הם לא יודעים איך לנהל קולנע../images/Emo4.gif!!
היום הייתי שם, תכננתי להיכנס עם חברות לסרט שאני לא זוכרת את שמו כרגע
(סרט חדש עם ג'סיקה פרקר..) בחרנו סרט ובגענו לשלם. עד שהאיש שבקופה הוציא לנו את הכרטיסים והחזיר לנו עודף- יצאה הנשמה
. אחר כך הגענו לאולם, באנו לפתוח את הדלת, אבל מסתבר שהיא נעולה. ישר אחר כך אמרנו לעובדים שם שזה נעול, ועד שהם הביאו לנו מישהו שיכול לעזור, כבר עברו 10 דק' (וגם ככה היינו באיחור של 5 דק'). האיש הגיע, ואיתו בערך 500 מפתחות, והוא התחיל לבדוק כל מפתח לראות אם הוא זה שמתאים לפתוח את הדלת
. אנחנו הבהרנו להם שכשאנחנו נגיע לאולם, הם יאלצו להתחיל את הסרט מהתחלה- הרי זה עיכוב שלהם בלבד! ואנחנו היינו באיחור של רק 5 דק' (שגם ככה זה פרסומות
). והם אמרו לנו שהם לא יכולים להתחיל לנו את הסרט מהתחלה. זה הרגיז אותנו מאוד וממש לא הייתה לנו כוונה להיכנס לסרט בחצי שעה איחור
! אז אמרנו להם שיחזירו לנו את הכסף, ושאנחנו לא נכנסות לסרט. הם הסכימו, ואמרו לנו לחכות. חיכינו 10 דק', עד שאחת מאיתנו קראה לשאר לבוא לקופות וששם יחזירו לנו את הכסף. הגענו לקופות, וגם שם חיכינו 15 דק' עד שיחזירו לנו את הכסף. אנחנו בנות 14, ואני בטוחה שאם היינו מבוגרות, הם היו מתחילים לנו את הסרט מהתחלה (שמעתי כבר על מקרים כאלו). חבל
. (חפרתי
)