כאן אושרי חמי

יווו.. אושריייי...

אני א=ו=ה=ב=ת אותךך ! ראית את המתנה שנתתי לך ? זאת קורל הדר.. קיצוור בבקשהההה תשלח לי מסר בפרטיי ...

ירדוששש

New member
אאאאוווששששיי[=

ששבבבתת שלווםם נססייךך !:) תודה שנכנסת וכתבתתתתת[= אני אוההבבתת אוותךך[;

litalg06

New member
אושרי מתוק שלי..

קודם כל תודה ענקית שנכנסת! וגם אדם! כל כך חשוב לנו לראות שאתם כותבים גם פה! שרק תמשיכו לעלות ולהצליח! באהבה והערכה רבה, ליטל.

אני אדם my boys אושרי...יפה שלי!!!!

שושי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה כזה יפה , מתוק, מושלם>>>אין מלים לתאר את אהבתי אלייךך אני כותבת ממשתמש של חברה אבל הלב שלי נשאר טיתך...בכך מקום ואתך בבכל משאלה! מקווה שתיגנס ואני א=ו=ה=ב=ת=!!!!!!!

אושייי נסיךךך שלייייי...../images/Emo23.gif

מושלםם שליי אני אוהבתת אותךךך הכי הכי בעולםםם..!!! בקשר לשבוע הספר זה לא תלוי בכם..=\ וכן נגמרו הלימודים ברוך ה'...אולי לך אבל לי לאא... ויש לי שאלה...יש מצב אתם מבטלים את מופע האבקות הזה כי אנחנו מפחדיםם עליכםם מאודד...חח תודה רבהה שאתם נכנסים לפורום שלנוו יותרר=] אוהבתת אותךךך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ירדן לוגסי=]

Carmel hemi

New member
אושליייייייייייי כפרעליך חיי'משלייי

יאאאאאאאאא אהובייי איזה כיף שכתבת!! תודה נשמתי.. אני מקווה שתענה לי למסר שאני אשלח לך =] כרמלוש פרידה

אושי !!!!!

אושי ... וואי איזה כייף שאתם מתחילים להיכנס לפה ! אני שמחה שנכנסת ! אני שמחה שנהנת בלונה פארק ... נהנתם בשבוע הספר בכפר סבא ??? כי הייתי שם וראיתי אותך איזה חמוד היית איך נתת יחס חם למעריצות זהו ... אני ממש אוהבת אותך כשראית ת'חיוך הכובש שלך פשוט נמסתי מרוב אושר זהו .... אז שיהיה לך וללהלקה המון בהצלחה אני אוהבת אותך

ממממממממממממממממממממדהיםם

שלייי אאוווהבבת אותךך הההממווןןן!! אוהבתת אותךך! שמחה שכתבת:]

SHiRi88888

New member
אוווחח

אווווחח מדהים שלייייי אני כל כך אוהבת אותךךך :]

../images/Emo23.gifאאאאאאאוווושריי ../images/Emo23.gif

אוושריי? איזההה כיףףף שכתבתת !
מושלם אחדדד! אני חולה עלייךךךךךךךךךך !

../images/Emo24.gifאושרריי??אניי לאבב אותךך!!!

אושוש שליי אניי אוהבתת אותךך מלאא מלאא באמתת!! איןן לךך מושגג כמהה בכלל אניי אוהבתת אותךך ותמידד יאהבב!!!!!!! תגידד חיימשליי למהה אתהה יותרר לאא כותבב ברישמיי?????

בובי28

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifאושרי אהובי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני מתה עלייך נשמהההההההההההההההה הייתי בשבוע הספר בראשון וגם הייתם שם קצת...אבל לא נורא..העיקר ראיתי וצילמתי אותך אני אוהבת אותך הכי בעולם מאמייייי נשיקותתתתתת חנוששש

reutosh11

New member
אושייייייייייייייייייי

יאוו געגעתי אלייך!! אני מחכה לפיוז אעאעאעא ולY 10 ול-ה-כ-ל אוהבת אותך סאוו מאצ'! -מאווה-

אושרייייייייייי אמאלהה אני מתעלפתתת

אוחחחחחחחחחח כמהה שאניי אוהבתת אותךך איי אפשרר לתארר אתת זהה קודםם כלל עלהה והצלך... בכלל מהה שתרצהה אניי אוהבתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מליוןן אתהה החיים האורר הנשמהה האושרר הטובב הכלללללללל שלייי אני מאודד מעריכהה אותך ואת העבודהה שלךךך אניי איןןן איןן יותרר מאהובתת ממניי כל המחברות שליי הספרים העצים בשכונהה בכלל מקום תראה תהילה+אושרי אני כל כך אוהבת אותך ולא משנה מה יהיה גם כשטוב לך..גם כשרגע לך אני ושאר המעריצו תמידד תמידד תמידד וןלאאא יעזורר מהה יקרה תמידד ניהיה כאןן לצידך ולצידכם כל הלהקהה פורום 1417 לאא מפסיקותתתתתת לאהובב אותכםםם שיהיה לךך שבתת קודשש נסיךך שליי ואשמח עם נשמור על קשר את אביחי אני מכירה והוא גם מכיר אותיי...הוא מבאר שבע וגמאני ואני חברה טובה של אחותו..

למעלה