כאן אושרי חמי

אושששששששששששש!!../images/Emo99.gif

אלוהים גם אתה גם נולון וגם דמדםם כתבו!! איזה כיייייייייייייייףף!! וואי איי לאב יו סו מאצ'!! חחחח מואאאאאאהה.. תמשיך לכתוב לנו:))):):)):) ותבואו לקרית שמונהה!!

טוששש

New member
אושרייייייייייייי ../images/Emo99.gif

יאפהה אחד תודה שנכנסת!! סוף סוף הלימודים הסתיימו (אבל עוד חודשיים הסיוט מתחיל שוב...
) תמשיך לבקר!
אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןן
נטלי

חחחחח שטויות מושלםם שליי

ניראה אותךך בפעםם הבאאא לא אשמתךך שהם לא היתכוננו מראשש הם לא ידעוו שכול הבנותת החיותת האלה יעשוו כזה שטויותת...מקווה שאתםם בסדרר.. אוהבתת המוןן המוןן.. ומיתגעגעתת המוןן המוןן..
ספיר דדון

bar in love

New member
באמת איך אתן מאמינות!!

תראו כמה שגיאות כתיבבב...דיי באמת הבנאדם סיים בגרויות ובגרות בלשון!..תשימו לב לדברים הקטנים..סורי לבאס אתכן!!

הילה45

New member
אושרי השווה

תיתקשר אליי בבקשה אני אוהבת אותך פלאפון הילה 050-9243163

../images/Emo25.gifאושיי?!../images/Emo25.gif

שיו אני לא מאמינה שנכנסת!! אני אוהבת אותך כל-כך ושמחה מאוד שנכנסת.. הגעתי לשבוע הספר בראשון לציון אבל עד שבאתי לא ראיתי אותכם
אוהבת מאוד מאוד ושמחה מאוד שנכנסת, חופית.

נצלשש כנסו כנסו

קבלו שיחה שלי ושל נולי ואני חושבת שזה באמת הוא קראו..: זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:33)‏ : היי מאמי :'( : המשתמש עבר למצב לא מחובר שרון סנדלר?‏ (‏PM‎ ‏03:34)‏ : שלום.. זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:35)‏ : כפרה עלייך זה באמת אתה? שרון סנדלר?‏ (‏PM‎ ‏03:35)‏ : כן.. זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:35)‏ : איך אני יידע שזה באמת אתה? שרון סנדלר?‏ (‏PM‎ ‏03:36)‏ : חחח זה אני! זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:36)‏ : הייתי בראשון ובתל אביב בשבוע הספר.. שרון סנדלר?‏ (‏PM‎ ‏03:36)‏ : מי יכול להיות פה חוץ ממני? זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:36)‏ : לא יודעת אולי מתחזים.. שרון סנדלר?‏ (‏PM‎ ‏03:37)‏ : באמת?יפה לך...נהנת ממה שקרה בתל אביב? זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:37)‏ : לא ממש לא אני אבל ליטפתי אותך זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:37)‏ : וגם אני קראתי לך ולאדם ולא עניתם לי זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:38)‏ : כי אני הייתי בצד השני..ולא באתם אלינו..!! זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:38)‏ : נולי תגיד לקחת את הכלב שהילדה הביאה לך? שרון סנדלר?‏ (‏PM‎ ‏03:39)‏ : יהה..סורי כי תמיד אומרים לנו למי שבקהל מולנו להסתכל הכיי שרון סנדלר?‏ (‏PM‎ ‏03:39)‏ : חחח כן זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:39)‏ : יאא יפה לך מאמי זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:39)‏ : איך קראת לו? זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:40)‏ : אתה קיבלת את המכתב ממני זאת סתוונית במנולקר וגם בשבוע שעבר בדיוק ביום שני אז העברתי לאדם מכתב ממני..הוא הביא לכם? שרון סנדלר?‏ (‏PM‎ ‏03:41)‏ : יהה זו את? זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:41)‏ : כן מאמי זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:41)‏ : אני בפנימייה זM*נה א52 לא ע!נה~~~‏ (‏PM‎ ‏03:43)‏ : למה יצאת? ההודעה נשלחה. המשתמש לא מחובר כרגע. ההודעה תימסר כאשר המשתמש יתחבר. זהוו....מי שקראה עד לפהה..יש לה רצוןן..!

menda00

New member
לאושרי..!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

לפני הכל קוראים לי גל דוד אני גרה ביבנה אני בת 16.5.... אין לך מושג כמה אני אוהבת איך שאתה שר ורוקד והכל אני עוקבת אחרי כל מה שאתה עושה!!.. אני אוהבת את העבודה שלך ואתה נותן לי הרגשה טובה כשאתה שר...אני מקווה יום אחד שאני יוכל ליראות אותך פנים מול פנים.. ואני גם מקווה להיות בהופעה הבאה שלכם..ואם אתה יכול לכתוב לי בבקשה אני מאוד אודה לך כי יש לי ממש מלא שאלות לשאול אותך!!..אני אוהבת אותך המון המון!!!!!!!! גל האוהבת..!!! [זה האמייל אם תוכל.. [email protected]]

אני מהצפון ו...

אני מהצפון ורציתי לדעת עם אתם תחזרו ותעשו הופעות ...... כי כמו שאני רואה היה לכם מלא הופעות בצפון ופשתתם רגל מהמלחמה אז בחופש הגדטול תעשו הופעות בצפון ???????? מקווה שכן ומחכה לתושבה....
חוץ מיזה אני מתהההההההה עלכיהם כפרעליכם מקווה שאני יפגוש אתכם באילת!!!!!!!!!!!
אוהבת אוהבת אוהבת אתכם מכל הלב והנשמה מיטלללל....

אוש כנס דחוף אני מתחננת!אני מחיפה!!

אושרי אני מחיפה ועכשיו היא מופגזת ואני נורא פוחדתתת אם אתה יכול תתקשר אלי או שתכתוב לי באיימיל זה נורא חשוב האיימיל שלי: [email protected] אני מאוד ישמח. קאריןן. הפלאפון שלי:0507500345

למעלה