יתי גיל ווידיאו

אל תכליל כי תיכף יהיה פה עוד ויכוח.

אל תזלזל באיש (למרות שבמאמר מוסגר, ולא בכוונה לאנשים שהזכרתי בהודעה הקודמת, יש אנשים שראויים לזלזול לפעמים). לך תדע, אולי הגיע לארץ מישהו שמלמד גמל שלמה בסגנון אחר? זה דבר שאני חייב לראות. חוצמזה, אולי אחד הבוגרים שלנו מלמד שיעורים בסתר ואני לא יודע?
אגב, לא ענית על השאלה שלי לגבי העגור.

NetGangsta

New member
אני מכיר את...

המורה שלי והמורה שלו והמורה של המורה שלו
סתם...
היחידי (אני כמעט בטוח) שמלמד בארץ עגור לבן טיבטי. יש את ירון בנימיני אבל הוא מלמד עגור לבן צפוני (בין כל שאר הדברים שהוא מלמד עוד (נמר, נחש, גמל שלמה, דרקון, צ´וי לי פוט ואפילו טאי צ´י))

kimale

New member
אני למדתי אם סטיב טננבאום

– אמריקאי די מוכר בשיטה. הוא היה הסטודנט הנבחר של מסטר מנואל אגרלה. היה לו גם רקע בקרקע פרי סטייל. הוא עכשיו נמצה בי-ם. סטיב בערך בן 43 ולמד המון שיטוט בקנג פו...

מי האחים של מסטר מנואל אגרלה?

איזו סוג גמל שלמה למדת? שבעת הכוכבים, Plum flower, Great infinite, Bei Tang Lang? אולי צ´או גאר או צ´ו גאר? מי אחי הקונג פו של סטיב? מה הlineage שלו? שמעת על Lam sang see? או Wah lum? אני מצטער מראש על ההתקפה.

kimale

New member
תשמע... אני חש פה קצת ציניות...

השיטה לפי מה שאני זוכר:Style Northern Tree Branch Hard” הידועה כ"Tong Loeng Gwo Shu Gwan and Ci Wye Cyoon”. אבל הפוינטה שאמרתי היא ש כשבאתי להתאמן עם אנשים רציניים בלחימה משולבת הקנג פו לא אזר לי בכלום. אבל אני אגיד לך מה... עם אתה סקפטי כול כך לגבי “the "lineage של סטיב אני מזמין אותך לעשות איתו קרב ונראה כמה זמן תשאר על הרגליים שלך

איפה לעזאזל ראית סקפטיות? כל שם

וכל סגנון שרשמתי שם קיימים, ואם אתה רוצה שאסביר לך עליהם קצת אני אסביר לך. אני אישית, כמו שאמרתי פה פעמים רבות, בכלל חלש ובלתי מוכשר מספיק להוות אתגר אפילו ליתוש, אז וודאי שאני לא קורא תיגר על אף אחד. אני באמת אודה לך אם תתן התייחסות רצינית לשאלות שלי. אם התשובה לכולם היא "לא", ניחא. אני לא מזלזל באיש בשום אופן. אני לא מכיר את הסגנון שהזכרת וזה מעניין אותי.

kimale

New member
יש לאיתי מכון

יש לאיתי מכון בי-ם .... עוד חודש הוא עובר לאצטדיון טדי. בקיצור הוא מלמד גדי קנפו ג´צו ג´וגיצו ברזילאי מוי טאי וכולי. יש לי עוד סרת של שלו אבל זה יותר שייך לביטחון מספורט... http://www.protect-usa.com/promo.wmv

למעלה