כאבי ראש

vikvik

New member
כאבי ראש

אתם מכירים בטח כולם את הכאבי ראש של סיאף. (אתם = חולי סיאף) כאשר יש דופק גבוה , חוסר חמצן , אחרי פעילות גופנית ובעיקר כאשר במקום חמצן יש פחמן בדם גררררררררר. בכל מקרה זה ברור לי שכל זה עניין של טיפול ממושך וקצת החמרה וצריך התייחסות מיוחדת. אבל השאלה שלי כרגע היא איך אתם מעבירים את הכאב ראש הזה ברגע נתון? כי כדור פשוט לא עוזר לי , זה לא כאבי ראש של כדור. ואני רוצה לעשות פיזיות ולהוציא את הליחה והכל ואני פשוט לא מסוגלת להשתעל יותר בגללי כאבי ראש , לא מסוגלת לעשות פעילות בגלל כאבי ראש. יש איזה כדור שכן עוזר ? כי יש שלל של משככי כאבים ולפעמים אחד שונה מהשני ...

vikvik

New member
פיזיות זה לא פיזיו ברבים,זה טעות../images/Emo13.gif

A n t o n

New member
קודם כל

את צריכה לפנות לספורטי, הוא יספר לך איך להתמודד עם זה
טוב וברצינות, שילשום למשל נאלצתי לחזור הביתה ברגל ממהמוסך וזה כל הזמן עליה אז הרגשתי את הדופק בראש וכאב ראש בא וחוגג, מה שאני עושה זה פשוט לוקח אקמול, שותה כמה כוסות מים והולך לשכב או לישון שעה וקם כמו חדש.... חס וחלילה אל תעשי פיזיו זה רק יגביר את הכאב!!! במקום לסבול שעה תסבלי יומיים!

asor24

New member
במקום חמצן יש פחמן בדם

כשמצב זה מחמיר (מנסיוני) קוראים עוד דברים. 1. חוסר ריכוז 2.איבוד זיכרון 3. אי יכולת לישון בילבול בשעון הביולוגי מה שעזר לי במצב החמור היה ה בי פאפ בטיפולו של הד"ר היקר אפרתי

sporTV

New member
מי אמר ספורטי ולא קיבל ?

ויקויק. אני כרגע מדבר על כאבי הראש שלא באים לאחר פעילות גופנית סדירה אלא בעקבות עונת מעבר או החמרה קטנטנה או עלייה באמצע היום לדוגמא. אני תמיד מסתובב עם אופטלגין, שהוא הדבר היחיד שעוזר לי תמיד... ומאז שיש לי מחולל חמצן בבית למטרות פעילות גופנית אני גם משתמש בו לכמה דקות אם ממש כואב לי הראש. שינה תמיד עוזרת ומתפללים שזה יעבור. אם מחמיר יש רופאים

A n t o n

New member
ספורטי

אני מתחיל לדאוג לך, פיתחת תלות לחמצן, ברוך הבא למועדון הנרקומנים!!! אני פיתחתי תלות בקולה מזמן חח. ואם זה ממש לא עובר יש ניירוכירורגים, מניסיון חחח. סתם סתם לא להלחץ, אני זוכר שכשהיתי בן 10-13 סבלתי מכאבי ראש חזקים מאוד, חזרתי מבית הספר כולי גמור, הראש התפוצץ והדבר היחיד שתמיד עזר היתה שינה!

sporTV

New member
ואני בתמימותי בצעירותי

אמרתי למורה שלא יכלתי להכין שיעורים כי הראש מתפוצץ לי ואני חושב שאני צריך משקפיים
ואגב תלות, אני משתמש בסה"כ ב4 ליטרים של חמצן לשעה ולא ב-15 כמו שמקבל מי שמתעלף

A n t o n

New member
מה מה מה

קודם כל אני לא בטוח לכן אשאל לפני מתחיל להיות בהלם חח. מה שרשום על המד זה לשעה? אם כן אז אני בהלם! כי הכי הרבה שקיבלתי בחיים שלי היה 2 וחצי ליטר וזה היה כשחטפתי פנימוטורקס ולא היה לי עם מה לנשום. ברור שאתה הולך חצי שעה על הליכון עם 4 ליטר. תן לי 4 ליטר ואני רץ מרתון!!!!

או שתעבור לפורום גיבורי על../images/Emo152.gif

או שתפסיק כבר! חלאס! הבנו אותך! אתה בכלל יצור אנאירובי..... להזכירך הרגע כתבת שהלכת מהמוסך והתפוצץ לך הראש... אה....זה בטח מיגרנה... טוב, אז בחרת לטמון את הראש בפחמן דו חמצני.... שיהיה לך לבריאות חיה ותן לנשום (חמצן)

דווקא כן מבינה

קודם כל בין 60 ל- 80 יש 20 אחוזים שלמים...וזה די הרבה.... שנית, מי אמר שאני לא יודעת? לפני כשנתיים הייתי מאושפזת במצב די דפוק שבסופו של דבר נגמר בניתוח. מרוב הדפק אפילו לא טרחו לבקש בדיקת תפקודים.... בקיצור השתעלתי "שיעולי חנק" רגילים לחלוטין ופשוט כאב לי כל הגוף מהשיעולים!!!! כמובן שגם היה לי די קשה לנשום אבל הסתדרתי... הפיתרון היה פשוט- חמצן!!! אל תשאל אותי כמה ליטרים כי אני לא זוכרת. חייתי עם חמצן 24% כמעט במשך כשבועיים לפני וגם מעט אחרי הניתוח עד שהתאוששתי וחזרתי אחרי שיקום לא קצר במיוחד כמעט למצבי הקודם. נכון, זה די מבהיל לחוש שצריך עזרה פשוט לנשום. אבל לא רואה סיבה לסבול. היום למזלי אין לי שום צורך בחמצן- במיוחד אחרי שהפכתי ל"חיית כושר"

A n t o n

New member
אל תקחי קרוב ללב

וגם אני לוקח חמצן כשזקוק לו, נגיד שאישפוז אם הסיטורציה נמוכה מ89, 88. למרות שאני מתנתק ממנו מהר מאוד למרות שאחיות מתעקשות שאתחבר בחזרה (לא שזה עוזר)... אבל אני לא חושב שפתרון לכל בעיה אפשרית זה חמצן! כאב ראש - חמצן, קוצר נשימה - חמצן, שיעול - חמצן, שפעת, גם חמצן?

sporTV

New member
תמשיך ללכת עם הראש בקיר רק אל

תצפה שלא תיתקע בו. אתה בעצמך מעלה את הנקודות הספציפיות שלחולי סי.אף הפתרון הוא חמצן בנקודה ספציפית ואז פסול את עצמך? איזה מין סוג של פרדוקס זה? משהו מוזר!

ריקי אני כועס עליך מאד!!!

ממש לא לעניין שלא סיפרת לי שסופרמן הוא בעצם אחד משלנו... אנטון צא מהסרט הכל יכול שלך,ומהר!!! מי שהולך למוסך ואין לו אויר צריך חמצן תפנים כבר!!! כנראה ברוסית חמצן זה סוג של קללה קשה... כאן זה לא ככה

A n t o n

New member
חחחחח תודה על המחמאות

אני לא נגד חמצן תמיד, תפנימו! כשהמצב דורש אין מה לעשות! אבל ככה כל יום סתם כי יש כאב ראש או כי עשית קצת הליכה? הריאות שלך שוכחות לעבוד ולייצר חמצן בעצמן ואל תגידו לי הוכח מדעית, אתה לא מבין. לא מענין אותי! ברגע שאצטרך חמצן ביומיום אני אהיה אצל קרמר! כל עוד ואני מסוגל לתפקד בלי בעיה בלי חמצן אני אעשה את זה עד הסוף. ראשגדול תגיד להם כבר!

למעלה