י

בעעע הודעה שלמה הלכה לפח...

טוב לא נורא נתבע את תפוז... גררררררררררר איזה עצבים...

ממש לא.

כתבתי פה כמה הודעות... ואני קוראת כאן הרבה עוד לפני שנרשמתי לתפוז.. בוא נגיד שאני פה בערך 3 חודשים...

אבל

בכל זאת אקבל את הברוכה הבאה P:... כי זה היה דיי נחמד מצידך... רק חבל שלא עקבתי אחרי כמה ההודעות שלי שזה קצת הרגיז, אבל סולחת...

ToryMaster

New member
אל תתרגזי

יש לנו נסיבות מקילות, יש פה המון אנשים, ורובנו שכחנים נוראיים, אני לפעמים שוכחת משתמשים שגולשים כאן מהיום הראשון של הפורום.

לבנדר א

New member
מה, זה עומס נורא על המוח

מילא לקשר שם+ניק כמו ברוב הפורומים, כאן צריך לחבר את החוטים בין שם+ניק+שם דמות במייפל, ולפעמים כמה דמויות. אני בעצמי לא פונה ישירות לחצי מהBL שלי כי אני לא יודעת איך.

ToryMaster

New member
היי זה תמיד קורה לי!

[יש לי תלונת שיר של אש ושל קרח כלפייך, אגב]

ToryMaster

New member
זה טיפה ספוילרי לספר הרביעי

אני כבר באמצע שלו, ועדיין לא ראיתי שום רמז לג'ון/דאני, אלא אם בשלוש מאות העמודים הקרובים יתחולל שינוי דרסטי - עבדת עלי ואני שונאת אותך

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gifפתאום נפל לי האסימון

שאת חושבת שספיילרתי לך! אז, לא. עד כמה שאני יודעת, ג'ון\דאני הם השיפ הכי פופולרי בין שתי דמויות שלמעשה לא נפגשו. ברצינות. זה הכול מתיאוריות והקבלות וניסיון להבין איך פועל ההיגיון של מרטין. ואני בכלל חשבתי שקראת את הרביעי. ...את שונאת אותי?

ToryMaster

New member
הבטחת לי שבהמשך אראה רמזים לזה!

איכזבת, בניתי על שיפ נעים ונחמד ולא אכזרי ומרושע לשם שינוי!

לבנדר א

New member
היי, את בטח כבר הבנת מה את קוראת

את השיפים הנעימים והחמודים שלנו נצטרך כנראה ליצור לעצמנו. (אריה\ג'נדרי עונה להגדרה?) אבל what's for, כשבשירשל נמצאים השיפים הכי מורכבים ואנגסטיים שקוראת יכולה לבקש לעצמה?

לבנדר א

New member
אוי, הם חמודים ביחד!

אני כל כך אוהבת את ג'יים מאז שהוא הכיר אותה, הדיאלוגים שלהם! וההתפתחות ביניהם וההשפעה שלהם זה על זה הייתה מאוד מעניינת. אם כי, לפי כל הסימנים, זה הולך להסתיים באופן טראגי או לפחות רומנטי להחריד ואני הולכת לבכות נחלים ולהרים את מפלס הכנרת. מרטין כזה גאון סאדיסטי ומבריק.

ToryMaster

New member
נכון?!

סצינת האמבטיה בהרנהל [ככה כותבים בעברית? אני קוראת באנגלית] היא אחת הסצינות האהובות עלי בכל הספרים אי פעם.

לבנדר א

New member
הארנהל*

סחתיין על האנגלית שלך. אני חשבתי על גם לקרוא באנגלית אבל נראה לי שזה כתוב בשפה קשה מדי בשבילי בינתיים. כבר שמעתי על כמה אנשים שזאת הסצינה האהובה עליהם, האמת היא שאני לא קולטת למה. כאילו, עקיצות הדדיות היו לכל אורך המסע ובכלל, הפרקים של טיריון יותר מגניבים. מממממ, טיריון. נחמד שהגעתי עד עכשיו בלי להזכיר לוראס\רנלי, נכון? אז, הנה. לוראס הוא השושנה הקטנה של רנלי. בסיטואציה המתאימה, המשפט הזה יכול לשלוח אותי הישר לתת הכרה. אוף, עכשיו ממש מתחשק לי לקרוא את הספרים, אבל לאאאאא, אין לי.

ToryMaster

New member
טיריון מלך

נכון ג'יים הוא הדראקו מאלפוי של ששאוש"ק? רק שהוא באמת שווה, גם בקאנון. יש משהו מאוד כנה בסצינה ההיא, היא מאוד משמעותית למערכת היחסים שלהם.

לבנדר א

New member
קצת דומה

בעיקר מבחינת ה"בחור רע שעמוק בליבו הוא בעצם טוב". אה, וזה ששניהם בלונדיניים. אבל מבחינת מניעים ואופי, לא כל כך. דראקו פועל, איך שאני רואה את זה, מחוסר ביטחון עצמי; הוא חייב להשתייך לצד האפל כי איפה עוד יקבלו אותו? ג'יים פועל בעיקר בשביל להיות עם סרסיי, וזה מין... סוג של אגואיזם. סרסיי היא חלק בלתי נפרד מהדמות של ג'יים, ואין לה הקבלה אצל דראקו. וג'יים בטוח בעצמו במידה מופרזת, הרבה יותר מדראקו שאבוד בלי מישהו לרצות ומתערער כשחולקים עליו. אבל כן, יש הרבה הקבלות. האבא התובעני, הכסף, הכבוד. היי, אבל ג'יים לובש אדום-זהב. נראה אותך מתמודדת עם זה.

למעלה