כאן נמחקה הודעה

r66

New member
מוצי ../images/Emo24.gif וואו... אין לי מילים

אוהבת אותך

מוצי, לא התכוונתי לפגוע

מצטערת שהכאבתי. זכותך המלאה לנקוט באיזו גישה שתבחרי, ובהתחשב בחיים הלא קלים שעברת, זה די מובן שאת נרתעת מכל מיני אנשים. הלוואי ויהיה לך טוב תמיד.

מוצרלה

New member
חיפושית לא נפגעתי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

זאת אני שנכנסת למגננה בכל פעם שהנושא הזה עולה. ואיך שרוני אמרה? כבדהו וחשדהו, וההדגשה על חשדהו.

liat ליאת

New member
תשמעי... מקרי אונס נוגעים לליבי!

כשאני שומעת על מישהי שעברה את הדבר הזה, דמעות זולגות לי מאליהן. כמה רוע יש בעולם הזה

ווווואאאווו../images/Emo24.gif

כל הכבוד על האומץ להחשף ככה קראתי עם דמעות בעיניים אמנם לא הייתי במצב הזה (חו"ח) אבל כמעט שאין אישה שלא עברה הטרדה מינית ורק הסיטואציה הזו מפחידה כשלעצמה מחבקת אותך המון

מוצרלה

New member
לפנינה ושאר החמודות פה../images/Emo13.gif

תודה רבה על הפגנת החיבה וההשתתפות במר גורלי. כל מה שאני רוצה להגיד פה, זה שבתור אמהות לבנות וגם לבנים, צריך לפקוח עינים, לא לראות את הכל כמובן מאליו, להקשיב לילד או לילדה על כל הצקה, או מגע של ילדים או מבוגרים, לא להעביר את זה בטענה "טוב זה הגיל" , אם יש לכם ילדים בוגרים יותר, תקשיבו להם, אל תשללו תחושות שלכם לגבי מה שעובר עליהם, שימו לב אם פתאם הם עצובים יותר, מסוגרים יותר, עצבניים יותר, לא נעימים לעצמם ולסביבה שלהם. תפקחו עינים, זה לא שאני רוצה להלחיץ אתכם, אבל............. חשוב להיות עירניים כל הזמן, כי אף פעם אי אפשר לדעת מאיפה זה בא, ולמי. אל תהיו תמימים. אני מתמודדת ואתמודד כל חיי על הטראומה הזאת, ואני חושבת שעד עכשיו עשיתי את זה יפה (לבד)יש עוד הרבה עבודה,אבל מאמינה בזמן. זהו, תהיו קשובים לילדים שלכם, ותאמינו לי אומרת לכם את זה מנסיון לצערי.

רותי ים

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענקקק

אני פשוט מסוקרנת, הברנש המגעיל ההוא קבל את עונשו ???

מוצרלה

New member
את עונשו מהחוק לא,אבל ממני קיבל

חחחחחחחחח אלוהים אהב אותי אז, ויצא שהגורל הפגיש אותנו שוב, כשהייתי שוטרת חחחחחחחחחחחחח ו................... חחחחחחחחחחחחחחחחחח זו היתה הנקמה המתוקה שלי (נקמה מתוקה אבל גם משהו חחחחחחחחחחחח)

נירהמ1

New member
מוצי'לה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

צר לי על מה שעברת, וזה בהחלט לא קל לספר דבר כזה. כל טוב לך,

למעלה