כאילו מה?

כאילו מה?

סתם תסבירו לי מה פשר הפורום הזה "אקטואליה לנוער" זה כאילו אקטואליה רק ברמה יותר נמוכה? הנוער טיפש מדי בשביל להטמא עם המבוגרים החכמים אז הוא צריך גטו משלו לנהל שיחות ברמת טינאייג´רים טיפשים? או שהמקום הזה באמת שווה השארות.

CANDY MAN

New member
לא... זה בשביל שמבוגרים...

מטומטמים שחושבים שהם חכמים גדולים לא יתחילו לזרוק לנו הערות מפגרות כמו: "אין לכם משוג מה אתם מדברים" או "אתה עדיין מלקק חלב מהשפתיים" או "מה אתה מבין בכלל אתה כולו נער בן 17". ככה יש לנו פורום משלנו שבו אנחנו כותבים מה שאנחנו רוצים בחופשיות מבלי שאיזה סבא אחד יסביר לנו שהוא השתתף בכל מלחמות ישראל ואיזה אחד בן 30 יגיד לנו שהוא צודק ואנחנו טועים כי הוא גדול מאיתנו. הנוער לא טיפש - פשוט המבוגרים חושבים שהוא כן!

אוו קיי

הרווחתם אותי ביושר (וזה כמובן רווח עצום) כחבר בפורום. אני זקוק נואשות לפורום שאינו מורכב מכבשים מתלהמות... וכפי ששמתם לב אני נרקיסיסט.

CANDY MAN

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo13.gif

ואל תשים לב פה אל כולם יש פה איזה ארצונת קטנטונת שתומכת באנסים ואיזה אריה פאשיסט ושניהם ינסו להחזיר אותך בתשובה...

ויש את קנדי מן...

שלא מנסה להבין מה אומרים לו, תופס כל דבר בשיטחיות ואז יורד עליך בכל הזדמנות... מתוך סקרנות- אתה מחפש את זה או שזה טיבעי???

CANDY MAN

New member
בואי נשחזר כמה דברים מיסטר דוסית...

אריה כתב בשרשור של האנסים: "עם כל הכבוד אני לא בא להאשים עכשיו רק אותן אבל הבנות היום הולכות מופקרות, אז למה הן מצפות?? אני לא קולט את זה, ה"נערה מסכנה"?? ברור שגם מי שאונס לא בסדר אבל יש לו יצרים, אם הבנות לא היו מעלות את היצרים אז הכל היה תקין אני אישית לא מבין אותן, תגידו , הן רוצות להיות מופקרות?? בשביל מה להתחתן אחרי ששוכבים עם 1000 בנים? ואת הצדקת את הפושע הקטן... "הבן אדם צודק... אישית אני אוהבת לחשוב שאנשים מעריכים אותי בגלל האופי ולא היופי! וחבל שלא כולם כך. מה שכן- חבל שהן צריכות להבין את המשמעות הגדולה של הצניעות- כלפי האחרים וכלפי עצמה..." והנה את מצדיקה את אריה שטוען שבנות שהולכות "מופקרות" (שזה עניין של טעם) הן אשמות בזה שאונסים אותן... אריה דואג להאשים את כל העולם בטענות מפגרות כמו: "אם הבנות לא היו מעלות את היצרים" או "הבנות היום הולכות מופקרות" במקום להאשים את האנס. לא מאמינה? תסתכלי למטה. נ.ב אריה, אם אתה לא יכול לשלוט ביצרים שלך אז פשוט תעשה סירוס ואל תבלבל לנו את השכל עם השטויות שאתה פולט.

N a V e

New member
וואו וואו

אני מבקש להירגע עם ההעלבות וההערות האלה. עוד לא סגרתם את הנושא ואתם משתוקקים לרדת זה על זו?תעשו את זה במסרים ולא כאן.... האורח החדש צריך לקבל רושם חיובי על הפורום...באמת....

יכול להיות שכוונתהיא גם לתת ...

עונשי מאסר לנשים שנאנסות-"אם הבנות לא היו מעלות את היצרים הכל היה תקין" באיראן להזכירכם זה כבר נהוג. מעמידים את הנאנסת למשפט. אולי ברוח הדברים גם נחוקק חוק שיחמיר עם הנשים הלא צנועות האלה. איך הן בכלל מעזות??? המופרעות האלה?

.המוסד

New member
כמו שהמתנחלים המתגרים צריכים

ללכת לכלא, כך גם הבנות שמתגרות צריכות ללכת לכלא

אח שלי...

עירבוב בשר וחלב זה לא כשר, אבל מכיוון שהתחלת,אזכיר לאדוני מהי רמת ההתגרות והנועזות: אישה הרצה עירומה* (עירומה- מחסר לבוש,ערטילראי-ותודה לאבן שושן) אכן עפ"י חוק במדינת ישראל (זה בדוק) וההגיון הבריא-צריכה ללכת לכלא בתור פתרון^. מקרא סימנים עירומה*=התנחלות! פתרון^-= יציאה מההתנחלויות המהוות פרובקציה והתגרות מתוך כוונה תחילה.המבודדות

.המוסד

New member
ומי אתה שתקבע מהי מידת ההתגרות

של ההתנחלות? גם אני רוצה לקבוע, הנערה הוא דתיה, לבושה בצורה קלילה, ומותקפת על לא עוור בכפה שונאים חשוכים כמו צהוב בנשמה וקנדיהו, ועוד "פטריוט" שלא ברור אם הוא לאומי ציוני מאשים את ההתנחלויות, שכידוע שייכות למחנה הלאומי ציוני בבגידה בציונות מה שאתה שוכח ידידי, בלי להתחיל ל"זבל"ש" שיש מישהו שרוצח אותנו, וזה לא המתנחלים, ועוד סוד קטן, זה לא היה כך לפני כמה שנים, לפני 93 ליתר דיוק ההאשמה של ההתנחלויות מלבד שהיא אי לאומית, היא גם בגידה במציאות, ההתנחלויות התיישבו על שטחים ריקים, שלאף אחד לא היה עליהם בעלות(מלבד המקרה המיוחד של חברון) בניגוד לשוהם למשל, שהוקמה על חורבות כפר ערבי שתושביו נמלטו ב1948 שלך, המוסד

המוסד...

אני לא חושב שחיי אדם זה עניין של זבל"ש כמו שתיארת. אתה כל הזמן מתעלם מהטיעון המרכזי שאנחנו חוזרים עליו כבר 9468096438 פעמים! 20 משפחות או 30 משפחות בתוך רוב עויין ללא ריכוזיות של האוכלוסיה -אינן מעידות על מנוף התיישבותי, אלא רק מעידות על סיכון חיי אדם (חיילים ומתנחלים) ופנאטיות לא מוסברת שיסודה הוא מלפני אלפי שנים! מה חשובה לכם כ"כ ההתיישבות ביו"ש על פני ההתיישבות באיזור הנגב למשל?. אם נפתח התיישבות (זאת סתם דוגמה) בנגב,זה גם לא יהווה סיכון בטחוני ברמה גבוהה (כמו שיש בהתנחלויות),גם יהווה מנוף להתיישבות (אפילו שזה יהיה מנוף מועט-שטח הנגב הוא ענק יחסית) וגם יהיה סיכוי לנורמליזציה פה באיזור. לא עדיף שניישם התיישבויות שעולות בקנה אחד עם דברים לא פחות חשובים ממורשת ואדמה-ביטחון ושלום?. מה הרצון הזה ללכת בריצת אמוק אל מקום שיושבת בו אוכלוסייה זרה ועויינת ולהגיד זה שלנו זה שלנו. שלא תבין אותי לא נכון, כאשר אני אראה מתנחלים מפונים מביתם,זה גם ייכאב לי, באמת תתעלה רגע מעל הוויכוח- ותנסה להאמין לי. אני לא רוצה להשמע אחד שמדבר מעמדה של: "יופי אני גר בקרית גת מה איכפת לי שיפנו אותם" אלא להיפך אני רוצה שיפנו גם בשבילם,בשביל החיים השקטים שלהם וכן אני דואג גם לתחת שלי, גם בשבילי!. היום היה מחקר בידיעות ש30 אחוז מילדי המתנחלים סובלים מבעיות טראומה קשות. אתה יודע מה זה 30 אחוז??? לא חבל על הילדים?. לגבי הנערה המסכנה: אתה זה שכל הזמן בא ומדביק לה דימויים,ומנסה למשוך את הדיון למקומות אחרים (אתה התחלת עם זה). טוב שגם אתה הבנת שבעולם של דימויים כל דימוי הוא אפשרי ,וכל אחד ידמה את זה למשהו אחר. לכן אני מציע מעתה (מקווה שתסכים הפעם לשם שינוי) להתווכח רק על בסיס עובדות בשטח ישירות (כן זה כולל גם ציטוטים שאתה אוהב להביא ואת התנ"ך-יש להם קשר לוויכוח הזה. נעזוב כבר את האישה המסכנה בשקט. התעללנו בה כבר מספיק!) ולא על סמך דימויים די קלושים מעולמות אחרים-זה יכול לא להיגמר אף פעם!

.המוסד

New member
תראה איש

אני מוכן לדיון ענייני איתך, אבל בשביל זה צריכים שניים עכשיו להודעה: לא הבנתי מה זה נוף התיישבותי, אבל משפחות אלו צריכות להיות שם, אני גם מתנגד להצבת כוחות גדולים לשמירה במחבלים צריך לטפל, המצב הזה לא תמיד היה כך, ואתה יודע זאת היסוד של העם הוא לפני אלפי שנים אנשים תמיד מסכנים את חייהם, תחבורה למשל, אבל זו לא הנקודה, הנקודה היא שהסכנה היא בגלל המחבלים, והמצב כפי שכבר אמרת, לא תמיד היה כך, רק לאחר הסכמי אוסלו ההתנחלויות ביו"ש עדיפים על אלו של הגליל בגלל המצב הלא יציב פוליטית שם, לא ברור אם יוכרע לטובתנו, או לטובת רוצחינו, ובגלל העבר, ואם אתה רוצה דוגמה, התיישבות בירושלים חשובה מהתיישבות ביו"ש בד"כ אין לי שם התנגדות להתיישבות בנגב, אני דווקא תומך בכך אני אשתדל להתעלות, זו הארץ שלנו, שלך, שלי, משהו ימות בתוכנו אם נוותר עליה, אולי משהו מת בחלק מאיתנו, לכן כמו עור מת, כשדוקרים, לא מרגישים כאב. איננו רצים בריצת אמוק לשום מקום, אנו מגינים על ארצנו, אני גר בשוהם, גם אותי לא יפנו, אבל זה יהרוג בתוכנו משהוף כעם, משהו בתוכנו כבר מת ראה את הפשע, את הרוע, את כל הדברים המתחוללים כאן בארצנו הדימוי לא כל כך קלוש, אתה חייב להודות בזה, אם תשתחרר לרגע מן המוטיב של "המתנחלים החארות רצים לתוך הבתים של הערבים" תיזכר שהם גרו שם לפני המלחמונת הזו, אל תשכח וכן, אני מסכים, אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אליי לתיבת המסרים אם יש לך תהיות רעיוניות

תשאיר את עבודת ההגנה לצה"ל!

לשלוח אזרחים להגן עלינו? ממש לא בא בחשבון! אתה לא התייחסת למה לא כדאי להעדיף התיישבות בנגב על פני התיישבות הכרוכה בסיכון ברמה גבוהה בהתנחלויות. הנגב הוא איזור לא מיושב, אתם הולכים ומיישבים אותו ופותרים את בעיית סיכון החיים ברמה הכי גבוהה שיש היום בהתנחלויות! במידה ואהיה סיכוי לשלום אמיתי (אני לא מדבר על אוסלו) עם הערבים לא תסכים ללכת לקראת פשרה בשום אופן לסכסוך המקולל הזה???.

.המוסד

New member
הגנה כלומר, תפיסת אדמות

ריקות ולהחזיק בהן למרות הכל דבר שני, אין דבר כזה "אתם" מי זה ה"אתם" האלו? דבר שני, יש אנשים ההולכים להתיישב בנגב יש כאלו בגליל, יש כאלו בחבל עזה, יש כאלו ביהודה, יש כאלו בגולן, כל אחד לפי בחירתו עכשיו לעניין "השלום האמיתי", מי אלו הערבים, ערביי א"י או ערביי המזה"ת אני לא מוכן לשום וויתור, מוכן להענות לבקשות מסוימות, אבל אני לא מוכן שהוויתור הזה ידרוש ביטול ריבונות שלנו על כל שטח ששוחרר ע"י הצבא שלנו ושלא תגיד שאינני סימטרי, אני מתנגד למדינה ביש"ע, בגליל, בגולן בנגב, במידה שווה ולא משנה אם זו מדינה "בין לאומית" ערבית" "דו לאומית", אני מוכן למדינה אחת ישראל

רק שבטעות לא תצא צודק...

1. "הגנה כלומר ,תפיסת אדמות ריקות ולהחזיק בהן"- מה שאתה מציע זה לנצל כל שטח ריק גם אם הוא בתוך שטח איי כפי ההתנחלויות שצצו כפטריות אחרי הגשם לאחר 67´. בכך לא שאתה לא מספק הגנה, אלא אתה רק מקשה על ההגנה-לצבא יש מגבלות,הוא לא יכול לשמור על התנחליות קטנות ומבודדות בתוך שטח איי-כך שאין כאן ביטחון,רק הדמייה של של כאילו ביטחון. כניסה של אזרחים חפים מפשע לתוך שטח אוייב (מה לעשות למרות שהתנ"ך אמר אחרת חיים בצד השני שלוש מיליון פלשתינים) מתוך מטרה של הגנה, זה אבסורדי. הערת אגב, לא זכור לי באיזה מבצע נועז צה"ל כבש את המאחזים הלא חוקיים?? 2. "יש אנשים שהולכים להתיישב בנגב..."- תזכיר לי איזה אוכלוסייה עויינת של שלושה מיליון פלשתינים יושבת לך בנגב?. תזכיר לי איזה ריכוזיות של יהודים (לא 10 איש) חסרה לך בגליל? שאתה עושה השוואה בין התנחלוית מבודדות ללא ריכוזיות לבין ריכוזי אוכלוסייה יהודיים גדולים בארץ? 3. "מי אלו הערבים? ערביי ישראל או ערביי המזה"ת"- דווקא בגלל המשפט הזה יש צורך בעיבוי ההתיישבות בתוך שטחי הארץ (, גליל). ע"מ למנוע מאזן דמגורפי מאיים- בתוך שטחי הקו הירוק. התיישבות יהודית בגליל משמעותה-משקל נגד להתיישבות ערבית ישראלית בגליל- והיא עדיפה על התיישבות ביו"ש-שיקול ביטחוני (שלא מדבר אליך הרבה) 4. "אני לא מוכן לשום וויותר" או קיי. עוד 50 שנה אם לא תהיה מדינה פלשתינית (כן אני תומך בהקמתה לאחר החלפתו של ערפאת)-תמצא עצמך בפולנטר גדול מאוד. אין לך גבולות,יושבים לידך חמישה מיליון פלשתינים בעידוד של מסיבי של אוייבים,ואתה בלי גבולות. כלומר המדינה ובטחונה הופכים להפקר רק בגלל שהמוסד לא מוכן לוותר על שטחים מצומצים בתוך שטחי איי. 5. בניגוד לאמונתך מדינה לא יכולה לנהל את עצמה על פני ציטוטים ומורשת. זה דברים חשובים מאוד,אם כי מדינה צריכה לעשות את השיקולים שלה במצב הנתון העכשווי. בן גוריון ב48 (הבאת מקודם ציטוט שלו) לא נפרסו לפניו עובדות כמו שנפרסו לפנינו. לכן אי אפשר לשייך ציטוט זה וציטוטים אחרים מהעבר למצבנו אנו.

ועוד משהו...

אל תעז אפילו בצחוק להגיד שאנשים כמו קנדי מן,צהוב בנשמה ואנוכי בוגדים בציונות. כ"א רואה את הציונות שלו בצורה אחרת ומוכן לעשות בשבילה הרבה מאוד!!! זה שאתה מקטלג פה אנשים-לא מעיד על רמה גבוהה שלך. התנחלויות זה לא ציונות, זה זיהום הציונות!. הציונות שאני מכיר זה לא הציונות של הפנאטים,זה לא הציונות של הטירוף הדתי (הדת כזכור התנגדה לציונות בראשית הדרך), וזה לא הציונות ששונאת מיעוטים אחרים!. הציונות שאני מכיר זה ציונות שרוצה שמחפשת אחרי שלום במצב מלחמה. את ה מלחמה היא תלחם כאשר זאת מלחמה אין ברירה מהותית ולא מלחמה של חטיבה שלמה עבור התנחלות של 25 איש. זה- לא הכל או כלום , זה כמעט הכל או כלום.

.המוסד

New member
ואם אומר שאתם לא ציונים

זה יהיה בסדר? כל אחד יכול לראות את הציונות שלו אחרת, אבל לציונות יש מסגרת, כמו שכל יכול לפרש את התנ"ך אבל אי אפשר לומר שהתנ"ך טוען שאין אלוהים... התנחלויות זה לא זיהום הציונות, חבל שאתה שוב נסחף להאשמות תוקפניות אם היית מסביר, אפשר היה לדבר גם אני מתנגד למטורפים דתית, מעטים מהם הם "מטורפים", זוכר את אריאל? הוא "מטורף"? הדת לא התנגדה מעולם לציונות, היו דתיים שהתנגדו לציונות, כפי שהיו מתבוללים שהתנגדו לציונות אני לא שונא מיעוטים...מי שרוצה לסגור "את הערבים שיירקבו במדינה שלהם" הוא שונא המיעוטים רוב הציונים בעד שלום תמיד, גם אני, אבל צריך להבין ששלום זה פשוט מצב, אפשר להגיע אליו בכל מיני דרכים דרך אחת, מלחמה, השנייה דיפלומטיה, הדרך הראשונה היא אגב מקובלת יותר "את שלום המחרשה נשאו לך בחוריך, היום הם לך נושאים שלום על הרובים" נתן אלתרמן, זמר הפלוגות(ציוני נלהב)

בתור בחורה, לא כל אחת שנאנסת

נאנסת בגלל שהיא חשופה, או סקסית. אונס זה דבר חולני אצל אנשים חולניים, ולא יעזור לך אם תגיד שהיא התלבשה כך או אחרת.

אני לא!!! וסליחה בכלל לא שמתי לב

שזה לנוער. יש כאן תשובות מדהימות, כל הכבוד.

למעלה