כאילו

כאילו

זה מה שאתם עושים ביום שישי בערב? אפח'ד לא פה??? נו טוב. יש לי המון קיטורים והמון א-קיטורים ואני אחזיק אותם בבטן ליום ראשון. שבתשלום!

האגס 1

New member
אבל רק כאילו

אם כבר את שואלת - ביום שישי בערב יש לי "זמן איכות" עם המחשב - כמה שעות רצופות שאני מקדיש לפורומים. כשאני אגיע הביתה הן יתחילו (כרגע אני רק מציץ
). אם תחזיקי בבטן עד יום ראשון - אני עלול לפספס!

תקציר הפרקים הקודמים?

הייתי בחתונה משונה, בדרך אליה הייתי המון זמן בפקק באיזור שינקין שם ראיתי את הדברים הכי מוזרים שראיתי בחיים שלי, והשארתי את הבנות שלי "לחיות את שינקין" קצת. היו לי שיחות משונות- חלק מרגיעות וחלק סתם משונות. אבל שיחות זה תמיד טוב. היו לי בשורות שמחות ובשורות רעות, וגם בשורות זה... נו... מכירים את הקללה הסינית "שתחיו בזמנים מעניינים"? אותי שעמום הורג בשניה. אה- רחצתי המון כלים. אני אפפם לא עושה את זה, אבל פתאום היה שווה בשביל חבר שהיה נחוץ כזה לזה, והיה כדאי ועצם הרחיצה הייתה תגמול הולם על הרחיצה. נו... והילדות שלי פגשו את החבר הוטרינר שלנו שאיכשו לא יצא עד עכשיו ולמרות שהוא הכי רחוק מאבהי שיש, פתאום התאהבו בו שתיהן והוא בהן והיה נעים כזה חוץ מכולנו מסריחות מסיגריות עד היום בבוקר. (כן, זו עוד הודעה הזויה. מודה)

ידעתי שבדיעבד אני אשכח מה היה

לי להגיד באמת. בבוקר יום שישי שיחת טלפון עם אבא שלי בה לפתע גיליתי שבעצם שום דבר שאני אגיד אי פעם שלא קשור בו לא יעניין אותו. מפח נפש שכזה. הרבה בכי על הכתף של מישהו שמעניין אותו מאוד מה שיש לי לאמר וטוען שאני, כמו אבא שלי, שואלת שלא על מנת להענות. אבל אז הוא הלך, וחזר עם זר נרקיסים צהוב כזה. אנחנו שונאים לקנות פרחים זה לזו ולא עשינו את זה כבר שנים, אבל פתאום הוא ידע בדיוק מה, ולמרות שהוא מתעב ריח של נרקיסים בבית הוא ידע שזה יחייך אותי. לפעמים טוב להזכר שרדיפת ריגושים, כבודה במקומה מונח, אבל זה שמכיר אותי מעל ומעבר הוא עדיין הטוב מכולם.

Mנטה

New member
אבל קרן, זה מצוין ../images/Emo6.gif

אם זה יגרום להם לאושר אז זה מצוין ואם זה יגרום להם לסבל, אז מישהו אחר בעולם יהיה מאושר וגם זה מצוין. לא ככה ?

זה אושר. זה בררררר של התרגשות

כזו שהכל נהיה קטן, וזה אפילו נתן לי אושר (סימן שמישהו נגרע אושרו...). העדר אושר= בהכרח סבל אצלך???

מזהה?

חיה אותו, נושמת אותו, מה שלא תרצי. כבר דובר על החור בתחתית האוקיינוס, לא? אבל מה שהיה יפה במיוחד זה השורה האחרונה, שבה אמרת שבסוף בסוף - אחרי כל החיפושים - שווה מכולם הוא אותו אחד שחי לצידנו וסופג את כל הריקושטים ונותן את הכי הרבה חיזוקים, ומכיר אותנו כמו שאפחד אחר לעולם לא יכיר. (זה כבר כולל פרשנויות ותוספות שלי, אבל הרעיון הבסיסי הוא אותו רעיון, אני חושבת)

א. חושבת, ולא

מעט. אבל - ב. וזה חשוב לא פחות, מסיקה באמצעות זה, ובאמצעות הידיעה שלי של כמה הוא שווה, כמה בעצם אני שווה, וזה, כאמור, לא מעט. כלומר, הוא לא היה איתי אם לא הייתי כל מה שאני.. חבל, אמנם, שאני צריכה עובדות חיצוניות כדי לדעת את זה, ושזו ידיעה שבאה כתוצאה מחישוב "מספרי" של עובדות, ולא כתוצאה מהרגש, אבל.. אולי גם זה יגיע פעם.

אטיוד5

Active member
את שווה

גם אני חיצוני, אבל נכון כיף לך שאני אומר את זה? לא שזה משכנע במיוחד, אני יודע. אבל מה 'כפת לי להגיד? לא יזיק. לא לי, לא לך, לא אף אחד. מה שכן, קצת מיותר, כי ממילא את יודעת. (חה, תפסתי אותך, חחחחחחחח)

נכון, כיף.

לא נכון שזה לא משכנע. עצם זה שזה כיף אומר שזה כן עושה לי משהו. לא נכון שמיותר כי אני יודעת את זה. לצערי, אני לא.

אושר מ

New member
נו אבל זה ידוע

זה כמו שמישהו חסר ביטחון עצמי יפתח ביטחון עצמי אחרי שהמון אנשים יחמיאו לו ויגידו לו ש..., זה יהיה מסקנה הגיונית. אחרי תקופה מסויימת, היא תהפוך למשהו פנימי שקיים שם מעצמו. אופציה נוספת היא לאבד את החוט בין המחשבה לרגש בנושא הזה. יכול להיותש את כבר חושבת שאת שווה מהרגש, אבל בגלל שאת יודעת מאיפה זה התפפתח אוטומטית מגיעה המחשבה שזה רק בגללו, ולא בגללך.

למעלה