יש!!!!

Easy_Rider

New member
מה שי לכם מסמדי ? ...

היא מקדמת את האינטרסים שלה. זה הכל ...

EuroSims

New member
אז שלא...

יגידו שהיא תמימה חמודה כמו חתול קטן או אפילו אלילית כי היא סתם זבל של בן אדם - והרי זה מה שאת אמרת מקדמת את האינטרסים שלה בלי לראות במי היא פוגעת ומסוגלת לזרוק בן אדם אפילו מהגג

EuroSims

New member
ממש אני לא חושב

אני רק רציתי להגיד שוב - שהיחס שגלית מקבלת הוא לא הוגן היא לא הדמות הרעה פה ! - תקרא את מה שכתבתי בהודעה הקודמת זה מסביר בדיוק את הכל - גלית ממש לא הדמות הרעה - זה יונתן שהיה הרע איתה

בתאללל

New member
אבנר!!!!איכס גועל -איזה דיבור כמו .

נראה שהביאו אותו רק בגלל שהוא דוגמן ועדיף שישאר בגדר זה כדוגמן -ושחקן -ממש לא ושידבר נורמלי לא כמו אחד כמו ילד בן 3 שרק קורא בפעם הראשונה ובשביל התדמית שלו -שיוריד את העגיל בדחיפות -כי כל התוכנית נסיתי להביןמה תקועה לו באוזן ועוד דבר הוא לא כזה חתיך כפי שחשבתי הייתי מעדיפה כבר את האנשים שהביאו כביכול ל" מועמדות למשרה " ושימו לב שבשאר המועמדים בכלל לא התיחסו לראיון וכשהגיעו לאבנר -אז איך מאיה הסתכלה עליו כאילו אהבה ממבט ראשון וזה ממש כבר גועל נפש של משחק -כי בלי להקיא ועוד שאלו אותי איך אני יכולה לראות את זה והאמת אני רואה כי העלילה יפה - ומה שנכון נכון

beka69

New member
אני לא מבינה כמה דברים...

1.איך העומר ברנע הזה עם הפרצוף הגוצי הזה הוא דוגמן? והאף הזה שתקוע כזה באמצע.. 2. איך לקחו אותו להיות שחקן לעזאזל? הקול שלו כזה הוא נשמע כמו איזה בבון ואיך שהוא מדבר כזה עם הקול העבה הזה... שבכלל לא יודע לשחק... התפעקתי מצחוק מהקול שלו...! איזה חנבץ מכוער.... איך מאיה תוכל לבגוד בגידי איתו??

irresistible

New member
צודקת

הוא באמת איכס וגם בתור דוגמן הוא בכלל לא משהו והבגדים שלו והדיבור שלו כל כך לא מתאימים לדמות! הוא בא לראיון כמו איזה ילד רחוב עלוב ואמר " אני מאוד אוהב ללמד" מה הקטע?

נוני 17

New member
הוא באמת מגעיל.

הוא נאה כמו עולה חדש מרוסייה וגם כמו ילד קן.

tal2000

New member
מה אתם מדברים הוא ניראה כמו איזה

ארס מבית הארסים

lehayey aava

New member
אנשים אתם פשוט לא מבינים

איך שראיתי אותו חשבתי- למה שמו מחבל בסדרה??? הוא נראה אשכרה כמו מחלב ועוד עם הקול שלו אלוהים ישמור עכשיו איך אני אוכל לצפות בסדרה??? הוא דוחה שחבל על הזמן!!! אוי גידי גידי גידי הוא מה שמחזיק אותי מבלי לרצות להקיא.. איך שהוא הופיע אתמול כשמאיה ואבנר דיברו זה ריפא אותי.. אוי יש לנו מזל שיש לנו כוסון כזה עם קול מדהים!!!!

EuroSims

New member
נקודה מעולה ../images/Emo127.gif

באמת נקודה מעולה חייב לציין בדיוק מה שאני אמרתי :) פשוט אי אפשר לראות את הסדרה בלי להיות בכוננות גועל צריך לשים משקפי שמש כי פשוט לראות מישהו ממש יפה ואחר כך פתאום מישהו ממש מכוער יכול לגרום טראומות :) והרשו לי לצטט... "remember son when i told you not to stare directly at the sun or grandma and you did? well this is like staring at grandma IN the sun"

כולכם מהגנים על הרעים....

גלית אולי לא "רעה" (לר רענה כמו סמדר..) אבל היא כלבתא רצינית!! לא רעה? המעשים שלה רעים..מגיע לה עונש, איך אפשר לומר אחרת??? בקרש לאבנר הזה, איזה שם חירבון תקעו לו! למה "אבנר"? זה של של איזה חננה, ואיחחחססססס - איזה גועלי הוא! ניבה

לבתאלל- יפה אמרת!!!!!!!!!

(בקרשר לאבנר): הוא באמת לא יודע לשחק, מזה הגועל נפש הזה??? שישאר דוגמן חסר שכל, כי במשחק אין לו סיכוי ככל הנראה...אוי אמאלה, הוא משחק ממש מזעזע! מזה הטו דיבור המגעיל הזה, הוא משחק כמו איזה גולם אידיוט, הוא ממש מגעיל אותי ראיתם איך מאיה הסתכלה עליו?! אלוי יהיה משהו איתם... ניבה

idan3k

New member
../images/Emo58.gif

יהיה גם יהיה הפעם הראשונה שלה תהיה איתו

EuroSims

New member
כמה דברים לי אלייך

גלית לא רעה בכלל - את כל הדברים שהיא עשתה היא עשתה אחרי תקופה ארוכה של התעללות נפשית ועוד הוא זורק לה שכל הזמן הוא אהב הכי את סמדר והיא חיה בשקר - איזה מרושע זה - מגיע לו! אחרי כל מה שהוא עשה לה ואגב לא כל כך השם - אם לגידי היו קוראים אבנר אז השם הזה היה הופך להיות מדליק כי משחק אותו שחקן שנראה טוב וגם משחק טוב וגם לא נראה כמו חנטריש

נוני 17

New member
אתה צודק יותן יצא גבר

באמת אבנר נארה כמו רוסי. כל השבוע יהיו פרקים יפים

למעלה