כאן נמחקה הודעה

rarariot

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

chenby

New member
בואי תתחילי

בלמה מתנתקים? מה לא היה טוב? אולי כדאי שתבררו על טיפול לפני שאתם מחליטים לפרק... אם המחשבה שתאבדו אחד את השנייה מביאה אתכם להתקרבות, ויש רגשות ויש משיכה ויש חברות טובה.. אולי יש מה לשמר בקשר? חשבתם ללכת לטיפול? מה שבטוח זה, במידה והוא עומד על זה שהוא רוצה להתגרש, פה כבר תשימי גבול. ולא, אל תיפגשי איתו, ובטח אל תשכבי איתו.. זה נעשה מאוד מאוד נוח ככה.. ולא באמת מה שאת רוצה לעצמך. והזמן יעשה את שלו.. זה שאת בקורבנות ונטישה, זה לא אומר שאת חייבת להשאר במקום הזה.. תהיי מודעת לזה שזו רק קורבנות ולא אמת, תהיי מודעת לזה שזו רק תחושת נטישה אבל למעשה זה טוב בשבילך.. זה לא באמת נטישה.. הוא ממשיך הלאה ואת ממשיכה הלאה.. כמו שכתבתי פה קודם כבר, המסע המשותף הסתיים, בשביל מסע אישי אחר לכל אחד מכם.

joanne8

New member
מילותייך כפנינים...

"זה שאת בקורבנות ונטישה, זה לא אומר שאת חייבת להשאר במקום הזה.. תהיי מודעת לזה שזו רק קורבנות ולא אמת, תהיי מודעת לזה שזו רק תחושת נטישה אבל למעשה זה טוב בשבילך.. זה לא באמת נטישה.. הוא ממשיך הלאה ואת ממשיכה הלאה.."

rarariot

New member
../images/Emo20.gif

היינו בטיפול זוגי לתקופה קצרה, וכל אחד בטיפול בפני עצמו בשנה האחרונה. לא היה טוב מאחר והקשר היה מאד לא מאוזן מבחינת נתינה ותמיכה. בשנתיים האחרונות התחלתי בתהליך של הסבה מקצועית שדורשת שינויים מסוימים מצד שנינו (כלכלית, גיאוגרפית וכו) והוא התנגד נמרצות, התגלה כבן זוג לא תומך, מאד מרוכז בעצמו. הצעתי אינספור פשרות, אך כלום לא היה מספיק עבורו, לא מוכן לשום סטיה בסטטוס קוו למעני. בנקודה זו אוסיף - ויתרתי לא מעט ויתורים עבורו בכלל, ועבור ההתפתחות המקצועית שלו בפרט. פה החל המשבר להתגלגל במורד ולצבור תאוצה. המתח ביננו היה עצום על הרקע הזה. אני חושבת שהסיבה שהיום אנחנו מתקרבים היא שהמתח הספציפי כבר לא שם, אני חופשיה לעשות את השינוי שרציתי, והוא מרגיש משוחרר מהלחץ מצידי ומרגשות האשם שהוא מרגיש, לדבריו, על כך שהוא לא יכול לעשות את הויתורים האלו למעני ועל כך שהוא לא בן זוג טוב ותומך כמו שהייתי כלפיו. כשאין דאגות ומתחים, הרבה יותר פשוט להשאב לחדווה הפשוטה של להנות אחד מחברתה של השניה. אני יודעת שמגיע לי מישהו שיתן לי כמו שאני יודעת לתת, אבל אני מתקשה לקבל שהמסע המשותף נגמר פה
איך אני יכולה לעבוד על הלב שלי, לשכנע את עצמי שאני כבר לא אוהבת?

chenby

New member
אל תעבדי עליו

תקבלי אותו עם כל הרגשות שמציפים.. להלחם ברגש וודאי לא יעלים אותו. תבכי ותתאבלי , רק תפנימי שזה נגמר. ותתנתקי לכמה שאת יכולה - על מנת שתוכלי להתרגל לשגרה ולחיים בלעדיו.. ברגע שאת כבר רגילה.. את כבר במקום אחר לגמרי מהיום.

rarariot

New member
../images/Emo24.gif

תודה. מחכה ומצפה להרגל שישבר, ולהרגל החדש שיגיע.

chenby

New member
בינתיים תמקדי את תשומת הלב שלך

בכל דבר שעושה לך טוב.. אצלי זה לשמוע מוסיקה, לראות סרטים - קומדיות או דרמות שאפשר לבכות בהן כמו שצריך, לכתוב בפורום, לקרוא ספרים.. תעסיקי את עצמך.. ותעשירי את עצמך.. ספרים זה מומלץ ביותר. ויש לי רשימה בשבילך אם תרצי המלצות..

bondi8

New member
בדיוק..זה מזכיר מחשבים:)

מה שקורה ביחסים שבינו לבינה מזכיר מאד את הדרך שבה מחשבים פועלים,בצורה קרה ומחושבת, ממש מתוכנתת,כלומר קשרים שלא נועדו להחזיק מעמד לא יחזיקו,ולא משנה מהן המחוות שנעשה לקראתן, כמובן שאם המחוות הן גם אינטרס שלנו,אין מניעה שנעשה אותן, כי הן גם לא יזיקו לסיכוי הקשר...,במשפט אחד לכול סיר יש מכסה..למעשה כמה וכמה מכסים שמתאימים לו,לכן אין יאוש ואין אשמה בעולם, ובטח שלא תחושת נחיתות ,וותחושת נטישה, התמידי בחיפושייך,ולבסוף יגיע האביר שלך:) יכולה לרשום לפנייך הצעה ראשונה מאביר:)

seeyou

New member
אני יודעת שבבסיס העניין גם לי לא היה טוב שם

לדעתי עוזבים מערכת נשואים אם זה רע ולא בגלל שלא היה מספיק טוב אף אחד לא יכול להבטיח שתמצאי מערכת יותר טובה שמאז שעזב אנחנו מתראים, כמעט כמו יוצאים יחד. אוכלים, צוחקים, שוכבים.... שלא מצליחה להפסיק לחשוב עליו, להתגעגע, לאהוב. גם כחבר הכי קרוב שיש לי בימינו זה זורקים לפח? יוסי

rarariot

New member
לא, ממש ממש לא זורקים לפח.

אני מסכימה איתך. יכול להיות שלא הבנת אותי? הוא זה שעזב, אני זו שלא רוצה בפרידה. אני זו שניסתה להתפשר. הוא לא מוכן לפשרה.

seeyou

New member
"אני זו שניסתה להתפשר"../images/Emo178.gif

ייתכן שלא הבנתי את המצב שהביא אותך לפניה הוא עזב בגלל......סיבות לא כול כך ברורות הלכתם לטיפול זוגי על איזה בעיה? בעסקים יש אומנות של מו"ם" הרצוי WIN-WIN כאשר 2 הצדדים יוצאים מרוצים למרות שכול אחד לא קיבל מה שרצה. גם בזוגיות יש מצב דומה צריך לתת הרגשה טובה לצד השני "לתת הרגשה טובה זה לא אומר שמפסידים.

rarariot

New member
../images/Emo17.gif

אני לא מרגישה נוח לחשוף את הפרטים המדויקים. אכן היה מו"מ מייגע מאד, אבל כדי שיצליח שני הצדדים צריכים להביא משהו לשולחן. במקרה שלנו, רק אני באתי עם מוכנות לויתורים ורעיונות פרקטיים איך שנינו נוכל להיות מרוצים, בעוד שהוא נעמד על הרגליים האחוריות וסרב לזוז מנקודת ההתחלה. הלוואי והייתה לו הגישה שלך.

seeyou

New member
גם בלי שתגלי-תלונות האישה הם ידועות מראש

: כי אתה ישן יותר מידי כי אתה עצל כי אתה מעצבן בשאלות שלך כי אתה לא זוכר מה שאומרים לך כי אתה אוכל יותר מידי כי אתה לא שומר על עצמך כי אתה שואל יותר מידי פעמים אותו הדבר כי אתה לא יודע להתנהג לאחרים כי אתה מעליב אחרים כי אין לך טקט כי אתה לא מנקה את הבית כי אתה דוחה תמיד למחר כי אתה לא חושב פעמיים כי אתה מעליב אחרים כי אתה לא רחמן כי אתה אוהב רק חתולים כי אתה רק ממהר כשאתה יוצא למשמרת במשטרה כי אתה לא יודע איך להתלבש כי אתה לא מוכן לקנות בגדים חדשים כי אתה לא זורק את הבגדים הישנים כי אתה לא מבין בצבעים כי אתה לא עוזר בבית כי אתה נוחר בלילות כי אתה רוצה מזגן כל הזמן כי אתה לא סובל חימום כי תמיד חם לך כי אתה ביקורתי מידי כי אתה בזבזן כי אתה מהמר בפיס כי אתה לובש גינס כל הזמן כי אתה לא יוזם כלום כי אתה קונה יותר מידי ירקות כי אתה רוצה כל השנים לנסוע למזרח כי אתה מעדיף חתולים על בני ביתך כי אתה אף פעם לא זוכר את יום הולדתי כי אתה אף פעם לא זוכר את יום הנישואין כי אתה אף פעם לא מביא מתנה לחג או יום הולדת או אירוע כי אתה לא מאושר ........ המשך יום נעים יוסי

rarariot

New member
צר לי שזה הניסיון שלך עם נשים

אך אין לרשימת המכולת שלך קשר לחיי. תודה בכל אופן.

נומלה

New member
בניגוד לתלונות הגבר שהן שונות לחלוטין

כי את ישנה יותר מידי כי את עצלה כי את מעצבנת בשאלות שלך כי את לא זוכרת מה שאומרים לך כי את אוכלת יותר מידי כי את שואלת יותר מידי פעמים אותו הדבר כי את לא יודעת להתנהג לאחרים כי את מעליבה אחרים כי אין לך טקט כי את לא מנקה את הבית כי את דוחה תמיד למחר כי את לא חושבת פעמיים כי את לא רחמנית כי את אוהבת רק חתולים כי את ממהרת רק כשאת יוצא ללעבוד כי את לא יודעת איך להתלבש כי את קונה יותר מידי בגדים חדשים כי את לא זורק את הבגדים הישנים כי את לא מנקה מספיק בבית כי את לא מבשלת מספיק כי את נוחרתבלילות כי אתה רוצה מזגן כל הזמן כי את לא סובלת חימום כי תמיד חם לך כי אתהביקורתית מידי כי את בזבזנית כי את מהמרת בפיס כי את לובשת גינס כל הזמן כי את לא יוזמת כלום כי את קונה יותר מידי ירקות כי את רוצה כל השנים לנסוע למזרח כי את תמיד עושה טררם מיום הולדתי כי את תמיד מביאה מתנה מעפנה לחג או יום הולדת או אירוע כי את לא מאושרת ........

seeyou

New member
../images/Emo24.gif-ובמקום ראשון../images/Emo8.gifלא זמינה לסקס תמיד../images/Emo3.gif

czar

New member
את מונעת היום מאגו

וקשה לראות כאן ממה הוא מונע אבל לשניכם קשה עם המהלך וכא מסיבותיו. אני בדיעה שהוא כנראה מידי עסוק בעצמו וגם את חולמת חלומות, קצת מחוץ למציאות האמיתית וככה את מקלה על עצמך את הפרידה. אגב - מה היה קורה אילו את היית עוזבת את הביית לפניו, כנראה שהיית מרגישה טוב יותר לא?! תתחילו אם זאת ההחלטה הסופית לחתוך, ולחתוך זה לחתוך ומספיק עם פירפורי הגסיסה.

rarariot

New member
במידה מסוימת - כן

כן, במידה מסוימת אני מונעת מאגו. זה לא נעים להודות, אבל סביר שהייתי מרגישה טוב יותר אם הייתי עוזבת קודם. טבעי, לא? . אבל כמו כל דבר בבני אדם, זה מורכב יותר מרק אגו .בטוח שיש בסלט הזה גם הרבה אהבה, קצת מקובעות, לא מעט תלות, ועוד כל מיני מצרכים שאני לא יכולה להודות בהם כרגע. אתה צודק לגמרי שצריך לחתוך. המצוקה שלי נובעת מזה שהוא, שאמר שהוא רוצה לחתוך ולגמור, ממשיך לחפש את קירבתי, - ולי, שמתגעגעת ואוהבת, קשה לבצע את החיתוך שאני לא באמת מעוניינת בו.

czar

New member
שיחפש.....את, אל תחפשי או ההיפך

תתעקשי ולא למראית עיין.

את יודעת, מותק

את באמת כותבת יפה ורהוט ואין לי ספק שבנות מינך מבינות אותך היטב ומזדהות עם כאבך. לצערנו, המין הפחות מפותח מתקשה קצת בהבנת השפה הנשית הייחודית הזו ולכן, ברשותך, תרגום מקוצר לגברית - את רצית הסבה מקצועית, הוא התנגד, את הצבת אולטימטום - הוא נהיה טיפה יותר נחמד אבל לא ויתר. היות ולא היתה לך שום כוונה לשלם את המחיר לא מימשת את האולטימטום אבל המשכת להציק. בסוף נמאס לו - אשה נודניקית ומרירה באמת יכולה להרוס לך את החיים והפרידה באה מיוזמתו. והפרידה הזאת הציפה את מאזן הכוחות האמיתי ביניכם - את לא החזקה באמת בקשר הזה ועל כן כרגע את נאלצת להסתפק בפירורים והוא יכול להרשות לעצמו להיות נדיב אבל שלא תטעי - אם את רוצה לחדש ימיכם כקדם משהו מאוד בסיסי בהתייחסות שלך חייב להשתנות.

למעלה