כאב

נומלה

New member
היא כן מאמינה

הסקס צריך ניעור. זה ברור. התנצלות על מה? עלזה שקשה לה עם זה? היא צריכה לדעתי למקד את הנושא. זה לא היה קטע של כמה בנזוגי לא בסדר. להשאר במעגל של נעלב התנצלויות לא יוביל אותם קדימה. אם כבר מכתב אז להגיד שהיא מצטערת שככה הנושא הובא לידיעתו אבל יש בעיה לטפל בה אם רוצים להיות ביחד.

chenby

New member
תתארי לך סיטואציה

שאת הולכת לך בפארק, ולפתע את רואה את חבר שלך עם ידידה שלו , מספר עלייך דברים ואת כל מה שמפריע לו, דברים שבאו לך בהפתעה, ושעם חלקם את בטח לא מסכימה, ועוד אחרי שגילית, מסתבר שחבר שלך רק היה בלופ מחשבות רגעיות שהן בכלל לא נכונות, כלומר, כל מה שהוא אמר לאותה ידידה, זה סתם היה פורקן ובכלל לא אמת.. היית מאמינה לו? היית אומרת לו תודה שלפחות גיליתי במה אני לא בסדר? או שהיית כועסת או נפגעת שמה שמפריע לו, במקום להגיד לך הוא אומר לחברה, שאין לך מושג מעכשיו האם מה שהוא חושב זה אמת, או שעוד שנייה הוא ירגיש אחרת? את מבינה את העניין? מעבר לזה שהוא נעלב ממנה, ועל זה היא יכולה בהחלט להתנצל. אין קשר לזה שהם צריכים לשבת ולדבר ולפתור את מה שמציק להם, אם כבר, ההתנצלות תומכת בזה. יש הבדל בין התנצלות להתרפסות, אני לא אמרתי לה להתפרס, ולא ציינתי מעגל התנצלויות, אמרתי שתתנצל בפניו על שפגעה בו, ושתתכוון לזה. ושוב, הנושא שהובא לידיעתו, הוא ברובו היה רק פרצי תסכול שבכלל לא נכונים לפי דבריה. היא לא סתם מתחרטת שהוא שמע, היא מתחרטת שהיא אמרה דברים שהם לא נכונים.

chenby

New member
אגב אני לא בעד מכתב

אני בעד להתמודד פנים מול פנים ולדבר. יש אנשים שחושבים שזה שד - תקשורת. למעשה הוא מלאך.

chenby

New member
ודווקא לאלו

הייתי מציבה אתגר- להתמודד במילים פנים מול פנים, ולא לברוח לכתב..

chenby

New member
עברת שיעור מצויין

בלהבין איך הרגשות שלנו מתעתעים בנו - רגע אחד, את מרגישה לא אוהבת - כי תשומת הלב שלך היתה ממוקדת מספיק זמן במה לא טוב ביחסים שלכם (לכן גם הרגשת ככה) רגע אחרי, מיקדת את תשומת הלב שלך בלמה זו מערכת היחסים הטובה בשבילך (התשובות תמיד מגיעות אם את שמה לב) ופתאום חזרת להרגיש שהוא הגבר שלך. קחי אותו לשיחה, תבהירי לו כמה את אוהבת אותו, ושאם הוא החליט כן להשאר למרות מה ששמע, אז שיחליט עד הסוף - מה שאומר לצאת מזה. תזכירי לו מה יש בו שאת כל כך אוהבת ,ותעמדי מאחורי זה. תגידי לו את כל מה שכתבת פה - כמה שאת מתביישת במילים שלך אחרי מה שהוא עבר, ותבקשי סליחה אמיתית. אם הוא אומר שהוא סולח, וההתנבגות שלו לא חוזרת להיות כמו שהיתה, או שזה ערער אותו קצת, או שהוא לא סולח באמת. ממליצה לך קודם כל לסלוח לעצמך (אם את מצפה שהוא יעשה את זה, תעשי את זה קודם) ועוד אני ממליצה לך לקרוא ספר בשם - אהבתך נחוצה לי - האם זאת אמת -של ביירון קייטי, ואחרי שתסיימי תני לו לקרוא. דברי מילות אהבה, דברי מילות סליחה, דברי מילות העצמה, וזו המראה שתתגלה בפנייך בהמשך. אבל זה מתחיל בך עם עצמך. אחרי זה החיצון מתאים את עצמו אלינו.. (בתגובות, בתוצאות.. בכל דבר)

I C E M A N 7

New member
מילים מילים, ואת משמעותן,

יבוא לו גל, ישטוף אותן. יעצו לך פה מכתבים, שיחות, כן להתנצל, לא להתנצל, להתקיף כדרך של התגוננות ושאר ירקות. תכלס, למילים שלך כבר אין ערך. אמר פה איזה קומוניסט עם חלוק "אף גבר לא אוהב שמרחמים עליו". כתבת "עכשיו אנחנו שוב ביחד". ובכן, את טועה. הוא כרגע במערה שלו, מעכל ועושה את החישובים. לך נותר רק לעמוד בצד ולהמתין לגזר הדין. אולי גם אותו יכריע השיקול של 'לאבד אותך', כפי שהכריע אותך.

czar

New member
אם את בת 31 באמת

ו - 12 שנים יחד ועדיין לא מצאתם את הדרך למסד את הקשר, הגיע הזמן שאולי תתעוררי/ו ותבינו שמשהו שם לא עובד נכון. אהובי שמאובי, שפל או נבזית, זה לא רלוונטי, בדיוק זה הזמן או להתחתן או להפרד, אבל ממש עכשו שלא תתקעי ככה עוד חמש שנים ואז את נשארת תקועה לתמיד. לא אמרתי מיטוב ומי רע, לא התייחסתי למערכת שלכם שהיא טבעית לגמרי אלא רק לתורת המספרים הפשוטה לצד ההסתברות הזוגית.

למעלה