כאבים בצד ימין

לגשת למוקד או למיון

במידה והכאבים בלתי נסבלים לא לחכות להפתעות.....עם כל הטרטור שבמיון ובמוקד.... תרגישי טוב

dacc

New member
כאבים בצד ימין

היי, גם לי היו כאבים בלתי נסבלים בצדשמאל, בשונה ממך עשו לי 101 בדיקות בבית חולים אישפזו אותי (אגב כבר אובחנתי שנה לפני כאנדו') ורק למחרת שהגעתי למחלקת נשים שלחו אותי לאולטרסאונד במח' אולטרסאונד ולא במחלקה ואז גילו שהשחלה מוגדלת וחשש לשיזור שחלה (סיבוב) אלה כאבי תופת כמעט שום כדור לא עוזר רק זריקת וולטרן עזרה, ונרות נקסין עזרווווו הם רצו להכניס לניתוח,אך לא הסכמתי לעשות פעולה כזו בבית חולים שהוא לא תל השומר אחרי שהכאב נרגע קצת לקח יותר משבוע הגעתי לדר סוריאנו הרגיע אותי שלא מדובר בשיזור עשה לי בדיקה מעמיקה יותר היסטרו.... אך השחלה היתה מוגדלת ועליה אנדמטריומה זה מה שגרם לכאב הבלתי נסבל לטענתו לא ממהרים להוציא שחלות כי עדיין אני אישה שרוצה להביא עוד ילדודס עד היום לפני ואחרי וסת ואפילו בביוץ כאבי תופת ונרות נקסין 500 נותנים חופש מהכאב ליותר מ8 שעות אגב אי אפשר לפספס פנדציט..... את צריכה להיות עם היד על הדופק ולהמשיך את הבירור גם לאחר השיחרור מבית החולים גשי לרופא נשים כמו סוריאנו (הכי טוב בפרטי ככה יש לו זמן לקרוא את החומר שלך מהמיון, להקשיב לך ולבצע אולטרסאונד במכשירים הכי מתקדמים שיש אצלו בקליניקה) בהצלחה יקירה

למעלה