י-ב-ש פהההההה

yaeloolik

New member
י-ב-ש פהההההה../images/Emo10.gif

יאללה אנשים ספרו איך עבר עליכים היום... לי היה יום נחמד במיוחד:]] קודם כל לא דיברתי עם ידיד שלי כבר שבוע+ כי רציתי לראות מי יישבר קודם והוא שלח לי אסמאס האהאהאהאאאאאאא ודבר שני הלכתי לראות את ההפקה של אחותי בתאטרון- היום זה היה עם בוחן... היא הייתה מדהימה אבל אצלה אם זה לא 100 זה לא ציון טוב
..... ודבר אחרון מצאנו בגינה................................................................................................ צב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הוא פשוט היצור הכי מתוק מעולםםםם:] תמונה
(עם הנעל של אח שלי... הרגל שלי הרבה יותר קטנה מזה חחח
) תראו איזה פיצפון הואאאאאאאאאאאאאא

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifמה אני אגיד

חלמתי על שילוב של פודל אנורקטי עם למה, שיחקתי סימס ועכשיו אני מארגנת השתלטות על ארומה בקניון מחר! אח, החיים הטובים >_<

yaeloolik

New member
חחחחח מה חלמת?!../images/Emo12.gif

ראית את הצבבבבבבבבבבבבבבבבבב?!?!?!:]

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifבקצרה

אני מגדלת יצורים מוזרים סטייל ארנבים אנורקטיים עם קישרות מחוך, מלטפת אותם, בורחת, אבא העיר אותי וחשבתי שזה בחלום

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

באמת חמוד ממש הצב שלך.^^ אני הלכתי לקניון ארנה בהרצליה עם אחיותיי היקרות וקניתי חולצה יפה.
ראיתי הרבה הרבה אמריקן איידול, פרק חדש של אבודים ואת הסוף של "50 דייטים ראשונים" עכשיו..פעם מיליון בערך שאני רואה את הסרט הזה.
חוצמזה? אכלתי יותר מדי, הייתה גם ארוחת ערב משפחתית... ועשיתי מקלחת לכלבים החמודים שלי.
חיים די משעממים..ואני לא יוצאת היום, כמובן.

yaeloolik

New member
אני לא אוהבת את הסרט הזה../images/Emo10.gif

בכלל לא אהבתי את הסוף!!!!

yaeloolik

New member
כי אין לה זיכרון?!:|

(אני חושבת על הסרט הנכון? עם דרו ברימור...?)

yaeloolik

New member
לא אהבתי בכלל../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ממש יצאתי ממנו עצובה... כאילו מה תארי לך שאת עוברת איתה משהו וכל יום היא שוכחת את זה...
.

../images/Emo80.gifכע... נכון ../images/Emo122.gif

ציפיתי למשהו צפוי כזה, כמו שהזיכרון שלה יחזור. אבל אני דווקא אהבתי את הסרט מאד *0* (למרות שהסוף טיפה אכזב אותי..
)

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהצב באמת כזה קטן../images/Emo35.gif

או שזה רק נראה כך בתמונה? הוא מאוד חמוד =] תני לו חסה או משהוא לאכול.

yaeloolik

New member
הוא פיצייייי../images/Emo9.gif

קחי את האגודל והאצבע ותחברי אותם (תעשי מהם עיגול) וזה הגודל שלו!!!!!!1111

shanchan

New member
אני שונאת/ /את/ /המחשב /שלי!!///

הוא פשוט /תוקע לו את/ /ה/סלא/ש/ים /הא/ל/ה/ /ב/כל /מקום, ואין לי שום דבר לעשות ע/ם /זה.// לא/ מש/נה כ/מה אני נ/ל/חמ/ת איתו /זה ל/א/ עוז/ר/
א/ז/ פש/וט ת/נסו להתעלם /מ//הם/ או/ משה/ו
אז אמ, בבוקר היה /לשון והיה /נחמד כרגי/ל. אח"כ טריגו לשעה אחת, שכרגיל- לא הבנתי כלום. בשעה הבאה בעיקרון היינו אמורים להכנס לעוד שעת טריגוכיף, אבל הייתה בגרות של א. הבמה אז /אמרתי 'נו שיהיה' והלכתי לראות. היה מגניב, רובם באמת מוכשרים, למרות שלא חשבתי ככה. למרות שהייתי אמורה לסיים בשעה שלישית (כי התבטלו שעתיים היסטורי) נשארתי בגלל ההצגות עד 1 והלכתי הבייתה/ לישון. הלכתי ל"מורה פרטית" בטריגו, אם אפשר לקרוא לזה כך. חברה של אמא שלי שמדברת בקצב הייסטרי שפשוט נשארתי ככה
. אני בדיוק קמתי מהשינה והלכתי :| /אז/ נשארנו אצלה שעתיים ויצאתי עם הרים של חומר שאני פשוט צריכה לחרוש בכיף. מאוחר יותר הלכתי לחברה להפגש שם עם עוד חברה. היה נחמד. יום נחמד כזה. ועכשיו אני אלך לישון כי אני די אמ, עומדת לקרוס. לילה טוב אנשים שקראו את זה (למרות שלא נראה לי שמישהו קרא, אבל היי, תפתיעו אותי?
).

yaeloolik

New member
אני לא יודעת אם שמת לב אבל...

המחשב שלך השתגעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 חח סתם אבל את צריכה לתקן אותו זה ממש מוזר
(לקח לי איזה דקה להבין שאת לומדת יום שישי מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה
) אוקיי זה היה קצת מרושע
הכל מאהבה:]

shanchan

New member
לא סתם לומדת בשישי,

יש לי שעתיים היסטוריה ושעתיים מתמטיקה.
כאילו שלא יכלו לעשות מערכת נחמדה יותר לסיים איתה את השבוע.. גם אני רוצה שישי חופשי
חחחחח כן אני יודעת שהוא השתגע, אני צריכה לבדוק אם זה המחשב או המקלדת, יהיה יותר נוח לקחת את המקלדת לתיקון מאשר את המחשב

למעלה