טוב את יודעת מה???? אבל לא
אחראית לתוצאות!!!!!!!!!!!!!! חשבתי הרבה אם להעלות את הנושא הזה פה באינטרנט, כי במציאות אני מדברת על זה עם כל מי שרוצה לשמוע, זה חלק מהתרפיה שלי לצאת מזה, אבל הגעתי למסקנה, שאם אני לא מסתירה את זה במציאות, אז אין טעם שגם פה, קצת קשה לי לכתוב את זה, זה יותר קשה מלדבר על זה אחד על אחד. בכל אופן, חלקכם יודעים וחלקכם לא, אז הרגע החיובי שלי הוא: לאחר שהשתחררתי מהצבא,ירדתי לאילת כדי לעבוד, התקבלתי לאחד מבתי המלון (סונסטה לשעבר) ועבדתי שם כמלצרית, הייתי שם חודש וקיבלתי חדר באכסניה עם עוד כמה בנות שעבדו איתי, ואז לאחר חודש קיבלתי תשובה מלשכת חיילים משוחררים שהתקבלתי ללימודים בקיבוץ בצפון, ונאלצתי לחזור למרכז, התפטרתי מהמלון, וקניתי כרטיס נסיעה חזרה למרכז, מכיון שהתפטרתי לא הייתי זכאית לישון באכסניה יותר. "ידיד" שהכרתי במלון שגם עבד שם, שיכנע אותי לישון אצלו בדירה שחלק עם עוד זוג ועוד חבר,והבטיח שהוא ישן בסלון, לאחר שיכנועים רבים מצידו,האמנתי לו ובאתי, תוך כדי שאני מוודאה שהוא אכן ישן בסלון וכך זה היה. הלכתי לישון בבטחון, ובאמצע הלילה הוא נכנס לחדר בזמן שישנתי, ו...... אנס אותי בברוטליות
. אני לא אמשיך מה היה אחר כך כי אין טעם. חיכיתי לבוקר ערה, לקחתי את המזודה ויצאתי לתחנה מרכזית עם פחד והלם. הפחד היה שלא נכנסתי להריון ממנו. וחיכיתי 3 שבועות בפחד היסטרי למחזור שלי, כל יום שעבר עבר כמו נצח, כל רגע של מחשבה בענין הכניסה אותי לדכאון, ואז אחרי 3 שבועות ביום שהייתי אמורה לקבל (זה בא אצלי כמו שעון למזלי) לא קיבלתי. נכנסתי ללחץ, אף אחד לא ידע על מה שעברתי, אז זה לא היה מקובל ולא דיברו על הדברים האלה. יומיים אחרי התאריך המקורי בו הייתי צריכה לקבל, זה הגיע, המחזור הגיע!!!!! אין לכם איזה שמחה היתה לי, אומנם שמחה מהולה בעצב רב, אבל שמחה אמיתית. אני חושבת שזה הרגע הכי חיובי שהיה לי בחיים,אפילו לא לידת הילדים המקסימים שלי, זה העיב על הכל. מאז,,,, בכל פעם שאני שומעת על מישהי שעברה אונס, אני מרגישה את זה על עצמי ויודעת כמה היא סובלת ולמה זה מוביל. ואני מוכנה לעשות בשבילה הכל, רק שתרגיש טוב עם עצמה. אז זהו, אמרתי לכם שזה עצוב.