כאן נמחקה הודעה

Blackice

New member
להנות משני העולמות

האמת- אני לא מאמין בזה. אני מונוגמי מטבעי, ומשיכה אצלי באה תמיד ביחד- משיכה פיזית וגם רגשית. אם אני תפוס רגשית- קרי, מאוהב- אני לא מסוגל להמשך (להמשך באמת, כלומר..) לאנשים אחרים. אז אני אישית לא מרגיש קרוע בין העולמות, כשאני עם אדם מסויים אני איתו\ה, בלי קשר למין. זה סה"כ מין. כן כתבו פה אנשים בפורום שמרגישים שהם לא יכולים בלי הסיפוק של שני המינים ביחד. מה עושים במקרה כזה? טוב, נו, יש מע' יחסים פתוחות, יש פוליאמוריה, יש כל מני המצאות שונות... ארז

SimsY

New member
אין לי בעייה

עם אנשים פולימריים רק שלא ישלו את עצמם שהם בזוגיות - כי זוגיות מטבע המילה מדובר על 2 לא על 3 לא על 40 ולא על 200.

uvita

New member
../images/Emo70.gifביסקסואל, לא "דו-מיני" ../images/Emo70.gif

רציתי כבר כמה פעמים להעיר את זה, אבל עכשיו כשראיתי שההודעה הזו מופיעה בשער של תפוז אז הרגשתי "חובה" לעשות את זה... ולדעתי, אי אפשר להינות משני העולמות. אם אתה רוצה להינות גם מגברים וגם מנשים (בו זמנית) אז תצתרך לוותר על המונוגמייה... אבל אני לחלוטין מבינה את ההרגשה שלך, גם לי יש תקופות כאלו למרות שאני במע' יחסים מדהימה ומונוגמית. בקיצור, אני מבינה אותך אבל אין לי ממש מה ליעץ לך

SexyQueen

New member
למה לא להנות משני העולמות???

לאט לאט בימינו המונוגמיה מתרופפת.. ראה את כל מסיבות חילופי הזוגות או כל זוג שני שמחפש לצרף אליו לשלישיה. אז בעצם למה לא? תמצא לך מערכת יחסים אולי עם מישהו/מישהי כמוך, דו מיניים גם, שמעוניים לצרף, לנסות לחוות.. אין קשר בין הרגש לבין הצורך במיטה. לא טוב היותו האדם לבדו, אל תוותר על זוגיות , פשוט תבנה ואתה איך שמתאים לך. הרבה יותר קשה, אבל אפשרי. בהצלחה:)

resputin

New member
בספק עד כמה מונוגמיות מתרופפת.

למען האמת אתמול ערכתי דיון על כך עם חבר שלמד תקשורת והוא אמר לי שחלק מאחת העבודות שלו היה חקר הזוגיות המונוגמית אל מול הזוגיות הפתוחה - לאו דווקא בזוגות חד מיניים - ומחקרים מורים שהרוב האבסולוטי של מערכות היחסים הפתוחות (לסוגן השונות) נכשלות והזוג נפרד. עם כל ההפרדה של סקס עם מישהו זר וסקס עם מישהו שיש כלפיו רגשות, אחד מהיסודות של מע' יחסים זוגית היא המונוגמיה שבבסיסה. בתור אחד שהגדיר עצמו כמה שנים כביסקסואל (ועד היום לא מתנער לחלוטין ממשיכה לנשים), אני אולי יכול להבין את המשיכה שבלא מושג באותו הרגע (בדיוק כמו שבא לך על מישהו עד שהוא שלך ואז לא, אז כשיש לך חברה אתה רוצה גבר וכשיש לך חבר אתה רוצה אישה), אבל לא רואה לנכון "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה". מע' יחסים זוגית, מונוגמית וסגורה היא לגברים כלנשים, כמו שאני לא ארצה שבן זוגי או בת זוגי יהיו עם גבר או אישה במהלך הזוגיות שלנו, גם אני לא ארצה להיות עם גבר או אישה אחרים. מה גם, כמו שארז אמר, כשאני נמצא במע' יחסים עם מישהו ומפתח אליו רגשות, יתר העולם מחוויר.

Blackice

New member
וואו, איזה מבקרים.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

המון זמן לא ראיתי אותך, רביב... מה קורה? ולמה אתה לא כותב יותר פה בפורום?

Artboy

New member
כן, גם אני כמוך, כנס!

היי, גם אני נמצא באותה "בעיה" כמו שלך. למה שמתי "בעיה" במרכאות? כי זו לא באמת בעיה, אם תסתכל על זה , אנחנו יכולים ליהנות משני העולמות, וכן בנתיים למה שלא תיהנה גם וגם? אם בני/בנות הזוג שלך מקבלים את זה, למה לא? אני חושב שכרגע אתה צריך לנסות כמה שיותר, עם שני המינים, וכשתרגיש ממש מאוהב במישהו/מישהי, אולי יעלמם הצורך לנסות ולהיות עם מין אחר. בכל אופן, רק שתדע שאני ממש כמוך, אני בן 24, דרך אגב, בן כמה אתה? אני ממש מבין אותך ואני חושב שאתה צריך להסתכל על זה מנקודת מבט חייובית, לפי דעתי לכולנו בפונצייה יש אפשרות להימשך לשני המינים, במיוחד בעולם פתוח כמו היום. אז תיהנה ושיהיה לך הרבה בהצלחה :)

Lunar4D

New member
nה רע בלהנות מכל העולמות?

דרך אגב יש גם הרבה יותר מ"גברים" ו"נשים"... יש הרבה מעבר לבני אנוש.. תהנה מכל הבא ליד..

LudaGirl

New member
כולכם צודקים

מונוגמיה בסופו של דבר נקבעת לפי הרגשות שלך כלפי בן אדם מסוים. אי אפשר להגיד שכשאתה עם מין אחד, לא תתגעגע לשני, אבל זה משהו שלפי דעתי ניתן לוותר עליו ולחיות בלעדיו בבוא היום. בנוסף, תמיד יש חילופי זוגות כמו שצוין מעלי, כך שאין הרבה קושי. מה שכן, במידה ואתה מתעניין בחילופי זוגות, קח בחשבון שלהיות בקשר אינטימי עם מישהו אחר, יכול להוות בעיה. אני אישית הייתי עם מישהו מעל 4 שנים, עד שנפרדנו לאחרונה, אני לא אומרת שלא התנסתי בכלל, אבל עוד לא חוויתי את החוויה הנכונה. ואני חייבת לציין שאצלי זה כן העיב על היחסים עם בן הזוג. אבל אני עוד צעירה ויש הרבה מה ללמוד, כך גם אתה אז קח את זה בקלות

למעלה