כאבי ראש

sporTV

New member
אנטון זה לא העניין. העניין הוא לא

להגיע למצב שביום יום כשהולכים למוסך צריך חמצן. הרעיון הוא לעשות פעילויות מנע. כלומר להקפיד על פיזיו תרופות וספורט - אירובי!! לא משקולות. משקולות טובות לעצמות הגוף אבל לאיברי הגוף הספורט האירובי חשוב. כפיש?

A n t o n

New member
גפילטה פיש?

חח די תעזבו אותי כבר! תנו לי למות בשקט, אוקי?

A n t o n

New member
אתקשר אליך לפני אמבולנס כשאתחיל

למות, רק כדי להרוס לך את המצב רוח, או לעלות אותו בעצם.

למה להגיע להשתלה ככה ../images/Emo121.gif?

התפיסה שלך היא שכשתהייה גמור לגמרי - ממש פגר... תלך להשתלה. אפשר אחרת! אפשר להגיע להשתלה כשהגוף נמצא במצב טוב!!! אפילו אם הריאות כבר גמורות או בדרך לשם. אם משתמשים בחמצן בצורה נכונה אפשר להתאמן ולחזק את הגוף מאודגם כשהריאות בעצמן כבר לא יכולות לעשות את זה בלי עזרה. כשהגוף חזק גם המערכת החיסונית עובדת טוב יותר. נדמה לי שזה מה שספורטיבי מנסה להסביר לך.... לא ככה ספורטיבי?

sporTV

New member
אני מנסה להסביר את הצד שלי

לא מנסה לשכנע ושום דבר אחר. מנסה להסביר לאנטון למה ומתי אני משתמש בחמצן. מתי- רק בפעילות אירובית למה - כי הסיטורציה שלי יורדת במהלך פעילות אירובית. למה 2- כדי לחזק את הגוף ולדחות את התדרדרות המחלה בכמה שיותר זמן ולשמור על נפש בריאה בגוף טיפה בריא יותר. לא לשכנע ולא כלום. איש איש בדרכו יילך. גם לי ממש לא היה קל להבין שאני צריך להוסיף חמצן להליכה בהליכון אבל אחרי שעשיתי מדידות סיטורציה בעת ההליכה הבנתי שזה הגורם להרגשה הממש לא טובה לאחר הפעילות של כאבי ראש וסחרחורות.

A n t o n

New member
נראה לי שאני צריך לעזוב את הפורום

לפחות זמנית, אחרת תתפסו אותי באיזה ערב חשוך, תחזיקו אותי וקרמר ישתיל לי ריאות בלי הרדמה... נו מה אתם רוצים מחיי, בחייאת ראבק? ספורטי אולי אם קשה לך לעשות פעילות בלי חמצן, אז הגיע הזמן להשתלה? ולסיאפניקית: מי דיבר על להרשם במצב אנוש? אבל בטח שלא אתם תגידו לי מתי להרשם (עם כל הכבוד), יש לי רופא אולי הכי טוב בארץ, אם לא אז בטח מהטופ. ובטח שאני לא ארשם בתקופה שאני רק משתפר!!! להרשם כשהגוף עדין חזק ולא מאוחר? אז אז הית חייבת לראות אותי לפני 3 שנים ועכשיו, נראה אותך מה תגידי! לצל שלי לא היתי דומה אז! אז יאלה תנו לנשום בשקט! כל טוב

sporTV

New member
אולי......

אם תשים לב אני היחיד אולי שבכלל לא "אכפת" לו מה אתה עושה! אני מספר על עצמי ואתה פסול ידיעות רפואיות על ימין ועל שמאל. אני מדבר איתך על חמצן בפעילות אירובית מאומצת!!! לא בהליכה של דקה עד הרכב. כפיש? ואני כבר נרשמתי, דרך אגב

A n t o n

New member
מעודכן

ולמרות שנרשמת אתה לא באמת ברשימה או איך שריקי אומרת במצב הולד.... נו היום קרמר מתקשר אליך, אתה בא??? בטוח שלא!

asor24

New member
אתה לא צריך לעזוב

לפי מה שאני קורה אתה צריך שיחות צפופות עם ריקי ! תנסה אולי את מרווין מת השומר?

asor24

New member
תנסה את זה

הקישור למרווין מתל השומר מקווה שהאי מייל עדיין אקטואלי

sporTV

New member
כנראה שלא ראית טוב

אולי שמו לך 20 ליטר. 4 ליטרים בקושי מרגישים בשאיפה ולכן זה מינורי. ביום שתרוץ מרתון, אני אצטרף

i n b a r i t

New member
אני אישתו של קפסיטו למי שכח

לקפסיטו יש שיטה מיוחדת להרודת החום ולמנוע כאבי ראש הוא פשוט נושם חזק ולאורך זמן ככה פשוט הוא מוריד את החום באיזה מעלה או שניים ומפסיק לו באורך פלא הכאבי ראש. אני לא יודעת עד כמה זה טוב ואם זה תואם את ההליכים הרפואים של כולכם אבל אצלו זה עובד בריאות טובה לכולכם . ויום התרמה מוצלח.

sporTV

New member
זה רעיון מעולה מה גם שהוא הגיוני.

כשמגדילים את נפח כניסת האוויר לריאות כך מן הסתם גם כמות החמצן שנכנס לריאות עולה והכאבים פוחתים. תמיד שוכחים להגיד את מה שהוא טריוויאלי. כמו שכשאני מרצה על סי.אף ושואלים אותי מה הם תופעות הלוואי של התרופות משום מה אני תמיד שוכח להגיד עייפות...

למעלה