כאילו מה?

מה אתה לא מבין?!?

אקטואליה לנוער זה שהזקנים לא רצוים בפורום הזה
,סתם אל תעלב לי עכשיו. דוגרי אני לא יודע מה זה הפורום הזה,וגם לא אכפת לי.אני כותב כמעט בכל פורום אקטואלי בפורומים של תפוז.

נורית ס

New member
מה יש לא להבין פה?

הפורום הזה עוסק באקטואליה לנוער, נוער רושם על אקטואליה,כבר לפי השם של הפורום הזה אפשר להבין, למה עשו את הפורום הזה. לדעתי עשו את הפורום הזה לנוער,למה? לדוגמה- אבא ובן רואים חדשות,האבא בן 43 שמאלני,הבן בן 17 ימני, יש כתבה על יאסר ערפאת,האבא אומר לבן שלו,אתה תראה בני,עוד נעשה שלום אם העם הזה,והבן אומר,להרוג את יאסר ערפאת,הוא מנהיג הטרור,רוצח יהודים!! האבא אומר לבנו, אתה קטן עוד,אתה רק ילד,כשתגדל תבין . אז לסיכום,עשו את הפורום הזה כדי שבני נוער ירשמו את דעתם,על כל מצב,על כל אחד,על כל מה שקשור לאקטואליה,לפחות ברוב הזמן.

Ouri_s

New member
באמת למה..

חוצמזה מה הפואנטה של מה שכתבת. אני לא מבין מה הקשר בכלל. תשארי בפורום "הימין שלנו" עם דון שלומי הדיקטטור ותאמיני לי שזה יטיב גם לנו וגם לך.

.המוסד

New member
אתה פה הדיק

טטור, יטיב לכולנו? מדוע אינך יכול לקבל דעות שונות

N a V e

New member
ouri -

עשה טובה ווותר על ההודעות האלה. הודעות כאלה ימחקו מעתה. תודה.

Ouri_s

New member
על איזה דיעות שונות?

הוא שואל אותה על אקטואליה לנוער והיא מכניסה לכאן את זה שעראפת רוצח וכד´.חלאס , אין קשר בכלל לדיעות שונות כאן. ואני כן יודע לקבל דיעות שונות תתפלא..או שבעצם בגלל שאני שמאלן אני "אטום" ולא מסוגל לקבל? טוב די עזוב כבר , אין לי כח לזה..

.המוסד

New member
אל תשחק אותה

אתה שלחת אותה לפורום אחר, ושתישאר שם, ה"עייפות" שלך לא עובדת עליי הבנת בחור רגיש?

N a V e

New member
בוא נסיים בזה את הוויכוח?

אורי בלי קשר למה שהיא אמרה,יכולת להשאיר בהודעתך רק את צמד המילים "מה קשור" בלי ההערה לאחר מכן. בואו נסיים בזה את העיניין אוקיי?

CANDY MAN

New member
מוסד, תגיד מה הקטע שלך...

כל דבר אצלך זה רק פוליטיקה?... דיברנו על הכפייה הדתית ועל האטימות של אריה ושל ארצנו הקטנטונת נגד נאנסות ואז פתאום אתה זורק שזה כמו ההתנחלויות... מה קשור תגיד לי? למה אתה מערב בשר עם חלב טהור? אנחנו מדברים פה על נושא רציני ואתה פתאום דוחף את ההתנחלויות שלך איפה שנראה לך... תבין כבר שלא כל העולם סובב סביב ההתחלויות שלך ואל דחוף אותן לאיפה שלא צריך. גם ככה אף אחד לא רוצה אותן אז לשמוע עליהם בכל הזדמנות זה גם ככה מעצבן.

למעלה