היה לי ממש כיף להכיר את כולכן!
H habubnik New member 3/6/05 #17 תודה באדוש ../images/Emo9.gif הוא היה מאוד נבוך שראיתן אותו ככה שלומפר.
S ShirShir New member 3/6/05 #27 מה איכפת לו מה אנחנו חושבות?../images/Emo8.gif וחוץ מזה, אנחנו (אני לפחות) לא חושבת שהוא "שלוח" או "שלומפר" איזה מצחיקים אתם........
מה איכפת לו מה אנחנו חושבות?../images/Emo8.gif וחוץ מזה, אנחנו (אני לפחות) לא חושבת שהוא "שלוח" או "שלומפר" איזה מצחיקים אתם........
S ShirShir New member 3/6/05 #19 נטלי,היה כיף!!ד"ש מסילבר ומאי../images/Emo108.gif היה כיף להכירכם וכל הכבוד לבחור שלך שנכנס להגיד שלום אני לא בטוחה שהבחור שלי היה נכנס לראות את כל בנות הפורום
נטלי,היה כיף!!ד"ש מסילבר ומאי../images/Emo108.gif היה כיף להכירכם וכל הכבוד לבחור שלך שנכנס להגיד שלום אני לא בטוחה שהבחור שלי היה נכנס לראות את כל בנות הפורום
H habubnik New member 3/6/05 #24 ../images/Emo13.gif החתולים שלך מדהימים. אני אשמח לקבל במסר את המייל שלך, ואשלח לך את המדריך.
ק ק א ס י ו פ א ה New member 3/6/05 #28 היה כיף ../images/Emo24.gif כל כך הצטערתי להיות הראשונה שפורשת (אחרי 4 שעות...) תודה שירשיר על האירוח מתי כבר המפגש הבא ???
היה כיף ../images/Emo24.gif כל כך הצטערתי להיות הראשונה שפורשת (אחרי 4 שעות...) תודה שירשיר על האירוח מתי כבר המפגש הבא ???
S ShirShir New member 4/6/05 #52 אוף,תפסיקו לצחוק../images/Emo3.gifאני אוהבת אתכן גם את הקרציות והנדבקות בעיקר אותן