כאן נמחקה הודעה

Annie46

New member
ואני לא רוצה להגיד מה אני חושבת

עליך!!! או במלים אחרות: אם הייתי פרה, או חתולה וכו´ הייתי מתביישת אם יצורים כמוכם היו מייצגים אותי! אתם הבאתם אותי למצב כזה, כי למרות שאני כמוכם אוהבת בעלי-חיים ואף מאכילה את חתולי הרחוב בבשר (צר לי, אך הם אינם אוהבים את הטופו שאני אוכלת, לכן עלי לקנות להם כנפי עוף... מה לעשות, החתולים עוד לא למדו להשתמש באינטרנט, ועדיין לא הפכו לצמחוניים)... אני מתביישת להיות מזוהה עם "אוהבי בעלי חיים" שכמוכם! ההבדל ביני וביניכם הוא כי אני גם מכבדת רגשות של בני-אנוש!

adva g

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

alfalfa

New member
כול הכבוד תולי../images/Emo24.gif

אני אחד איתך בעניין, אולי איין כול- כך הרבה רוע בעולם כמו שיש אדישות ובורות לרוע, שמזיינים, ו"מפטמים" אותו, אותו ואת האווזים...... וכמו שאמר אחד מגדולי סופרינו: " לבעלי החיים כול יום הוא טרבלינקה".... עם חיבוק מצורף אלפאלפה

lilithmm

New member
מי שפעם החזיק גור חזירים בידיים

יודע שזה בדיוק כמו להחזיק תינוק אדם

Glass

New member
בני אדם אטומים

לא בגלל חוסר מידע, אלא בגלל שזה נח. זו תשובה לשאלה שהוצגה מס´ תיבות למעלה. הייתי אומרת את זה ככה- הם מתעלמים כי זה נח, אין להם מספיק מידע כי הם לא רוצים מידע. כי הם מעדיפים ל´שחק אותה ראש קטן´.

vegi force 1980

New member
מקור התמונה הוא

תהליך שנקרא מיון אפרוחים כאשר בוקעות ביצים בלולים תעשייתיים את הזכרים פשוט זוקרים לתוך פח גדול אחד על השני והם מתים ממחנק ןחלקם נשארים חיים כשסוגרים את השקית וזורקים ליד המכולת זבל הורגים את הזכרים כי כמובן הם לא מטילים ביצים וגם לא מוכרים אותם בתור בשר

תולי 1

New member
זמן מחצית חיים - מה קורה לך היום?

בן אדם, כל-כך הרבה שגיאות כתיב בהודעה אחת, מה קורה לך? אולי עברית היא לא שפת האם שלך אז אני סולחת. אם לא, אתה מוכרח לעשות משהו בעניין, תן למישהו לעשות הגהה על ההודעה שלך לפני שאתה שולח, אני לא יודעת מה. אתה כותב דברים חכמים עם שגיאות כתיב כה גסות, וזה יוצר תחושה לא נעימה, למרות שאם יש לזה סיבה מוצדקת יהיה לי יותר קל לעכל.

למעלה