כאן נמחקה הודעה

../images/Emo26.gif והנה ההודעה המקורית

של באדי שפתחה את השרשור (היה בטעות אאוטינג לאחת המשתתפות ולכן המחיקה) : _________________________________________________________________ רק עכשיו חזרתי הבייתה מה? אף אחת עוד לא כתבה כאן? טוב, לי אישית היה נהדר, טעים, מצחיק, וכיף לכל הבנות שהיו במפגש - היה נהדר לשירשיר - תודה על הבית שפינית עבורנו היה לנו כיף (לפחות לי) לשירשיר וענת - תודה על ההסבר "מה הולך לקרות לי בחיים..." ליעלי הגורה - תודה שהצטרפת אליי לפינת העישון לקאסי - תודה. סתם כי מגיע לך. לשרון - תודה רבה רבה...אני אוהבת אותך וזהו... אני הולכת להיות עם המשפחה שלי, מחר אני כולי שלכם כאן, כי הם בים שלכם - באדי

g u r a

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מישהיא מוכנה להסביר

לגורה הבורה..
מה משמעות עניין המחיקה? מה זה אאוטינג? למה מחקו? תודה מראש

Tully Is Here

New member
../images/Emo94.gifות

שמחה שנהנתן, שוב, ועוד פעם בלעדי. אבל תזכרו שנובמבר קרוב ושום תרוצים מאף אחת, אני רוצה לפגוש את כולכן. וגם את הבנים, אם הם יואילו

ShirShir

New member
../images/Emo124.gifמי עוד הביאה היום מצלמה?

אין לי אף תמונה שלי איתכן
אולי למישהי אחרת יש?

אני רוצה לראות תמונות

זה לא פייר אני כל כך רציתי להגיע והתעוררתי מוקדם מאוד אבל אני לא מפסיקה להקיא ויש לי בחילות במשך כל היום אני רוצה לראות תמונות. פלללללללליס

ShirShir

New member
../images/Emo124.gifשלחתי לכולן תמונות במייל../images/Emo70.gif

מי אמר אני ולא קיבל

ענתי 10

New member
היה נהדר נהדר נהדר!!! ../images/Emo24.gif

רק עכשיו חזרתי מאמא שלי חטפתי בדרך כאב ראש מסיבה לא ברורה אז עכשיו אני מעבירה את התמונות לשירשיר והיא תעביר הלאה

Mor L

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo140.gif

הגעתי הביתה מהמפגש ב-4 וחצי אחה"צ, ונרדמתי על הספה בסלון כמו טטל'ה!
ישנתי רצוף מ-17:30 עד 04:10 בשבת בבוקר!!! חחחחח לא נרדמתי מאז וסתם הסתובבתי כמו זומבי, האכלתי את הכלבים ויצאתי איתם, והתיישבתי למחשב. היה לי ממש כיף אתמול! זה נתן לי כוח לדעת שנשים הן נשים. רק חבל שמאז שהגעתי הביתה אני חושבת רק להתקשר לחבר ולצעוק עליו כל מה שאני חושבת עליו. אני פוחדת לעשות את זה כי אני יודעת שזה לא ייזור. זה ייכנס לו מאוזן אחת וייצא מהשנייה.

למעלה