כאילו וואו כזה......

מה זאת אומרת ???????? שווארמה מפרנס אותנו................ מי יקנה לנו את כל החצאיות ?????

אז....אולי......

אולי הוא יכול גם לשלם לי ת`חשבונות טלפון פלאפון... ו... הוצאות שבועיות... מה אתה אומר..? הוא יסכים....?

שווארמה

New member
אני מוכן לספסד אותך תמורת....

לכל האנשים עם הראש הכחול נא לעוף מפה חחחחחחחחחחחח תמורת ספונג`ה בבית שלי פעם בשבוע 3 ארוחות חמות נס קפה למיטה כל בוקר אבק פעם בשבועיים ושתסתובבי לי בבית עם חצאית שחורה קצרה כזו עם סינר לבן תחרה ומנגב אבק כזה ביד וכמובן כוע תחרה כזה לבן כמו בטלנובלות

קופלת שימי לב...................... שווארמה יוצא מהארון................... גם הוא רואה טלנובלות !!!!!!!!!!!!!!! שווארמה בטח אתה גם בוכה באמצע.............. אל תגיד לי שלא...........

שווארמה

New member
מממ

באביב המעורר או בסתיו המרגיע בחורף סוער או בקיץ בוער בכל מקום שהוא מתחת לרקיע האושר נמצא תמיד במקום אחר כולם ביחד ו.. לגעעעת באושר אני רוצה אך אני לא יכול לגעעת באושר............. ואי ואי איזו בקיאות מגעיל שכמוני

וכולם ביחד......................... אני זוכר הרגשה טובה ורחוקה...................... כי אהבה הורגת אושר............... ועושר הורג אהבה................. לגעעעעעעעעעעעעת באושר.................. לגעעעעעעעעעת באושר.................

למעלה