יש!!!!!!!!!!!!!!

עָנת

New member
../images/Emo49.gif

ועוד משהו,ליתר ביטחון
איזה כייף שוב

מירבי*

New member
מזל טוב../images/Emo57.gifמזל טוב../images/Emo57.gifמזל טוב

אני מאושרת בשבילכם..איך אני אוהבת להגיד "אמרתי לכם?!" ורד, התרגשתי מאוד מהטלפון שלך, מחזיקה לכם אצבעות להכפלות תקינות ולהמשך נפלא

koralv

New member
כיפק לבטא!!!

שתכפיל,תשתלש,תהיה בריבוע. שוב האצבעות מוחזקות להצלחה.

מירבי*

New member
פנינוש יקרה שלי...../images/Emo23.gif

אני שמחה לראות אותך כאן.. איך הולך אצלך? דיברתי אתמול עם ר' והיא מאושרת.

אצלי הולך ותופח../images/Emo3.gif

החזה שלי כואב אבל זה הסימן היחיד שיש הריון (אה וגם הבטן שמתחילה לצוץ לה
) היום אני נפגשת עם ההורים לארוחת ערב, הם מפנקים אותי ונראה לי שאני אסיים את ההריון הזה עם מטען חורג
האמת שרציתי להתייעץ איתך לגבי משהו אבל אני שוקלת אם לשתף את כולם או רק אותך, אז תני לי קצת זמן להחליט איפה להוציא את זה (וזה לא קשור להורים המיועדים אבל כן לפונדקאות)

הי פנינה

נחמד שאת תופחת באיזה שבוע את? הלוואי עלי שרק החזה יגיב לשינוי אבל אני אומרתשכל הסבל שווה בעיקר ההרגשה של אחרי אני כבר יודעת עברתי פעם אחת. שיהיה לך בתאבון ותהני מכל רגע.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo140.gif

מזל-טוב
שיכפיל ויגדל אמו ואמן
והכי חשוב שידבק

ורד13

New member
תודה. תודה על הברכות

האמת אנחנו המומים לחלוטין. בפעם הראשונה בחיי מצאתי עצמי צוחקת ובוכה בו זמנית. אין מילים. אי אפשר לתאר את ההתרגשות.

mondani5

New member
הי ורד יקירה!

מזל טוב לך ולפונדי על ההקלטות הראשונה,המשך הריון תקין ובריא,ההודעה הכי משמחת עבורי בהגיעי חזרה ארצה!!! כן ירבו והכי חשוב המשך בדרך הנכונה. גם אני מצאתי עצמי בוכה וצוחקת יחדיו,וזה חזר על עצמו ביום הלידה ד"א ההקלטות ממש באותם זמנים שלי ולכן בעזרת השם את אמורה להיות אמא ביום ההולדת של שיר ורון והשמחה כפולה בידידות אירית

ורד13 אהובה שלי../images/Emo24.gif

מזל טוב ענקי כל הזמן דואגת ומפרגנת ורוצה לעזור אני מלאת שמחה ובטות.מקוה שימשיך כך .

ורד13

New member
יקירתי. אנחנו בהלם.

מוצפים מרגשות. אסירי תודה. פתאום התקווה שהיתה נראת אפשרית. היתכן? תרגישי טוב יקירתי. שיהיה לנו בהצלחה. והמון, המון, המון תודה.

miss lula

New member
מזל טוב לורד וטל

הלוואי והבשורה הטובה שלכן תביא ברכה לכל בנות הפורום
אלי

למעלה