כאבים בכפות הרגלים

טוואנדה

New member
כאבים בכפות הרגלים

ערב טוב, לצערי איני מתמצאת בתחום, וכל מה שאני מחפשת הוא מרגוע עבור כפות הרגליים של אימי. אימי סובלת קשות מכאבים בכפות הרגליים, מיותר לציין שהיא עברה כל כך הרבה בדיקות (מיפוי, בדיקות דם וכו') כמו כן הייתה בכמה וכמה טיפולי רפלקסולוגיה (היא ממשיכה עד היום בטיפולים דרך מכבי) בכל אופן היום היא נכנסה לדיכאון ולי מאוד כואב לראות אותה ככה, היא מיואשת ולרופאים אין מענה עבורה. מטרתי בפרסום הודעה זו במס' פורומים הוא מהסיבה שאיני מתמצאת בתחום, ואם יש מישהו רציני ומקצועי שאתם מכירים אני אשמח לקבל אינפורמציה, אני מתכוונת לחפש לה פתרון כי זה מצב בלתי נסבל עבורה ועבורנו לראות אותה ככה

tati33

New member
הי לך

ידוע לך ממה זה נוצר? אם זה קרה משימוש בתרופות מסוימות או מחלה שהיא חולה בה?

יש מה לעשות.

אם הבעיה קיימת בשתי הרגליים, יתכן מאוד שהיא מתרחשת על רקע נויירולוגי. השאלות של tati נכונות וחשובות. יש תחילה, לשלול מצבים ומחלות כמו סוכרת למשל, עודף משקל ועוד. רק כך ניתן יהיה להתאים טיפול לאמך. באם אמך סובלת גם מבעיות בחוליות הגב התחתון- כאבי גב שמקרינים לאזור הישבן או הרגליים, כאבי גב ממוקדים באזור הגב התחתון, תחושות של נימול או כבדות של הגפיים התחתונות וכד'. אחד או יותר מהמצבים הללו, מכוונים לכך שהבעיה נובעת משורשי העצבים הספינאלים. ניתן לטפל ברוב המקרים הללו בהצלחה מרובה, בעזרת דיקור וטווינא, יחד עם תרגילים קלים שעליה לבצע בבית. עם זאת, יש לקחת בחשבון שהגורמים עשויים להיות אחרים ולכן לעיתים הטיפול אינו קצר ונדרשת סבלנות. רפואה שלמה לאמך. שירי.

למעלה