תראה איש
אני מוכן לדיון ענייני איתך, אבל בשביל זה צריכים שניים עכשיו להודעה: לא הבנתי מה זה נוף התיישבותי, אבל משפחות אלו צריכות להיות שם, אני גם מתנגד להצבת כוחות גדולים לשמירה במחבלים צריך לטפל, המצב הזה לא תמיד היה כך, ואתה יודע זאת היסוד של העם הוא לפני אלפי שנים אנשים תמיד מסכנים את חייהם, תחבורה למשל, אבל זו לא הנקודה, הנקודה היא שהסכנה היא בגלל המחבלים, והמצב כפי שכבר אמרת, לא תמיד היה כך, רק לאחר הסכמי אוסלו ההתנחלויות ביו"ש עדיפים על אלו של הגליל בגלל המצב הלא יציב פוליטית שם, לא ברור אם יוכרע לטובתנו, או לטובת רוצחינו, ובגלל העבר, ואם אתה רוצה דוגמה, התיישבות בירושלים חשובה מהתיישבות ביו"ש בד"כ אין לי שם התנגדות להתיישבות בנגב, אני דווקא תומך בכך אני אשתדל להתעלות, זו הארץ שלנו, שלך, שלי, משהו ימות בתוכנו אם נוותר עליה, אולי משהו מת בחלק מאיתנו, לכן כמו עור מת, כשדוקרים, לא מרגישים כאב. איננו רצים בריצת אמוק לשום מקום, אנו מגינים על ארצנו, אני גר בשוהם, גם אותי לא יפנו, אבל זה יהרוג בתוכנו משהוף כעם, משהו בתוכנו כבר מת ראה את הפשע, את הרוע, את כל הדברים המתחוללים כאן בארצנו הדימוי לא כל כך קלוש, אתה חייב להודות בזה, אם תשתחרר לרגע מן המוטיב של "המתנחלים החארות רצים לתוך הבתים של הערבים" תיזכר שהם גרו שם לפני המלחמונת הזו, אל תשכח וכן, אני מסכים, אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אליי לתיבת המסרים אם יש לך תהיות רעיוניות