כאב ראש...

THE gray

New member
כאב ראש...

אני בטוח שכולנו חובים את זה כמעט כל יום, וכבר נמאס לי להטביע את עצמי במים או בכדורים, היום אפילו לקחתי אחד נגד כאבי מחזור כי אמרו שזה יכול לעזור. המצב לא טראגי או כרוני סתם מעצבן, ובטוח שלמאגיה כלשהי יש פתרון איזה מדיטציה נחמדה או צמח כלשהו.. רעיונות? תשובות? הארות?(בכוונה עם א')
 

jbu

New member
אם תבנה את זה, הם יבואו../images/Emo5.gif

אני ממליץ שתבקש בדיקת דם לראות שאין לך איזה שהוא בעיה (אפילו קטנה)
 

THE gray

New member
אוקיי......

אני משנה את הניסוח של השאלה כדי שנגיע לתשובה: האם יש פתרון, מאגי, לבעית כאב הראש? מדיטציה, צמחים, טקס יוםיומי?
 

jbu

New member
לא מומלץ

הבעיה עם כישופים להעלמת כאב בגוף שלך (במיוחד אצל מתחלים בפרקטיקה) היא שאתה לא מטפל בבעיה אלה באופן פסיכולוגי גורם לך לא להרגיש כאב, אולם כאב הוא דבר חיוני והוא מראה שמשהוא לא בסדר בגוף,אני רואה בדר"כ מתחלים עושים את ה"כישוף" ומצליחים ושמעתי הרבה אנשים שאומרים שזה הכישוף הראשון שלהם למרות שאתה יכל להכניס את זה להגדרה של MAGICK השינוי הוא במוח הם לא מרפאים את עצמם, ראיתי הרבה אנשים (אפילו באיטרנט לא חסרים סיפורים) של אנשים שמצלחים לעלים את הכאב, זה אולי טוב כדי לקבל ביטחון עצמי להתחלה אבל אתה צריך לזכור שיש סיבה לכאב. בקיצור לך לרופא ותבקש בדיקת דם, הכאב יכול להגרם ממאה ואחת סיבות גם אם תחליט לפתור את הבעיה באופן מאגי תצטרך לדעת מה הבעיה אחרת אתה פשוט תעלים את הכאב אבל הבעיה תישאר. אתה יכול לעשות תרגילי הרגעות כמו בספר MODERN MAGICK ולשתות הרבה אם זה לא עוזר לך אני מציע שתלך לרופא לבדוק מה הסיבה.
 

THE gray

New member
הבנתי......

וזה אומר שכל הכישופים שהם להעלמת הכאב פסיכולוגית או שיש גם כאלה שמסלקים את הגורם באמת?
 

jbu

New member
אם יש..

אני לא ראיתי אבל תמיד אפשר (ואף מומלץ להכין לבד) אבל קודם כול תמצא את הסיבה ! הבעיה יכולה להיות אנמיה (לא תורשיתי חס וחלילה) והכאבים נגרמים עקב מחסור בחמצן לדוגמא אפילו ב-modern magick תראה כי הוא מדגיש שלא לעשות משהוא שעלול לנגוד את הדעה של רופא! בכלל איך תפתור בעיה בלי שאתה יודע מה היא? לך לרופא תבקש בדיקת דם (מומלץ לעשות אחת לתקופה) ותראה מה הבעיה, גם תתיעץ איתו ותספר לו באיזה מצבים באים הכאבי ראש ובהתאם לזה תקבל טיפול רפואי ורק אחר כך תתאים טיפול מאגי. הינה שני אתרים שמתאתי בפחות משניה בגוגל: http://roshhelp.co.il/Mosek_V102/articles_data/articles_links.asp http://www.infomed.co.il/questions/q_042301_1.htm
 

מורגיין

New member
בטח שיש!

לרפואה היום אין בהרבה מקרים פתרונות לבעיית כאבי ראש, כי לא יודעים את סיבותיהם ומקורותיהם, אז חוץ מלהתחיל להמנע מרעלים, אלכוהול, סיגריות, צבעי מאכל, קפאין, סוכר וכ' (שאת זה כדאי לך לעשות בלי שום קשר) הרופאים ממש במקרים רבים אובדי עיצות ובינתיים אין שום סיבה שתסבול! בין אם זה בעיות נפשיות שגורמות לכאב, או גופניות כמו חוסר שינה\ שתיה\ אוכל, אפשר לטפל בהם אישית, למשל בעזרת מדיטציה פשוטה שמוצאת את הוריד הסורר (כאבי ראש נגרמים בכלל התכווצות כלי דם במוח) ומרחיבה אותו, או מציאת הנקודה הכואבת ו"פינויה" מאנרגיה שלילית (שיכולה לבוא לידי ביטוי כחלקיקים שחורים גדולים שאותם נושפים או מקרינים החוצה ובמקומם ממלאים את הנקודה בחלקיקים זהובים וירוקים). זה כן ריפוי אמיתי ולא הקלה על סימפטומים. יש אבנים כמו אגאט ירוקה למשל, שהן אבנים סופגות שיכולות לעזור בלהוציא את האנרגיה השלילית הזאת פשוט ע"י הנחת האבנים האלה על המקום הכואב, וחייבים לזכור בסוף לטהר את האבן... גם צמחים יכולים לעזור, צמחי באך, תה מרווה, בצמחים נהוג להתאים אישית את הצמחים לאדם, אבל תה מרווה למשל (שעשוי רק ממרוה ולא מתה רגיל), הוא "תרופה כללית" נפלאה.
 

jbu

New member
דיברתי עם רופאים בעניין הזה

דיברתי עם רופאים בעניין הזה והם אמרו לי שיש כמה סיבות לכאבי ראש ולא רק אחת, שימוש במה שאת הצעת יוריד את הלחץ וברוב המקרים יוריד את הכאב ראש אבל יש כמה סיבות לכאבי ראש, ומה שאת אמרת זה לא (לפי מה שהבנתי) נה שהוא חיפש, הוא לא חיפש תרופה (בשביל זה הוא לוקח אקמול למרות שזה לא בריא) אלה פיתרון יחיד שיפתוא אותו אחת ולתמיד מכאבי ראש, מצטער אפור אבל גם אנחנו בני אדם.
 

kitiara 6

New member
שאלה לי אליך.. כמה קפאין אתה ..

שותה ביום? כי אם הרבה אז זה הדבר הראשון להיפטר ממנו... ואז במשך שבוע שותים הרבה מים והופ.. הכאבי ראש נעלמים...
 

THE gray

New member
כוס בבוקר אחת כשאני חוזר.......

תאמת אני משאר שזה בגלל מים, כי ביומיים האחרונים נאי מקפיד לשתות הרבה ואז כמובן עזר, אני אלך להסתכל באתרים, התחום הזה של ריפוי מאגי מאוד מעניין אותי...
 

kitiara 6

New member
לשאלתך...

אין דבר כזה כדור לכאבי מחזור נטו.... כל משכך כאבים לכאבי מחזור הוא גם משכך כאבים לעוד הרבה דברים.. כמו כאבי ראש, שיניים וכו'.
 
למעלה