לגובה מגדלים על מגדלים ונשיט בתעלות המים אוניות ודחלילים רק אל תקנה לי ורד בעטיפה של פרגמנט רק אל תביא לי ורד כי אז אומר את האמת שמי שמביא לי ורד הוא האיש הלא נכון רציתי שתכתוב איגרת עם שקרים בחרוזים רציתי שתהיה לי כל מיני דברים מיותרים רציתי שנלך לסרט בשעה לא מתאימה ונשב שם בודדים לגמרי באולם שנה שלמה. רק אל תקנה לי ורד בעטיפה של פרגמנט רק אל תביא לי ורד כי אז אומר את האמת שמי שמביא לי ורד הוא האיש הלא נכון רציתי שכל זה וככה וכל הלאה וכלי... רציתי שתהיה לי כל מיני דברים מיותרים רציתי שניסע ביחד למקומות לא מוכרים ונשוב בחזרה הביתה בשבילים עקלקלים רק אל תקנה לי ורד בעטיפה של פרגמנט רק אל תביא לי ורד כי אז אומר את האמת שמי שמביא לי ורד הוא האיש הלא נכון ------------------------ תמיד אהבתי את השיר הזה... כבר הרבה זמן לא היה שירשורשירים, הפרעה, השמיעי קול?

boten d

New member
אזהרה! הודעה גזענית!

רק אני מדמיין מוזיקה מזרחית כשאני קורא את הטקסט הזה?

babylon_a1

New member
עזוב

אל תכניס לאבי ביטר ודומיו רעינוות לראש גם אתה חושב שמוסיקה מזרחית היא סוג של רעש ?

מחממנוע

New member
ברכותי על האומץ!

לכתוב ולשתף, כל הכבוד ותודה ששתפת אותנו. מחזיקים לך אצבעות

arik293

New member
קחי לך ורד

וזקפי קומתך שהושחה ליבי ההומה נוחה מנע דמעה מלוחה לא למצוא חן בעיניך כי זו "אני" ככה בגאוה לעצמך היי שחה ולנפשך מצאת מנוחה

urmey

New member
את מבטאת עצמך ככ' טוב,

ככ' נוקב. ואת לקחת את הוורד האדום, החנוט, שאולי נמצא עכשיו מול עינייך כתזכורת (?) כמחווה של רצון טוב (?) סוג של תקשורת...

מתלבט13

New member
השאלה לאן את חותרת

אם את רוצה להגיע לסוג של הבנה (לפחות לשנים הקרובות) אפשר לנצל כל מחווה כזו לסוג של התקרבות ויותר הבנה. ועצם זה שהוא מזיז אצבע קטנה, אולי אומר שהוא מבין שהוא לא יכול לחיות איתך רק על בסיס של "כך אמרתי". הוא מבין משהו. מה זה המשהו הזה ומה הוא שווה אני|סהדגש| לא יודע. השאלה הקשה היא לאיזה סוג של הבנות אתם יכולים להגיע. ועוד שאלה קשה עד כמה הלב שלך בכלל מסוגל "לזרום" אתו.

uri80

New member
האם הביט למעלה כשנתן לך את

הורד, כפי שהיה ראוי שיעשה? חיבוק חם מרחוק.

אני לא ראיתי בהודעתה הנוגעת

של אנוסה, כל סוג של סימן שאלה כזה או אחר. מה שכן היה שם זה סימן קריאה ואולי אפילו כמה. היא נשמעת אשה שיודעת בדיוק מה היא רוצה ומה באותה מידה של נחרצות מה היא לא רוצה. ומה שהיא כנראה רוצה זו עצמאות וחירות אישית. ומה שהיא באותה מידה (ואולי אף ביתר שאת) מאוד לא רוצה זה להמשיך ולקבל מחוות 'אהבה' שכאלו מאותו האדם שממנו היא קיבלה אתמול את הורד. למה ? ככל הנראה יש לה סיבות טובות לכך, אפשר לחשוב למשל על קשר בין מה שהזכרתי שהיא מאוד רוצה למה שהיא לא רוצה, ועל כך שייתכן וישנה סתירה אקוטית בין השניים. אבל ייתכנו בהחלט אפשרויות אחרות שעליהם אפשר לחשוב, מדוע היא לא רוצה לקבל את הורד מאותו אדם העונה לתואר 'בעלה'. ובעצם, למה אני בכלל מדברר אותה ? היא נשמעת לי האחרונה שזקוקה לדברור כלשהו. מה גם שהודעתה דלת הכמות ורבת האיכות מדברת בעד עצמה. פשוט היה נראה לי שישנם פה כאלו שחושבים שתגובה להודעה שכזו משמעותה המיידית כניסה לנעלי יועץ זוגי, מחזיר בתשובה, בשאלה, בשו"ת, פותח בקלפים, קורא בזי'טונים, רואה בכוכבים, ועוד מיני ירקות ותרגימא שכאלו. ומה שניסיתי הוא לא יותר מאשר להבהיר במקומה את ההבהרה הצנועה הזו. דומני אגב, שישנם כאן לא מעט כאלה שדוקא כן יישמחו לקבל סוג של ייעוץ כזה, אבל לפחות המקרה של אנוסה נשמע לי מקרה קצת שונה בהקשר זה. ואולי אני טועה.

אליזד

New member
"והזר הקרב יומת"...

רוכב. מעניין שגם לי ההודעה של מתלבט הדליקה את הפיוזים (-: ובלי שום קשר לעובדה שאני לא ממש מסמפט את הגישה שלו לפורום (ראה "נצל"ש עצמי"...) אבל אחרי שנשמתי קצת, נזכרתי שאין מה לעשות, הפורום הוא מדיה מאד ציבורית ומחוספסת. נזכרתי בהודעה "ההיא" שפרסמתי, ובתגובות עליה, ובחוצפה הלא תאמן שבה אנשים הציעו לי כל מיני דברים, וזרקו כל מיני הערות, ובכעס הראשון שלי, ובהבנה שזה מה יש. אם אתה מתפשט בציבור - אל תתפלא אם צוחקים לך על הבולבול. שלא תבין לא נכון: אני יודע שגם קוראי הפורום מתחלקים לקבוצות, כמו בכל מקום (מה אתה אומר אלי... עלית על זה לבד?) . יש את הפקחים, שמבינים ומרגישים, יש את ה"פוצים" שתמיד ינסו לנתח ולייעץ כאילו הם לפחות וורדה רזיאל של היוצאים בשאלה. יש את האנטי דתיים שיראו בזה הוכחה לזה שאין אלוהים, או לפחות לזה שהחרדים לוקחים כסף מהמדינה... גם לאלו וגם לאלו יש זכות קיום, ואם אני כותב הודעה פומבית וחושף פרט אינטימי מחיי אני צריך לקחת בחשבון שבין המגיבים יהיו אנשים שאני שונא את דעתם באופן כללי ומתעב אותה עוד יותר כשהיא באה , חסרת רגישות ורדודה - ישירות על הגוף הערום שלי. אבל מה לעשות? סיכון שלקחתי. כן "רוכב" כל מי שעיניים לו בקדקודו, כל מי שיודע לראות קצת מסביב, ולהשלים את התמונה בעזרת רגישות ואינטואיציה, וכל מי שעוקב אחרי ההתנהלות של "אנוסה", יידע שה"ייעוץ" הזה מעליב אפילו. אבל מה לעשות? זכותו של חבר פורום להיות פוץ, וזכותו לקרוא בשטחיות הודעות ולהגיב עליהם בסרט נע, וזכותו להרגיש יועץ זוגי, ומי שכותב את עצמו לוקח את הסיכון הז מראש. והשכר שלו? השכר של והוא התגובות הטובות של האנשים הפקחים והשקטים (שהרבה מהן מגיעות בפרטי) והטלפונים שבאים בעקבותיהם. והקשר החם (לפעמים) עם אלו שכן יודעים להעריך. אבל (ואחרי שלמשך עשרים שורות בערך הצלחתי להציג פוליטקלי קורקט, ועוד רגע ממנים אותי למנהל הפורום) (-: אבל זה לא מונע מאיתנו "להיכנס" ביועצים למיניהם, ולהתעלל בהם קצת. מי שכותב פינת ייעוץ בפורום ציבורי - צריך לקחת את הסיכון שמישהו יחטוף עליו קריזה. ולכן "מתלבט13" יקר, תרשה לי לצטט אותך עצמך בהודעה הראשונה שלך בפורום (לא שהיא עניינה אותי אבל הקפצת אותה באגרסיביות ולא היה לאן לברוח) "אני יודע שהחבר'ה לא אוהבים נודניקים. בפרט אם הם חדשים "נוצצים"" בגדול צדקת. ויפה שבתוך ערמות הניתוח חסר הרגישות שבו אתה מלעיט אותנו שמת לב לפרט איכותי שכזה. רק תיקון קטן: לחבר'ה אין בעיה עם נודניקים, לא עם חדשים, ואפילו לא עם נוצצים. לחבר'ה יש בעיה עם תופעת ה"זר הקרב" כי אחת לשבועיים נכנס לפה מישהו חדש, הרבה פעמים הוא משכיל ואינטליגנט. בשיטוט אקראי הוא מגלה את הפורום - ועולם חדש ומדהים נפתח בפניו: מה אתם יודעים! עשרות הודעות של מבקשי עזרה מחכות רק לו! הוא יכול להגיב, לנתח, לייעץ, ומה לא? אז הוא מתחיל להתלהב, ובדרך כלל כמעט מתחת לכל נושא יש תגובה שלו, והתוכניות שהוא ראה בערוץ המדע עולות לו פתאום בשצף קצף, והוא מתלהב ומתרגש, וכותב ניתוח מעמיק לכל משפט , ומגיב מיד לכל קריאת מצוקה. כמו פיל בחנות חרסינה הוא מפזר את תבונתו ומודה לאלוהים (של הנוצרים כמובן, אחרת שייקספיר נכנסת בו...) שהעניק לו מקום להתגדר בו. בדרך כלל? ותרשו לי לזרוק אבחנה כוללנית שלפעמים מתבדה אבל לרוב נכונה - בדרך כלל הוא לא גולש "לחיים האמיתיים" של הפורום (ואם הוא כן, הרי שהוא מפסיק לזיין את השכל ומתחיל להבין) בדרך כלל? ותרשו לי שוב לחטוא בהכללה - בדרך כלל הוא נעלם כמטאור "נוצץ". וזה, מתלבט, זה מה שמרגיז. כי זה מרגיש כמו להגיע לשולחן חג של משפחה שהזמינה אותך, או למפגש חברתי, לאבחן שם קבוצות קבוצות של שיחות שקטות, ובבת אחת להכנס לדברי כולם, להגיב על כל מה שמישהו אומר, לעבור מאחד לאחד, ובקיצור - חוסר רגישות וחוסר כבוד. אין לזה כללים, פשוט מרגישים מי מתנהג ככה. רוצה דוגמא? קח את ההודעה הראשונה שלך. זו שאתה גאה בה, ומצפה שהיא תהיה דוגמא וסמל להודעות שאותן צריך לחפש כל חדש שמצטרף לפורום, ההודעה שהיא "כרטיס הביקור" שלך, כפי שטענת. אז הנה היא: "מה קושי המעבר?" אתה שואל בניתוח מעמיק "מהי בדרך כלל עוצמת הפגיעה" אתה מתעניין כחוקר תאונות דרכים... אתה אומר הכל, חוץ מ"שלום, אני... שמח להיות פה, יצאתי לפני... מקווה למצוא פה... מרגיש מתוסכל/שמח/עצוב/רגוע..." וזה מראה על ניתוק, וזה מראה על חוסר רצון להרגיש ולהתחבר, ועל חוסר רצון להתמסר, לפתוח וממילא גם חוסר יכולת להרגיש כראוי את הפתיחות של אחרים, זה בא ממקום של זיוני שכל, אתה אמנם לא היחיד, ולא מהמקרים החמורים (ראה ערך "אייס קיוב") אבל בזמן הקצר שאתה פה הוכיח סופך על תחילתך והצלחת לגרום לי, לפחות בשני מקרים ובלי שום קשר ביניהם, להתרעם על הפסאודו-ניתוח שאתה מכבד אותנו בו חדשים לבקרים. אתה יכול להרגע, הדוגמא שלך באמת לא ממש מקוממת, והיא בגדר ה"סביר". אבל מה לעשות? "הפורום הוא מדיה מאד ציבורית ומחוספסת" אמר מישהו פעם, "אם אתה מתפשט בציבור - אל תתפלא אם צוחקים לך על הבולבול" ואם אתה כותב פינת ייעוץ שבועית, קח בחשבון שתביא למישהו את הג'ננה.

למעלה