יש! קיבלתי לוח! אין לי מושג מאיפה כי זאת מתנת יומולדת אבל סופסוף יש לי לוח!
D Drizt New member 29/4/06 #1 יש! קיבלתי לוח! אין לי מושג מאיפה כי זאת מתנת יומולדת אבל סופסוף יש לי לוח!
D dannyshadow New member 30/4/06 #4 איזה תחרויות יש להם? יש להם איזו תחרות למתחילים 20-30 קיו? בקושי יצא לי לשחק במציאות וגם זה היה מול אנשים שלא ממש יודעים לשחק..
איזה תחרויות יש להם? יש להם איזו תחרות למתחילים 20-30 קיו? בקושי יצא לי לשחק במציאות וגם זה היה מול אנשים שלא ממש יודעים לשחק..
ש שטנית קטנה182 New member 29/4/06 #3 יאי איזה כיף!! ../images/Emo41.gif תשחקי בו הרבה... אוף גם אני רוצה!! אבל המתנה של המומולדת שלי זה טיסה ליורד דיסני... לא משנה בכל מקרה תנצלי את הלוח ואל תניחי אותו בצד.. ^^" (זה מה שיש לומר)
יאי איזה כיף!! ../images/Emo41.gif תשחקי בו הרבה... אוף גם אני רוצה!! אבל המתנה של המומולדת שלי זה טיסה ליורד דיסני... לא משנה בכל מקרה תנצלי את הלוח ואל תניחי אותו בצד.. ^^" (זה מה שיש לומר)
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 6/5/06 #8 כנ"ל כמו כל הברכות../images/Emo13.gif../images/Emo222.gif
C Chenush LOVE Anime New member 6/5/06 #9 ../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifמזל טוב לך ../images/Emo13.gif שהלוח שלך יבדל לחיים ארוכים (לא כמו שלי )
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifמזל טוב לך ../images/Emo13.gif שהלוח שלך יבדל לחיים ארוכים (לא כמו שלי )