כאן נמחקה הודעה

לא הולך לך שקרנוביץ

ראה את הכתבה שקרנוביץ עלוב ,הוא שם ואפילו לא מוכן לעבור סירוס כימי כי הוא עוד רוצה להנות ,אולי על נערות חדשות בקיבוץ ?

היתה כתבה בטלויזיה

לפני שבועיים ,לא זוכר באיזה ערוץ שבסופה 2 נפגעות העברה שעדין גרות בקיבוץ שבינתיים בגרו והן אמהות בפני עצמן סילקו לבסוף את הפדופיל מתחומי הקיבוץ.

תקרא מה כתוב

"יום יומיים הותקפתי פיזית על יד אחד החברים במזן שעשיתי סיבוב קצר בקיבוץ. הסיכוי שאחזור על העבירה שביצעתי הוא כרגע לא קיים ולו בגלל שאני לא רוצה לחזור לכלא", כרמי מוסיף. הוא אומר כי כלל לא רצה לחזור לקיבוץ והיה אמור להגיע ישירות למסגרת שיקומית. "אמא שלי מעדיפה שאשאר בקיבוץ, אבל הסברתי לה שזה בלתי אפשרי ואני גם לא רוצה".

ששמאלן שקרנוביץ

הפדופיל עדיין בקולחוז יגור נקודה
כעת חזור לחפש עוד מוצא משקריך

שלום גם לך

אם אתה אומר את הטיעון שלך ובסופו מוסיף את המילה נקודה זה אינו נותן כל משנה תוקף לטיעונך.
איני יודע מדוע אתה טוען שהפדופיל עדין מתגורר בקיבוץ יגור ועל מה אתה מתבסס.

נ.ב
סגנון הדיבור בו אתה בוחר להתבטא אינו מוסיף לך כל כבוד.

שקרנוביץ אני מדבר בשפה

שאתם הכתבתם כאן
לא נוחה לך הנקודה כי הפדופיל עדיין בקיבוץ ,נכון ?

תקשיב

אני זה גוף יחיד ואינו "אתם" בשום צורה ודרך.
והערה שלי מופנת אליך באופן אישי.
השפה הבוטה שלך ושימוש בכינוי גנאי מבזה בראש ובראשונה אותך ואינה נותנת משנה תוקף לטענותך או מקדמת את הדיון.

ולעצם הענין או שהפדופיל מתגורר כעת בקיבוץ יגור או שהוא אינו מתגורר.
אני הבאתי את הסימוכין שלי (מקישור שאתה עצמך הצגת) שאותו פדופיל נדחה מחמת מיאוס על ידי הקהילה בקיבוץ ומפי הפדופיל עצמו נאמר שמגוריו בקיבוץ אינם אפשריים.
איני יודע מדוע אתה חוזר על הטיעון שהפדופיל מתגורר כעת בקיבוץ ועל מה מתבססים טענותך אלו.

אתה משתייך לגוף מסוים לכן

התשובה ברבים
הפדןפיל עדיין גר ביגור זה פועל יוצא של אותה כתבה ששודרה בערוץ 10 ראה אותה עד סבופה

mehir7

New member
שופטים אדם לשווא!

שלום לכולם שמי מאיר בן שמעון ואני מכיר אישית את הרב מרדכי אבוטבול. מדובר באדם שביציע את המעשים לפני 15 שנים ומאז מכפר על מעשיו בעשיה למען המשפחות הרעבות בשכונתו. בהחלט לא מדובר על פדופיל כפי שרשום פה אלא על אדם שמעד בגלל משבר בחיי הנישואין כפי שהגדיר זאת אחד הפסיכיאטרים שבדק אותו.

אם תעמיקו בגוף הכתבה תסתכלו שכל הפעילות שלו בבית הכנסת שאגב לא שייך בכלל לחב"ד, אלא בית כנסת פרטי שהוא הקים, כל הפעילות בבית הכנסת נעשו באישור השב"ס שמפקח עליו מאז שוחרר לאחר ריצוי שנה וחודשיים, לפני 3 שנים. כל התעסקותו בשכונה היא רק עזרה לאוכלוסיות הרעבות וזה שיקומו לאורך השנים. עשרות כתבות פורסמו עליו בכלי התקשורת השונים המפרגנות לאיש ולפעילותו בין השאר נכתב לא מזמן בידיעות כי הציל שני נערים מהתאבדות. גם המקרה שבגינו הורחק זמנית מהמקום הוא בגלל חיבוק חברי כפי שקציני הפיקוח בעצמם רושמים ולא על בסיס פדופילי רומנטי או מיני.

האיש כל כולו עשיה למען הזולת עומד להינשא בקרוב וחבל על הארס שמטילים עליו.

שימשיך בעשייתו הברוכה למען הקשישים והרעבים וזה הכי חשוב.

למעלה