יש =) =)

יש =) =)

סוף סוף הצלחתי לשים תמונה בעולם שלי!!!! שיהיה לכם על המצפון שלא עזרתם לי ומצאתי בדד את הדרך!!!! יומנעים ו... בטוח בדרכים!!!!!

כן...

אני במגמת גרפיקה אבל זה בכלל לא מה שאנחנו לומדים השנה. השנה זה סתם עיוני, שנה הבאה מעשי. אח של חברה שלי עשה לי את זה.

NaaMuna

New member
זה ישששששששששששש?!

אני עוד שבועיים מסיימת שתי מגמות..ו....את ביוטופ המעפןןןןןןןןן הזה
<והכל בעז"ה,כמובן
> זה ישששששששששששששש

NaaMuna

New member
נמלייייייים..איככככככככ..

אחד היצורים המרתקים ביותר על פני כדור הארץ.. עד לא מזמן היה לנו קן של נמלים שעליו היינו עושות את כל ה"בדיקות" וה"תצפיות" אבל הוא נעלם פיתאום סתאם כך..אז אחממ אחממ..לבינתיים אנחנו מפרבקות תוצאות..חחחחחחחח.. את גם בביו'
על מה את עושה

חחח אנחנו עושות על עטלפים

אבל הייתה לנו רק פגישה אחת, ויום חמישי יש פגישה שניה (רק שנה הבאה אנחנו עושות את הבגרות על הביוטופ) ובפגישה הראשונה לא ראינו עטלפים כי היינו צריכות לצאת יותר מוקדם... (מי חשב שבדיזינגוף סנטר יש עטלפים?!?!?) אבל חוץ מזה היה די משעמם כי לא חוקרים רק עטלפים אלא גם כל מיני עצים מוזרים, פיקוס השקמה, הפיקוס הדתי (לפחות אנחנו מזוהים עם חלק מהזרמים שם..
) אז כל הקטע עם העצים די משעמם אבל שורדים... אבל כיף לך שאת גומרת עם זה...

עטלפים?!

וואי - תסעי בקו 16!!! כלומר, בקטע שבין רחוב לוינסקי לעליה יש מלאאא עטלפים. אנחנו כל הזמן רואים שם. אם את צריכה לחקור עוד - אז תלכי לשם.

NaaMuna

New member
כע..כיפלונורמלייי..../images/Emo13.gif לסיים בי"א

חצי מהמקצועות זה שיא הסטלנות..:) עטלפים?!?!?! וואיי..נשמע מענייין קצת יותר מכמה נמלים משעממות...בעעעע..

יההה אני גם רוצה!

למה לנו אין חיות נורמליות?! העטלף היה הכי נורמלי, היו שם חרדונים, נמלים, עקרבים, דבורים, פרחים ועוד כל מיני דברים משעממים...

NaaMuna

New member
יווו..איפה את גרה../images/Emo35.gif

למה לנו אין כאלה דברים מעניינים באמת
אני צ'כה להסתובב שעההה אחרי איזה נמלה מגעילה מסכנה שלא מבינה מה אני רוצה מהחיים שלה..בעעעעע... וואייי השפנים נשמע מזה מעניין

elivnat

New member
אז לאיילת יש

דייט מעלף עם העטלף, ולאישתו של טיל
יש דייט משגע עם שפן הסלע, ואחרונה חביבה, לנעמונת יש פגישה מגעילה עם הנמלה..:p סטגדגדגדגדגדגדגדגדישדישדיש

elivnat

New member
חחחח המוזה נחה עליי

אני מקווה שגם מחר בבגרות תהיה לי מוזה... רק שזו תהיה מוזה שונה, מוזה שתעזור לי בבגרות!!!

hodaya THE oNe

New member
פחחחחחחחחחחחח

אני רואה שביו' לא עושה לכם טוב לנשמה !!! {נעמה אם כבר ...מתי את באה לגרוס?!}

elivnat

New member
הודיה, שאני אבין,

את חושבת שאני במגמת ביולוגיה
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אמנם בתחילת שנה הייתי במגמת ביולוגיה אבל ב"ה עשיתי צעד חכם ועברתי לתקשורת:)

למעלה