יש!!!!

יש!!!!

יונתן גבר!!!!!! חחחח מגיע לסמדר!!!! אבנר הזה נשמע כמו רוסי עולה חדש!!!!! חחחחחח יש הוא העיף אותה מהבית!!! כל כך רציתי שזה יקרה!! וההצגה היפה של אלי מרקו!!!

margush14

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

נכון!!! אשכרה רוסי עולה חדש!!!!!! נשבעת לכם, קראתי לאח שלי שיבוא לשמוע את הרוסי הזה.. ואז קלטתי שהוא לא!!! עציצון!!!! הכי אהבתי שיונתן וגלית רבו.. ואז הוא דיבר כמו ילד קטן!!! חחחחחחח קרע אותי!!! נ.ב: אני די חדשה פה.... אז... תקבלו אותי בברכה... :) ביי!!!

אוי שיט!

לא ראיתי היום אבל שששש....אל תגלו לי... יונתן העיף את גלית! כייפק היי!!!!!!!!!!!!! יונתן הגבר!!!!!!!!

חחח,,,אבל יש לי את מוקלט

לםני שיצאתי מהבית הקלטתי את זה, אז אני אראה מחר, אני לא יכולה לחכות כבר!!!!! מה פתאם סמדר אנושית??? היש כזה דבר?!?!

abca

New member
סמדר היא כן אנו../images/Emo93.gif...

זה הכל בגלל ההורים שלה ששנואים עליה והיא שנואה עליהם כל כך... הכל מתחיל בחינוך בבית... חוץ מזה היא עושה הכל רק להגנה עצמית - זה שהיא שלחה את מאיה לפנימייה היה רק כי היא עיצבנה אותה כנראה כשהיא רצתה להיות עם דורון, לכל הדברים הרעים שהיא עושה יש הסבר מוצדק והיא הכי אנושית בסידרה חוץ מאתי (לעומת שלומית הקרצייה שלא מרפה מאף אחד).

סמדר היא ../images/Emo93.gif

לההה....אני גם חושבת שזה חינוך מהבית אבל גם האישיות שלה הפרטית היא כזאת מכשפה שאין לה שכות לדבר על אחרים בכלל...זה לא רק קשוא להורים שלה...

לא ממש...

אוקיי, נגיד שהיתה לה ילדות "קשה" (כן בטח...) זה גם בא מהבית ומההורים אבל בסופו של דבר, כל אחד יש לו את האישות שלו, והאישיות שלך סמדר דפוקה! היא מכשפה מרשעת שחיה בבועה שלה...

abca

New member
הייתה לה ילדות קשה והאישיות...

שלה מדהימה! היא לא מכשפה, היא יותר כמו חתלתול קטן שמרעיבים אותו ובגלל זה הוא קורע וילונות! מעצבנים את סמדר אז איך את חושבת שהיא תגיב, בצורה ידידותית? סמדר עושה הכל כדי שלמאיה יהיה טוב אבל החרגול הקטן ממשיך לעצבן אותה ולגרום לדורון לאהוב את רונה. סמדר לא פראיירית, היא עומדת על שלה והיא אנושית!!!

דנדוש383

New member
מה?????!!!!!!!../images/Emo54.gif

אם הייתי פוגשת את המיצי מיצי מייאו הזאתי שלך,סמדי,סמדו´ש , סמדרו´ש, הייתי מתנהגת כמו הבעלים שלה , מרעיבה אותה, וקוברת אותה חיה אם היא הייתה קורעת לי את הוילונות החדשים בסלון!!!!! שלא תחשבו שאני שונאת בעלי חיים!!! אני נגד התעללויות בבע"ח!!!!! ד.א: אני לא חושבת שחתולה יכולה להיות אנושית!!!!!!!! סמדי,עופי הבייתה!!!!

gal1234

New member
../images/Emo58.gifמדר שולטת ושימותו הקנאים../images/Emo70.gif

Dafi the Mighty

New member
מה פתאום!

סמדר לא Pure Evil! מה פתאום! לכל מה שהיא עושה יש מטרה. נכון, זה משרת את האינטרסים שלה בלבד, אבל זה לא אומר שהיא מרושעת. נכון, לא הכל תלוי בהורים אבל חלק מאד גדול תלוי בחינוך. כמו שיש הורים שמכים ילד, אז הילד גודל להיות ילד אלים. אם סמדר גדלה בסביבה שלא אוהבים אותה ולא מעניקים לה מספיק אהבה, היא גדלה להיות אישה קרה. זה גם עניין של אופי, אבל לא רק עניין של אופי! זה גם עניין של חינוך! כמו שורדה אמרה בפרק (נראה לי שאתמול או שלשום) אחרי שסמדר תקפה את רונה, סמדר תקפה את רונה בגלל שהיא הרגישה מאויימת מזה שרונה נמצאת בסביבה. אני גם לא מאשימה את סמדר בזה שהיא חושבת שרונה כל הזמן מנסה להיכנס לחיים שלה ולהרוס לה אותם- כי רונה כל הזמן מופיעה בסביבה. נכון, רונה לא נשארת בסביבה בשביל דורון אבל סמדר לא יודעת את זה והיא יותר מדי מפחדת שהניצוצות בין רונה לבין דורון ידלקו שוב והיא בטוחה שרונה מנסה להחזיר את דורון אליה! סמדר היא גדולה וכן, היא גם אנושית. זה שהיא זאת שמפרידה בין דורון לרונה, פוצי ומוצי, לא עושה אותה ללא אנושית והאמת היא שגם לא עושה אותה למרושעת. היא בסה"כ רוצה לשמור על שלמות המשפחה שלה!

Maple85

New member
אני מסכימה עם דפי...../images/Emo48.gif

אני חושבת, שסמדר עושה את כל הדברים שהיא עושה בגלל שהיא נהנת מזה, ובגלל שכיף לה לראות אנשים אחרים סובלים, היא עושה את זה כדי לשרוד ולשמור על עצמה בעולם המנוכר הזה. כל דבר שהיא עושה - יש לה מטרה מסויימת ויש לה סיבה לכך. היא יודעת מה היא רוצה, והיא תעשה הכל בשביל להשיג את זה, וכל הכבוד לה!
תחי סמדר המלכה!

Maple85

New member
../images/Emo26.gifתיקון טעות! תיקון טעות!../images/Emo36.gif

אני חושבת שסמדר עושה אתכל הדברים שהיא עושה לא בגלל שהיא נהנת מזה, ולא בגלל שכיף לה לראות אנשים אחרים סובלים... שסמדר תסלח לי על טעותי האיומה...

EuroSims

New member
לא תמימה, לא חתולה ולא גרביים../images/Emo128.gif

איזה שטויות - מתי אנשים יפסיקו להאשים בהכל את ההורים זה ממש מרגיז מה גם שהיא ממש לא בבעיות עם ההורים שלה כי עובדה בלילה שדורון לקח את רונה למיטה היא ישנה אצל ההורים שלה - אם היא הייתה מסוכסכת איתם או שהם גרמו לה עוולים איומים בילדות היא לא הייתה בקשר איתם. - היא ממש לא כמו חתול היא מכשפה 100% - היא רק חושבת על עצמה המפונקת הזאת ולא אכפת לה את מי היא דורסת והיא לא תבחל אפילו לרצוח כדי להשיג את המטרות שלה (אל תשכחו איך איריס מתה) היא תחשוב רק על איך לספק את עצמה ואת המטרות שלה אנשים כמוה מגיע להם לחטוף אבל ממש מגיע להם. זה היה מושלם הקטע הזה עם הגן הפגום כי היא הולכת לדפוק ככה את דורון בצורה חמורה - הוא היה הולך לגדל ילד שלא שלו אלא של אח שלו - זה איום. זה ממש לא אנושית - היא פשוט מכשפה ומפלצת נקלית שקרנית וגם רוצחת. ואגב זה לא מאיה אשמה בזה שהן לא מסתדרות אני ממש בטוח שמאיה לא סתם תציק לה - ואגב "היא עושה הכל כדי שלמאיה יהיה טוב" - יאללה מדמות בסדרה אני מצפה לכזאת תמימות כי אוקי הם לא יודעים מה שאנחנו הצופים יודעים אבל מצופה - זה ממש ברור כשמש באור יום שזה לא. אני בקיצור ממש מקווה שהיא תתפגר כי זה ממש מגיע לה.

למעלה