כאבים בחזה

עבודי1

New member
כאבים בחזה

אני בחור בן 28 בריא בשבוע האחרון יש לי כאבים חזקים בחזה בצד שמואל והיום זה כואב לי יותר מדי וזה קשה לי לנשום מה גורם לכאבים האלה והאם יש איזה טיפול קטן עד מחר??!!

אם כואב לך

מאוד ואף קשה לנשום, בבקשה אל תחכה למחר. גש אפילו למיון שיבדקו אותך. אם אתה מעונין ברפואה המשלימה, תוכל לפנות גם אח"כ למטפל שיאבחן בצורה יסודית. הסיבות יכולות להיות שונות. אם אתה בכל זאת בבית היום... נסה לשכב ולא להתאמץ. אם יש ברשותך שמן לבדר - 2 טיפות על הכרית או 10 טיפות במבער שיתפזר בחלל החדר. שמישהו יהיה לידך אם אפשר. תרגיש טוב, הילה

האם אתה בתקופה מתוחה בחייך?

חשוב לנשום נשימות עמוקות ולחשוב מחשבות חיוביות , זה נשמע כאילו אתה חווה התקף חרדה בכל אופן אני מצטרפת להמלצתה של הילה ולא לחכות למחר, כי זה יכול להיות גם דברים אחרים וכדאי שתיבדק. אחרי אבחון של המצב שלך, אפשר יהיה לעזור לך ולכוון אותך לטיפול מתאים. אם אכן מדובר בהתקף חרדה, קיים לכך טיפול מעולה ברפואה המשלימה- ישנם שמנים מרגיעים, צמחי מרפא וחשוב מאוד שינוי חשיבתי, שינוי אורח החיים, הפחתת הסטרס ולמידה לשלוט בתגובה, כדי למנוע את ההתקף הבא. כמובן שגם שינוי תזונתי חשוב ומועיל מאוד. תרגיש טוב והרבה בריאות, תמי

למעלה