כאן נמחקה הודעה כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים
א אלעד גרייבר New member 19/5/03 #2 ועוד שאלה - איך אני מוסיף מרכאות - " - לקוד ג'אוה סקריפט? (גם כשאני שם את המילה " הוא מודיע לי על שגיאה....)
ועוד שאלה - איך אני מוסיף מרכאות - " - לקוד ג'אוה סקריפט? (גם כשאני שם את המילה " הוא מודיע לי על שגיאה....)
ש שלומי New member 19/5/03 #4 מה אתה לא במדורות?../images/Emo117.gif איך הסתדרת? עם השני ישנה בעיה - מרכאות וג'אווה סקריפט אינם חברים טובים. אני מניח שאתה רוצה להכניס משהו כמו שם או ציטוט ולכן אתה צריך מרכאות.
מה אתה לא במדורות?../images/Emo117.gif איך הסתדרת? עם השני ישנה בעיה - מרכאות וג'אווה סקריפט אינם חברים טובים. אני מניח שאתה רוצה להכניס משהו כמו שם או ציטוט ולכן אתה צריך מרכאות.
א אלעד גרייבר New member 21/5/03 #9 שלומי... למדורה לא הולכים בשעה 20.00 אני דווקא רציתי מרכאות כי בניתי איזושהי מקלדת און ליין ונקדן לערבית... עשיתי לתיבה תגית style....
שלומי... למדורה לא הולכים בשעה 20.00 אני דווקא רציתי מרכאות כי בניתי איזושהי מקלדת און ליין ונקדן לערבית... עשיתי לתיבה תגית style....
א אלעד גרייבר New member 22/5/03 #13 בבקשה.... http://mail.edu-negev.gov.il/eladgrib/hp/accessories/arabic אולי גם תצליח להסביר לי איך לעשות מרכאות, איך לעשות כפתור שימחוק את התו האחרון ואיך לעשות כפתור Enter
בבקשה.... http://mail.edu-negev.gov.il/eladgrib/hp/accessories/arabic אולי גם תצליח להסביר לי איך לעשות מרכאות, איך לעשות כפתור שימחוק את התו האחרון ואיך לעשות כפתור Enter
ש שלומי New member 22/5/03 #14 מאוד אהבתי את היישום!!! איפה אתה צריך מרכאות? אני צריך לחשוב על כפתור למחיקת תו אחרון - כרגע אני לא יודע ואף פעם לא חשבתי על הצורך בזה ואם זה ייתכן. לגבי האנטר - מה הוא צריך לעשות בכלל? (אנטר לצורך העניין הוא למעשה עושה פעולת submit או get או post......)
מאוד אהבתי את היישום!!! איפה אתה צריך מרכאות? אני צריך לחשוב על כפתור למחיקת תו אחרון - כרגע אני לא יודע ואף פעם לא חשבתי על הצורך בזה ואם זה ייתכן. לגבי האנטר - מה הוא צריך לעשות בכלל? (אנטר לצורך העניין הוא למעשה עושה פעולת submit או get או post......)
א אלעד גרייבר New member 22/5/03 #15 שלומי - אני צריך מרכאות כסימן פיסוק שיתווספו למלל בתיבת הטקסט. רציתי שהאנתר יפתח שורה חדשה