כנראה זה באמת חכם !!! אני עשיתי מחשבים וסטו!
N NaaMuna New member 5/6/06 #24 תיכנסי לאייסי ונדבר../images/Emo70.gif נראה לי בשלוש וחצי..משו כזה... ב"הצלוחעס לכולם בבגרות היום.
N NaaMuna New member 5/6/06 #20 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif וואייי...איזה חרוזים... קורעתתתתתתת..מתעליייךך
ד דוקטור קלינית New member 4/6/06 #11 זה יש?!?!?!??! אני עוד פחות מחודש מסיימת בצפר לנצח בעזרת ה' יתברך שרק ייתן לי לעבור את הביוטופ הזה (אם כבר מדברים) בשלום...אני לא ממש יודעת משהו כי המורה שלי המציאה הכל. אופסי?
זה יש?!?!?!??! אני עוד פחות מחודש מסיימת בצפר לנצח בעזרת ה' יתברך שרק ייתן לי לעבור את הביוטופ הזה (אם כבר מדברים) בשלום...אני לא ממש יודעת משהו כי המורה שלי המציאה הכל. אופסי?
C Cat the Tiger New member 4/6/06 #6 הא.. אני כבר שנים מנסה לשנות את התמונה ולא מצליח! אולי תוכלי לעזור?
ז זיהום סביבתי New member 5/6/06 #17 וואי =\ תכל'ס אנל'א ממש זוכרת. פשוט הסתבכתי שה עם האלבומים שלי והתמונות וכל זה עד שהצלחתי... יש לך תמונות באלבום שלי? אז אתה פשוט נכנס לעדכון העולם שלי ומסמן תמונה אחרת ומבטל את זו.
וואי =\ תכל'ס אנל'א ממש זוכרת. פשוט הסתבכתי שה עם האלבומים שלי והתמונות וכל זה עד שהצלחתי... יש לך תמונות באלבום שלי? אז אתה פשוט נכנס לעדכון העולם שלי ומסמן תמונה אחרת ומבטל את זו.
ב בקי הלמן New member 6/6/06 #29 אוף.. אני מנסה להעלות תמונה אבל אני לא מצליחה בא לך אולי להסביר לי?? תודה רברה רבה.ויומקסים