כאבי רגליים

יפיופי

New member
הרופא שלי הוא רופא טוב

אולי אני לא בסדר, אף פעם לא לקחתי את עצמי ברצינות. אני יכין רשימת שאלות לפגישה הקרובה. אני רוצה לקחת את האחריות על עצמי. פשוט הרופא שלי עמוס מאוד והתחושה שלי שצריך למהר בפגישות ואז אני יוצאת בלי מספיק ידע, או לא מספיק ברור לי. ובסך הכל שמסתכלים על הבדיקות אז הכי חשוב לאזן אותי ולמצוא פתרון מאשר ללמד אותי ולהסיר לי על המחלה. בכל אופן אני אתיעץ איתו על הכל.

באופן כללי שהולכים לרופא

כאי לבוא עם כל התוצאות הרלוונטיות. ורשימת שאלות מסודרת. א. יותר קל להעביר ולשאול. ב. כך לא שוכחים משהו ונזכרים רק בדרך הביתה

ליפיופית היקרה

איזון זה עסק רציני, כאבי רגליים זה עסק מאוד רציני. אני חשוב לי שתשימי לב לבעיות שאנחנו אמורים להתמודד איתם ולמתח הנלווה אליהם, כי על הפרק דברים מאוד רציניים, וזה מכניס אותי למתח. אני לא מאוזן כבר הרבה זמן, ויש ירידה רצינית ומשמעותית באיכות החיים שלי, כשאני בא לעשות דייטה לצורך האיזון, אז יש פיתאום בעיות של בחילות בגלל התרופות שאני לוקח, כי התרופות האלה דורשים אוכל...... אז יש לי בעיה רצינית עם האיזון הזה, זה כבר לא דייטה נורמלית, זה עסק מסובך, בינתיים אני כבר במתח ולחוץ כי אני נמצא בירידה מתמדת באיכות החיים, ואני זוכר מה סופו של אדם שלא מאוזן, כל המתח הזה לא עוזר בכלל לאיזון. ואז התחילו כאבי רגליים . אחרי חצי שעה של הליכה יש לי כאבים בכף הרגל, שמתי מדרסים, אאז הכאבים ירדו קצת קצת, עדיין הנושא העיקרי על הפרק ירידה במשקל אשר יקל על הלחצ על כף הרגל וגם יקל מאוד בהשגת האיזון.ואז אני בא שוב לעשות דייטה, הפעם עם ידיים רועדות, כי אני יודע טוב מאוד מה המשמעות של כאב ברגליים, אם שמת לב, אנחנו בעצמ אנשים מאוד אמיצים, אף אחד לא יודע מזה, ואף אחד לא מבין, הם חושבים שסתם בא לנו להתפנק. אני שוב מתחיל את הדייטה, אבל שוב מופיעים הבחילות וההרגשות הקשות בגלל התרופות ואז אני שוב חייב מהר לאכול ואז שוב הכל בפניקה.... אני מבינ אותך טוב מאוד, כל כך הרבה פעמים ראיתי את הסרט הזה. את חייבת להאבק, אתחייבת להוריד משקל אם סובלת מעודף משקל, ואת חייבת לאזן. נסית מדרסים ????????? את אמורה ללבוש מדרסים ???????? את עושה ספורט ?????? הליכה קצת, בריכה ???????????

יפיופי

New member
עמית סייח וכולם

אתחיל עם עמית נכון היית נוקשה אבל אמרת לי את האמת בפנים. חוץ ממני אף אחד לא יעשה את העבודה. אני בודקת באופן קבוע, אני מטופלת אצל רופא סכרת שבקופה שלי אומנם הוא מתפקד כרופא משפחה. אני אשמה ותו לא רק אני חייבת לקחת אחריות לנדנד, להקפיד. אבל קשה לי, אין לי משמעת, שונאת את זה שאיבדתי את הספונטניות בחיים שלי, לא טובה בזה, אבל רועדת מפחד לפול נטל על הילדה היחידה שלי, ובכל זאת קשה לי באמת, גם שאני מצליחה זה לזמן קצר אני גם יודעת שאנשים מאבדים סבלנות מאנשים שלא מצליחים לעזור לעצמם, ולקבל הבנות, אבל זה המקום שהכי אין לי שליטה בוסכרת, והשמנה. סייח המון תודה אל ההבנה. ותחזיקו לי אצבעות שהפעם זה ילך ואתמיד ולא אצטרך להגיע למצב גרוע יותר או מאוחר בשביל להתעורר. קצת השתפכות פשוט קשה לי עם העניין, עצוב לי, ואני פוחדת לחשוב שלא אצליח.

ליפיופית

ריגשת אותי מאוד עם מה שכתבת. גם אני כמוך מאוד מתקשה בלשנות אורח חיים. חוק אחד שקבעתי אותו לעצמי ואני לא זז ממנו, הוא חוק שקל לי לבצע אותו ואני מאמין שיהיה לך קל גם כן. החוק אומר, שאני חייב לקרוא כל דבר שנאמר בפורום הזה. מאוד עוזר לי כשאני קורא על מאבקם של האחרים ואופן ההתמודדות של האחרים.עשיתי לעצמי חוק, כל יום לקרוא בפורום הזה, בלי קשר להצלחה בדייטה או איזון..... עניין שמובן מאיליו. לא הולך לישון בלי זה. אני חושב גם, אני לא יודע אך להוכיח את זה, אני מאמין כי כשאנחנו לא מאוזנים, קורא מהשהו בגוף שלנו שגורם לנו להכנס לדכאון ושבירה ביתר קלות,משהו פיסיולוגי כימי כזה......כך שחוסר איזון זה כמו כדור שלג. אין מה לעשות צריך להאבק יקירתי, מחזיק לך אצבעות.

amitp

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

יפיופי האמת היא שאף אחד לא טוב בזה. לחלקנו יש פשוט קצת יותר מזל, ולחלק קשה יותר. לא יודע בקשר לאחרים אבל אנחנו בהחלט לא עומדים לאבד את הסבלנות בקשר אלייך בגלל שקשה לך לעזור לעצמך! חוץ מזה שזה בכלל לא רלוונטי כי את תצליחי. לא לבד, ביחד. זה לא עומד להיות קל, אבל ננסה. כמה עצות שאולי יעזרו (אני מקווה, יש לי יותר נסיון מהצד המייעץ מאשר הצד המיועץ): - יש מישהו בסביבתך הקרובה (בעל, חבר, חברה) שתוכלי להתחיל ללכת איתו ביחד? זה צריך להיות מישהו שמתמיד בעצמו - שלא יוותר לך. ככה גם יהיה לך נעים יותר תוך כדי וגם יהיה מי "שיזכיר" לך
- כדאי לקנות לבית בעיקר אוכל "בריא", ופחות "שטויות" (זה לא שטויות, אני יודע, אני חי על זה בתור סטודנט אבל אין ברירה, אם אין דברים כאלה בבית אז לא מתפתים לאכול אותם) - מה את עושה בזמן הפנוי (אם יש לך בכלל...
) - תעסוקה מכוונת יכולה למנוע מחלקנו לעמוד ולאכול (וזה דווקא כן מנסיון...) אני (חושב שכולנו) מחזיקים לך אצבעות. בינתיים תשתדלי לשמור מאוד על הרגל - היגיינה יומית, נעליים נוחות, לשים לב אם יש פצעים.

יפיופי

New member
אז ככה

אני באמת מתכוונת להצליח גם בגלל שאני יודעת שקשה לי באופן מיוחד, וגם בגלל שאני חייבת את זה לבתי. אז ככה אולי ידע כמו שיש לכמה אנשים פה לא אצליח לרכוש אבל התחלתי מאפה שאני כן יכולה. אז אתחיל למדוד אחרי כל ארוחה עד שאדע ואבין איך סוג מזון משפיע עליי. זו התחלה בשבילי. הדבר הבא זה לצאת להליכה דבר שתמיד לא נותר לי זמן בשבילו אבל אתחיל מאפה שהו. עמית,אני דווקא אוכלת לא מזמן פנוי אלה מחוסר זמן לטפל בעצמי. אני מגדלת ילדה לבד(כך שאין מי שיעודד אותי לצאת להליכה) אולי דווקא נעשה את זה עם הילדה. אני עובדת ב3 עבודות ע"מ לשרוד, ולפחות עבודה אחת היא בתנאי לחץ. שלפעמים אין לי זמן לנשום. או קיי לכן ב5 חודשים אחרונים המצב החמיר. אבל זה הקטע של הרחמים למרות שהקושי שלי הוא אמיתי ולא דמיוני. לעצמי אני מוותרת , לא מתארגנת עם אוכל לכל היום, אני פשוט צריכה להתארגן לצאת מהבית עם ציידנית
אני מניחה שגם המתח הכלכלי בשנים האחרונות לא עושה איתי טוב. אבל חיבים למצוא את הדרך לשפיות אחרת האופציה שלי כנראה נכות או מוות. אז אשמח להעזר בכם . יום נפלא

אני לא מספיק מנוסה כדי לתת עצות

איך להגיע לאיזון, אז רק רוצה לאחל לך הצלחה, איזון מהיר, ושתהיי חזקה, נחושה ואופטימית

yosefneumi2

New member
:כאבי רגליים

ליפיופי שלום, אני מאחלת לך בריאות ואושר, אני מאמינה שתצליחי להתגבר על הכל,אני מצטערת ,אני לא מתמצאת,פשוט תוך לימוד השימוש בפורמים נתקלתי בשאלתך. כל טוב.

למעלה