יתי גיל ווידיאו

kimale

New member
יתי גיל ווידיאו

שווי מאוד לראות את הבן אדם הזה - הוא אלוף ב "פרי פיית" http://www.protect-usa.com/alex_docs/itay_gil.wmv

מעניין איך כולם נהיו פתאום אלופים ב

בפרי פייט. או שאני מתבלבל וזה אלוף ב"פרי פ"ת", שזו אליפות הפירות של פ"ת, ובזה אני ממש לא מבין. אגב, מישהו שמע על תחרות קראטה במרכז הספורט של את"א?

יכול להיות שכולם כלים רציניים ואני

לא מזלזל באנשים, גם ככה אני טיפש וחלש מדי מכדי להוות אתגר בדברים כאלו. רק מפתיע אותי כל פעם מחדש כמה תחרויות פרי פייט יש, וכמה האנשים שמפרסמים אותן עילגים. זה הכל.

kimale

New member
איתי גיל הוא "the real thing"

אוהד – קודם כול תיקח בחשבון שעברית לא ספת אם שלי. אני מסכים איתך שיש הרבה "פוזרים" בספורט אבל תיראה את הבן אדם לפנה שתבקר את העובדה. מעבר לעובדה שאיתי היה אלוף הארץ 5 שנים רצוף בפרי פיית הוא התחרה עם מפורסמים כמו וולנטין אוברים. אני למדתי בחו"ל עם מפורסמים ב UFC-Pride אבל איתי יכול להיות אחד מהטובים שראיתי - במיוחד למשקל שלו. אני הייתי מאד סקפטי שיש ישראלים ברמה שלו –יש עוד 2 בחו"ל שגם מכובדים מאוד אבל אין מה להשוות לפי דעתי.

NetGangsta

New member
אחי, אם עברית היא לא שפת האם שלך,

כמה זמן אתה בארץ? כי יש בכתיבה שלך משהו מאוד מוזר. הניסוח שלך הוא ברמה גבוהה אבל מצד שני יש המון שגיאות כתיב.

kimale

New member
יש משהוא בזה....

אל תזכיר לי... זה מה שכולם אומרים לי. אולי אני פשות ספגתי מכה אחת יותר מידי

באמת כל הכבוד אחרי שהצלחתי לראות

את הסרט, אני חייב להגיד שזה האדם הראשון שנלחם לחימת קרקע שלא נראה אגרסיבי ללא תקנה - זה לא שאני מבין אפילו דבר קלוש בלחימת קרקע אבל אפשר להגיד שבפעם הראשונה ראיתי תנועות על הקרקע שיש בהן ממש חן. רק דבר אחד לא מובן לי, ובאמת לא מתוך כוונה לזלזל: האנשים שנראים בסרט לא מגינים על הראש שלהם ונראה כאילו הם לא מתייחסים לסכנה לכיוון הראש. האם באמת אסורים אגרופים לראש בתחרויות כאלו? ואיך מתייחסים לאיום של אגרופים לראש באימונים?

kimale

New member
לגבי מכות לפנים

אני מסכים אתך 100% לגבי מכות לפנים. בארץ זה אסור בליגות שיש. אני חושב שזה טעות אבל אני מבין שיש בעיות עם ביטוח. במכון של איתי עושים פנים עם כפפות קלות... אי אפשר לעשות פרי פיית ישראלי אם כפפות רגילות של אגרוף. הצלם לא טפס הרבי קרבות בסרת. אני הצלחתי ליראות קרבות שלו לפנים... אני יכול אולי להסיג אחד אם אתם רוצים...

kimale

New member
ברור שלומדים את זה

ברור שלומדים את זה. אישית אני אף פעם לא הולך מכות לראש בלי כפפות...

NetGangsta

New member
עבודת קרקע זה דבר חשוב, חסר

ברוב אומנויות הלחימה הסיניות.

לא הטלתי בזה ספק לרגע, אבל אני לא

לומד קונג-פו בשביל זה. בגלל זה אמרתי שלראשונה אני רואה קרב קרקע שאינו אגרסיבי בצורה שגורמת לא לרצות להתעסק בזה. אני לא אוהב מכות סתם, או לא סתם, אבל אגרסיביות שכאלו.

o603

New member
עבודת קרקע לדעתי

דורשת המון ידע, תרגול ונסיון ואיננה "אגרסיבית" במשמעות מגושמת וטיפשית. להיפך - עבודת קרקע הוא תרגול חכם, עם העברת מישקלים ליצירת מנופים ובריחים. יצירת הזדמנות ע"י צפיה של תגובת היריב להתקפה (דבר שנכון גם בעבודה בעמידה ) וקשה מאוד מבחינה פיזית למי שלא מורגל בעבודה מסוג זה. ממולץ לנסות. בידידות O603

kimale

New member
אני מסכים

נכון – קרקע דורשת הרבה חוכמה ויצירתיות . לפנה שפניתי למואי טאי ופנקרטיון אני עשיתי קנג פו ( גמל שלומו) ואיקידו כמה שנים ולא הייתי שווי כלום נגד קרקען. אתם מוזמנים לבוא למכון לראות או להצטרף... יש אנשים אם רקעים מאוד שונים ויש אבירה מאוד פתוחה וחיובית. אחלה מקום

קרא את התגובה של הבחור ותראה

שיש יותר מאחד שמלמד גמל שלמה. מי שלמד אצלנו אומר "גמל שלמה דרומי". מי שלמד אצל ירון בנימיני, אלי איבגי, הבחור הזה שאני לא מכיר ועוד רבים וטובים אומר כל דבר אבל לא "גמל שלמה דרומי". לסגנון הזה אני מכיר רק מורה אחד
אגב, כמה מורים אתה מכיר לעגור לבן טיבטי? כי לפני כמה ימים היה אצלנו איש נחמד שמלמד בין השאר עגור לבן טיבטי.

NetGangsta

New member
לא כללתי שתוך זה את ה"מורים להכל"

אנשים שלא אלך ללמוד אצלם לעולם...

למעלה