כאן נמחקה הודעה

והנה שלי

החלטנו להכנס להריון, אחרי שנה וחצי של נישואין. הפסקנו עם הגלולות. חיכינו. החלטנו לנסוע לחו"ל להתאוורר. במטוס הרגשתי רע (פיכס), גם בטיול הייתי חלשה. חשבתי שזה האוכל הזר והמוזר. החלטתי לעשות בדיקת הריון, שיהיה ו...היה! כך נודע לנו על החיפושית הבוגרת. בהריון של החיפושון השני החלטתי להפתיע את בעלי. זה היה ביום ההולדת שלי. הוא לקח חופש מהעבודה והיינו כל היום ביחד. בערב הוא נתן לי את המתנה שלי ואני הושטתי לו את המתנה שלי- בדיקת הריון עטופה. שבלוני? כן. מרגש - גם. מאוד.

r66

New member
ואני... לא הייתי זקוקה לרגע הזה....

כשהייתי בצבא גילו לי בעיה בריאותית. אמרו לי שלא אוכל ללדת לפני שאעבור ניתוח, די מסובך- בזמנו לא היה נסיון גדול עם התיקון. בכלאופן - אחרי החתונה נסענו לחו"ל לטיול ארוך, לפני הניתוח והבלאגן. חזרנו, אחרי חצי שנה ואז שלחו אותי מיד לניתוח, כי הייתי במצב שמסכן את חיי. עברתי את הניתוח ולאחר חודש חזרתי לביקורת. סיפרתי לרופא שאני בהריון. הוא חטף את שוק חייו, אמר שהייתי צריכה לחכות עוד קצת (ובכלל, איך הצלחתי
)... תשעה חודשים צוויתי להיות בשכיבה מוחלטת - בולשיט. בהריון השני לא הסכמתי להתאשפז אפילו פעם אחת ואז גם הודיעו לי לא להתעבר יותר
... מי שמכיר אותי, יודע שאני ורק אני מחליטה על הגוף שלי. וכך המשכתי.... בסה"כ 4 ילדים. ואצלי - אני רק צריכה להחליט להכנס להריון וקצת קודם אני כבר הרה
אני מייד מרגישה את תסמיני ההריון. "על" החודש הראשון אני עולה 10 ק"ג של נוזלים. רק רוצה לישון ורעבה רעבה
אגב, היום אני מודעת יותר ללקות הבריאותית ואני מבינה מאוד-מאוד שסיכנתי את חיי... סתם שתדעו

נירהמ1

New member
ואני...../images/Emo39.gif

עברתי טיפול הורמונלי ולאחר למעלה משנה שבה לא קרה כלום, החלטתי שלעזאזל, ילד כן - אבל לא בכל מחיר, זה קרה - מסתבר שהעקרות שלי היתה נפשית יותר, היום יש לי שתי בנות ובן, הגדולה לאחר צבא, הבת השניה מסיימת השנה תיכון והבן שנה שניה בתיכון. כל אחת משלוש הלידות שלי היתה מסוכנת, וכל לידה הסתיימה בנס, אבל למרות הכל, לא הייתי רוצה לסיים את חיי בלי ילדים. כל טוב לכולן,

נשים ...../images/Emo47.gif

בלי להוריד כמובן מערך הגברים ..כי בלי הגברים לא היו לנו ילדים ... אבל תראו מה אנחנו כנשים מסוגלות לעבור ...הן פיזית והן נפשית ...

r66

New member
ו...האם מותר לך להיות חולה, בכלל???

לי אסור, או יותר נכון לא כדאי לי. אני צריכה להיות מסוגלת לכל, גם אם אני חצי מעולפת, אבל כשהוא חולה... אמאל'ה... אני רוצה להתגרש!! מילא, חולה ואסיר תודה על הטיפול והעזרה, נאדה - הוא בלתי נסבל - לא רוצה לאכול, לא רוצה לשתות, הולך למות-מסכן!!!

שלי דווקא מפרגן ....../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

חחח...נכון שגברים חולים ..חבל"ז ...37.4 זהו ..סוף העולם

ניני5

New member
במחקרים מצאו שגברים סובלים יותר

מנשים כשהם חולים. הם באמת מרגישים שהם הולכים למות או משהו כזה. הם גם מרגישים כאבים בצורה חזקה יותר מנשים. יש לנו גוף שונה.

ניני5

New member
ואני נכנסתי לשני ההריונות שלי בגלל

פנצ'רים. שנתיים לאחר הנשואים היו לי כבר 2 ילדים. מרוב שוק לא רציתי יותר ילדים.

geni1

New member
אני עדיין מחכה לחיובי שלי../images/Emo7.gif

אנחנו מנסים כבר 8 חודשים ויש בעיית זרע שהתגלתה לפני שבוע ... אז כנראה שנצטרך טיפולים.

דיתוש ...

אם את צריכה כתף ..לשאול ..לדבר ..לצעוק ...אני כאן
... הייתי שם ..אני מכירה את זה מקרוב ...

geni1

New member
תודה לכולכן../images/Emo24.gif

וכן,נראה לי שאני אצטרך המון תמיכה...

bimbo.

New member
דיתוש, מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo24.gif

גם אני הייתי שם. גם אני מכירה את זה

liat ליאת

New member
אז אצלי...

בפעם הראשונה שנכנסתי להריון, שנה וחודש לאחר החתונה, ידעתי די מאוחר <כמעט בסוף חודש שלישי>, זה משום שהפרשי המחזורים שלי מאוד רחוקים, ו... חברות כבר שאלו אותי אם אני בהריון כי הציצי שלי הכפיל ת'צמו, ואני למעשה לא ידעתי בכלל
בפעם השניה, החלטנו להפסיק לקחת גלולות כדי להכנס שוב להריון, אבל לקחנו בחשבון שאחרי הפעם הראשונה עכשיו בטח יקח איזה חצי שנה מינימום. ולהפתעתנו מיד עם הפסקת הגלולות נכנסתי להריון. התוצאה = 2 בונבוניירות חבל"z מzמz

מוצי , נויה....אהממממ....החיובי

ולכל מי שעדיין לא כתבה ...אז קדימה ...כי אחרי השירשור הזה ... יהיה את שירשור הלידה ...

למעלה