R Ronush14 New member 30/9/04 #51 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif
ח ח ב ו ד ה New member 29/9/04 #32 שלומלום../images/Emo11.gif כל חברה של נחמונת מתקבלת פה בברכה חיחי... אני דניאל... וטל לא מלכת הפורום... בוא נראה אם גם את תעברי את המבחן של הפורום.. תצעקי "אבטיח!" ותרקדי בחדר...
שלומלום../images/Emo11.gif כל חברה של נחמונת מתקבלת פה בברכה חיחי... אני דניאל... וטל לא מלכת הפורום... בוא נראה אם גם את תעברי את המבחן של הפורום.. תצעקי "אבטיח!" ותרקדי בחדר...
B buchagar New member 30/9/04 #46 תודה!!! תודה....את ממש חמודה ואת ממש ממש ממש צודקת שטל היא לא מלכת הפורום!!!! היא רק חושבת ככה!!! טוב אז תודה דניאל.. ואני לא בטוחה שאני אצליח לעבור ת'מבחן חחחח....
תודה!!! תודה....את ממש חמודה ואת ממש ממש ממש צודקת שטל היא לא מלכת הפורום!!!! היא רק חושבת ככה!!! טוב אז תודה דניאל.. ואני לא בטוחה שאני אצליח לעבור ת'מבחן חחחח....
ח ח ב ו ד ה New member 30/9/04 #50 ../images/Emo8.gif גם אם לא תעברי לא נורא חיחי... אני מסמיקה הידעת שהוראה וחינוך לומדים בלוינסקי? לדעתי כל אחד צריך לדעת את הפרט החשוב הזה את יודעת למה? (למה?) כדי שנלך לשם ונהרוג בסקילה את כל המורים!!!
../images/Emo8.gif גם אם לא תעברי לא נורא חיחי... אני מסמיקה הידעת שהוראה וחינוך לומדים בלוינסקי? לדעתי כל אחד צריך לדעת את הפרט החשוב הזה את יודעת למה? (למה?) כדי שנלך לשם ונהרוג בסקילה את כל המורים!!!
מ מלאכית 815 New member 29/9/04 #37 ../images/Emo42.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
ט ט2לולה New member 30/9/04 #43 ../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif חעחע את התמונה גנבתי מאחת ההודעות של אסי של ברוך הבא לפורום חעחעחע
../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif חעחע את התמונה גנבתי מאחת ההודעות של אסי של ברוך הבא לפורום חעחעחע
D darkman 36 New member 30/9/04 #47 היי הגר!../images/Emo67.gif אני יהודה אטיאס, הכוסון ההורס והחושני והמלך הפורום. סתאם!!! אני לא פקצה כמו טל1ש. אני אור, ונירוונה שולתים! תעשי חיים.
היי הגר!../images/Emo67.gif אני יהודה אטיאס, הכוסון ההורס והחושני והמלך הפורום. סתאם!!! אני לא פקצה כמו טל1ש. אני אור, ונירוונה שולתים! תעשי חיים.