כאן נמחקה הודעה

zoolander3

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

silver screem

New member
אני בשוקקקק

איזה אנשים מגעילים..!!! כל עוד יש לך הוכחות,אין לך סיבה לדאגה.

dostein

New member
אם יש לך את החוזה כדברייך

ואת הקבלה על תשלום ה-500 ש"ח - אתה יכול לישון בשקט. היה ויתבעו - הם ישלמו בסוף את הוצעות המשפט וכו , אני מניח שזה לא יקרה. אם אתה קטין , אז בכלל הם הסתבכו

zoolander3

New member
כאן נמחקה הודעה

dostein

New member
החלפת הטלפונים ללא הודעה מה המספר החדש

מריחה לא טוב. מכתב רשום עשוי לעזור בכל מקרה לא הייתי פוסל פניה למוסדות אותם ציינת

zoolander3

New member
כאן נמחקה הודעה

לדעתי זה צעד מעולה לפנות לכלבוטק

סוףסוף שזה יגיע לתודעה של כולם דרך תוכנית רצינית. שיעשו תוכנית על חן מודלס,TAKE4U אולי אפילו אם תאיים עליהם בכך, הם יחזירו לך את ה500 ש''ח הקודמים ששילמת לביטול החוזה !

prezik

New member
../images/Emo205.gif הגיע הזמן להגיע עם זה לטלוויזיה

ran refael

New member
מה יעזור לך מכתב?

אתה לא עו"ד תחסוך את הנייר שעליו אתה רוצה לכתוב, ופתח דפי זהב בקטגוריה של עורכי הדין. שאלה כזו לא צריכה בכלל להשאל בפורום דוגמנות, אלא בפורום "עורכי דין ומשפטנים" או משהו בסגנון. אלא אם כן אתה מעוניין בייעוץ משפטי מכמה צלמים ובחורות צעירות בנות 17 - בלי לזלזל כמובן.. נשמע שאתה בצרה לא קטנה, ולעתיד, אני ממליץ לך ולכל אחד אחר שפונה לסוכנות דוגמנות, או לכל גוף שדורש תשלום עבור שירותים כאלו ואחרים, לפתוח גוגל ולחפש מה אומרים אנשים, זה נכון לגבי חיפוש על צלמים, מאפרים, מעצבי שיער, ונכון כפליים לגבי סוכנויות. אני בטוח שהפורום מוצף טענות לגבי חן מודלס. קצת מאוחר בשבילך, אבל מקווה שאולי זה יעזור לאחרים להבין את החשיבות בבדיקה יסודית לפני חתימה על חוזה. אגב, אם אני זוכר נכון, ותקנו אותי אם אני טועה, סוכנות חן מנוהלת ע"י קרוב משפחה של צלם אופנה מעאפן ביותר שעושה להם את הבוקים הבוק הזה במקרה הטוב שווה 200 שקל עם כל מה שמסביב.. אתה יודע על מה שילמת 500 שקל? מה ההוצאות שיש סביבך? אם זה רק בוק דיגיטלי או גם הוצאות הדפסות, כרטיסי דוגמן, אלבום בוק, וכד'?

zoolander3

New member
קודם כל תודה על התגובה

פניתי לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מאנשים שניתקלו בסיטואציה\עברו אותה ולקבל מהם ייעוץ על פי המכתב שהחברה שלחה (מחייבת אותי בכסף ששילמתי) ולפי זה שהם ניתקו את כל הטלפונים,הם בדרך לסגירה כנראה אני לא זה שנמצא בצרה-כי שילמתי את הכסף על הביטול לפי התקנון יש לי את הקבלה על התשלום והם סתם מנסים לסחוט כסף בתקווה ליפול על פרייאר הם אלו שבצרה פה,לי אין מה לדאוג,אין להם עילה לתביעה אני מתארגן על תביעה כרגע ושולח עותקים לכלבוטק ושומר מסך לכן פניתי לפורום הזה בין היתר,ולא לייעוץ מבנות 17

BadApfel

New member
דחוף אחי...

איך הגעת לזה שהם רמאים?! אני גם חתמתי איתם חוזה ושילמתי להם את ה-500 שקל. אבל אני צריך לשלם להם עוד 2000 ואני לא רואה בחוזה שום סעיף שאומר שיש רק 4 ימים לבטל את ההסכם...

dan5445

New member
גם מאוכזב מחן מודלס?כנס אליי

יש לי אחלה רעיון שיעזור לנו מבחינה משפטית למרות החוזה הבריוני שלהם כנסו אליי למקושרים דן הנסיך {מראש העין}ונשים סוף לחרא הזה

סיני26

New member
גם לי זה קורה עכשיו

הם נוכלים ורמאים בגלל שהתחרטתי הם רוצים לתבוע אותי 3000 ש"ח + 1000 עו"ד

למעלה