כאן נמחקה הודעה

הייתי שם גם אתמול,

ולאותו סרט. מסתבר שבניגוד לסניפים אחרים אין אצלם 20 דקות פרסומות שזה דבר חיובי אבל מתוך הרגל שכזה הרבה נכנסו באיחור של 5-10 דקות. בקופה הם איטיים בטירוף, גם במזנון. אבל בגלל שזה חדש אני חושבת שהם צריכים זמן ללמוד ולהתרגל. וגם היו ממש מעט אנשים. כנראה חשבו שזה עדיין לא פתוח או משו

keroit

New member
את זאת שצעקה "אנשים חולנים"??../images/Emo6.gif

ואם כן- למה?? ניסינו לחשוב למה צעקו את זה. הנחנו שפשוט בגלל שניסו לפתוח את הדלת עם אלפי מפתחות וזה הפריע לכם באמצע הסרט.

ככה זה כשגרים בעיר העתיד

בעתיד, יידעו גם לנהל בתי קולנוע. (בעתיד גם תהייה חנייה, ובעתיד תהייה רכבת, ובעתיד גם יהיה אולי, שירות אוטובוסים נורמלי. זה ממש נפלא שיש עיר עתיד...) טוב שיש את
. ככה ידענו שכמעט היית בסרט.

Neta558

New member
כמתבקש במודיעין

חצי מהסרטים הם לילדים. חבל שכולם מציגים רק בגרסה המדובבת..

keroit

New member
נכון.../images/Emo4.gif

אפילו שאני לא מבינה מה רע בזה שחצי מהסרטים הם סרטי ילדים... זה די מעצבן שכולם מבובבים. הייתי נכנסת בשמחה ל"עידן הקרח 2" אם לא היה מדובב
.

Neta558

New member
לא אמרתי שזה רע שהסרטים לילדים

אמרתי שזה מתבקש, אני מניחה שבאמת תהיה פה דרישה בעיקר לסרטי ילדים. זה שכל סרטי הילדים מדובבים זה קצת מרגיז, גם עבור מבוגרים שרוצים לצפות בבמבי 2, גם עבור מבוגרים שנאלצים לצפות בבמבי 2 וגם עבור ילדים שמבינים אנגלית.

keroit

New member
אכן, גם במבי 2../images/Emo9.gif

הם צריכים לעשות הקרנות גם לסרט במדובב, וגם לסרט לא מדובב עם תרגום. חבל
.

d a l i a l

New member
אבל סרטי הבוקר - כמה שזה נפלא!

איזה כיף יהיה לשבת לבד בקולנוע בבוקר ולראות סרט.

Neta558

New member
אוי

את יודעת כמה לא נעים זה להבריז מהלימודים, ללכת לסרט ולפגוש שם את המורה?

d a l i a l

New member
כן...יש לנו מרגלים בכל פינה...

זה חלק מהתפקיד...לשבת בקולנוע ולארוב למבריזים.

d a l i a l

New member
ומה עם ימי חמישי?

שמתם לב שאין סרטים בימי חמישי? האם זוהי קונספירציה עם אוהדי הכדורסל וערוצי הטלביזיה...שנשב בבית ונעלה את הרייטינג?

ספקטור היה יכול לצאת אחלה גבר../images/Emo150.gif

אם היה בא למר גלובוס ואומר לו כך-"גלובוס הנכבד
...כמה אתה מתכוון להשקיע בארוע הפלצני שלך
מאה אלף? מאתיים אלף? למה שלא תיקח הכסף,שממילא לא ממש חסר לך,ותעשה 4 ימי מרתון סרטים בלי כסף ככה בשביל הכייף של התושבים הנחמדים שחיכו בסבלנות 10 שנים לקולנוע
יומיים סרטים לילדים,יומיים סרטים למבוגרים. ככה,גם תצא צדיק,וגם תחסוך לכל הסלבס,את הנסיעה לחור הזה שבחיים הם לא היו ולא מתכוונים להיות בו..." אבל למה שהוא יעשה זאת
הרי ילדים לא נותנים כבוד ומצלמות כמו כל הפלצנים הנפוחים שהיו שם....

ב נ ה

New member
לא מבינה מה העניין הגדול

גלובוס פתח קופלקס בתי קולנוע,(מפואר עושים רושם התמונות והכתבות בעיתון) יופי לו ויופי לנו,הוא רוצה לשמוח וחגוג לעשות לעצמו יחסי ציבור וחגיגה גדולה ,למה לא?לא רואה בזה פסול.זה לא בא על חשבון התושבים,כל הסיפור הוא יום הפתיחה,תפרגנו. מודיעין זו לא עיירת פיתוח נידחת,שצריך לצ'פר את תושביה וילדיהם ביומיים הקרנות חינם. לא קיבלנו דלק חינם כהקימו פה תחנת דלק,גם לא יום קניות חינם עם פתיחת שעריו של הספור הראשון,נדמה לי שגם תושביי נתניה והסביבה לא זכו ליום קניות באיקאה למרות שחיכינו לה הרבה שנים. אגב מי שרוצה לתרום עושה גם את זה ,חלק בצנעה וחלק ברעש גדול ע"ע בנק הפועלים.

אז הענין הוא כזה...

1. מודיעין יכולה בהחלט להקרא "עירת פיתוח" בכל מה שקשור למבני תרבות. 2.כשנפתחה תחנת הדלק,לא היתה כזאת הפקת ענק מנקרת עיניים סביב הנושא.מה גם שכבר היו אופציות נוספות מלבד התחנה הזאת,בשונה מקולנוע שלא היה פה עד עכשיו. 3.לפתיחה החגיגית של "ישפרו" הוזמנו כל תושבי מודיעין והאזור ללא יוצא מן הכלל,ללא תשלום כולל הסעות חינם למקום. אין לי צורך במתנות,אני לא באה לשנורר את אדון גלובוס. אני רק אומרת שכזאת הפקת ענק במליונים,עם משתתפים שאין להם שום ענין בעיר שלנו,זה מיותר... קפיש

einaty26

New member
ומנה עם כל מי שגדלו ברעות מכבים

לא היה כלום- נאדה- בנעוריי הליכה לסופר במרכז המסחרי או לאכול פרוזן יוגורט היה הבילוי היחיד. תחבורה לא הייתה כמעט רק קו 16 פעם בכמה שעות טובות. היה רק שקט ועוד שקט ועוד כמה ציוצי ציפורים, אז לחכות עשר שנים זה יפה אבל מה עם מי שחיכו 15 שנה ברעות ויותר מכך במכבים. אפילו בית קפה לא היה בית קפה לא היה ברעות כמה שנים טובות.

למעלה