כאבים. בת 17

לינת

New member
כאבים. בת 17

אני בת 17, והתחלתי לקיים יחסי מין עם חברי מזה כשנה לפני חודש בערך. כבר אז ידעתי ש"יהיו בעיות", מכיוון שעד אז הצלחתי להכניס טמפון רק פעמים ספורות (2-3) וזה כאב לי מאוד, ולא היה נוח. אני חוששת שאולי יש סיכוי, אם כי קטן מאוד, שגרמתי נזק (?). לא נתתי ל"תחושה המקדימה" להלחיץ אותי, הייתי מאוד רגועה, הוא היה מאוד מתחשב ועדין, אבל החדירה הייתה מאוד כואבת. ציפיתי שהכאבים יחלפו לפחות אחרי הפעם השלישית, אך הם נשארים, במיוחד בדופן התחתונה (כלומר, בצד של הגב) של צוואר הרחם. החדירה כואבת מאוד, אם כי אחרי שאיבר המין כבר בפנים, זה כואב, אבל פחות. הכאבים לא ממש נסבלים, מיותר לציין שאני לא מפיקה מהם עונג, ומוותרת על החדירה - מה שמתסכל את בן זוגי, אם כי אני משתדלת להנות ממין אוארלי. שאלותי הם, האם מדובר בדלקת? לא הבחנתי בהפרשות בעלות ריח חריף. יש לציין שאני מניחה שקרום הבתולים נקרע, כי לאחר הפעם השניה ירד לי מעט דם אחרי ביצוע האקט. אינני חושבת שאני לחוצה, מכיוון שאני יודעת להרפות את השרירים (עברתי טיפול ביו פידבק - לא בשל הבעיה הספיציפית הזאת) ואני רטובה מספיק. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהנרתיק שלי צר מדי? אני מעדיפה שלא ללכת לגניקולוג, אך אם יהיה עלי ללכת בכל זאת - אשמח אם תתן לי כתובת ל"מרפאת הנוער" וטלפון, מאחר וקראתי עליה פעם, אך לא הצלחתי להשיג את הפרטים. תודה רבה, לינת.

למעלה