כאן נמחקה הודעה

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

hagarbuch

New member
היי טל!

טל פרחי היי לך זאת אני הגר.. חח מה עם שרון נעמה אמרה לי שאת פה...

ט2לולה

New member
הגר../images/Emo12.gif???../images/Emo80.gif

מהההההההההה

NimaZ

New member
מהההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif

את סותמת בעוד... 3 2 1 אחחחחחחחחחחחח השקט המבורך
בטחח לא הבנת: סתמי
לפני שמישו אחר בפורום הזה יעזשה את זה...

מלכה../images/Emo35.gif

חחחחחחח היית מתה
המלכות האמתיות הן- אביטל הדס(מואה) רונלי רוני נעמה אושרית נעמה הילה ליהי(לא נשכח) מטאל ועוד מליוניםםםםםם אז......... בלאגן בלאגן כל היום בלאגן
מה קרה

אוש7יתי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

טחחחחח המשפט הזה ממש מצחיק אותי

botten2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה המשפט הכי מצחיק ששמעתי אפילו יותר מערוץ ביפ!! ממש מצחיקהה עלאקק מלכה... אחת שלא נסבלת על כל אנשי הפורום לא נקראת מלכה.. סוריי לבאס :]

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

דמייני את התגובה של נעמונת מודבקת כאן

ט2לולה

New member
חעחעחעחחע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אני לא מפסיקה לצחוקקקקקקק חחחחח בלאגן בלגאן בלגאן!

sisty

New member
את ידעת טוב מאוד מה עלול לקרות,../images/Emo41.gif

טל יקרה, את יודעת טוב מאוד מה עלול לקרות. כבר קיבלת את המסר, ענית לי ואני מקווה שהפמנת. ככה את רק גורמת לויוכחים מיותרים וסכסוכים וריבים ו... הנה נסי להמנע מלרשום דברים שכאלו. תודה
.

buchagar

New member
לטל "היחידה"

קודם כל את הילדה הכי נוראית בעולם!!! את מתחזה לחברה שלי ושל נעמה (טבלולה) ומנסה לעבוד עלינו למרות שכבר ממזמן הבנו שאת לא טל האמיתית , את משנה ת'פרטים שלך לשל חברה שלנו, עובדת על כולם.... זה המעשה הכי נורא בעולם... ואת עוד קוראת לעצמך מלכה?????? עם יש פה מלכה זה כל אחת אחרת אבל לא את!!!!!!!

איליili

New member
מלכה?

מה יש פה מינויים?! אפשר להיות השומר הכניסה שכולם מנסים להצחיק אותו אבל הוא לא צוחק?
תמיד בקרה עיניים אני מנצחת.. ויש להם כובעים יפים..! אפשר אפשר?!?!?

למעלה