כאבי מחזור

gibsanit

New member
כאבי מחזור

כמה טיפולים דרושים עד להטבה בכאבי מחזור לבחורה בת 30 שסובלת משנים מכאבי מחזור? אני יודעת שאצל כל מטופלת זה שונה אבל הייתי רוצה לדעת מה המקסימום טיפולים שאם אין שיפור אז יודעים שהטיפול לא עובד או שכדאי להחליף מטפל. אם בהנחה שמטפלים רק עם דיקור סיני ללא פורמולה צמחית. תודה מראש לכולם.

אפקטיביות טיפולים

היי גיבסנית, אני נוהגת לומר לכל מטופל חדש, עם כל בעיית בריאות, שצריך להיראות איזשהו שינוי סביב הטיפול החמישי - בין הרביעי לשישי. "איזשהו" משמעו שמשהו, אפילו קטנטן, השתנה בוודאות - לא "נדמה לי ששלשום בלילה לשניה לא כאב לי" אלא שינוי ברור. זו לדעתי האינדיקציה שהטיפול עושה משהו. אגב, גם שינוי לרעה הוא שינוי - מבחינתי זה אומר שעובדים על המקום הנכון ויש שלבים בטיפול שזו תגובה מתאימה. בכאבי מחזור, הייתי מחכה לפחות 2 מחזורים בכדי לבחון את התוצאה, אבל ייתכן שגם ביניהם תוכלי לראות שינויים - בדברים אחרים שהציקו לך. רפואה שלמה, ענבל

כמו שאמרו עמיתי, זה מאוד אינדיבידואלי אולם

בגדול (ומאוד בגדול) הרפואה הסינית מדברת על שנה מחלה, חודש טיפול. אני אוסיף מקדמים נוספים כמו שימוש בתרופות, גלולות או כל דבר אחר, יכול להשפיע על הזמן.. דיקור לבד יכול להיות מאוד יעיל לכאב, אך צריך לדעת מה הגורם, כי בדרך כלל אם מדובר במצב של חסר (בעיקר עמוק) שילוב עם צמחים יהיה הרבה יותר יעיל. אם החשש הוא מטעם מגעיל, אז אפשר להתרגל, יש טכניקות להורדת הארומה ותמיד אפשר לעבור לכמוסות, פה אין טעם לחלוטין. לגבי מקסימום טיפולים, זה החלטה שלך עם המטפל. היפה ברפואה סינית שאפשר גם לשמר כשהכל תקין בטיפולים תקופתיים הן על ידי צמחים והן על ידי דיקור. חשוב להעזר גם בתזונה תומכת...

למעלה