יש?!?

Stillwater

New member
ברוכה הבאה!

ואני לא מסכימה שרוב השירשורים הם של ברוכים הבאים!

l i f a g i r l

New member
פששששש

פששששש איזה קבלת פנים!!!! חחחחחחח תודה רבה רבה רבה רבה לכם!!!!

The Sandman

New member
אני ופמינזם ../images/Emo153.gif

אני לא מאמין בפמיניזם לא חושב שאתן יותר טובות מהגברים. לא שאנחנו יותר טובים מכם. יש איזשהו שיוויון כזה. אבל אתן הנשים, אלות! זה מה שאתן! אין אליכן! אתן המין היפה! (טוב אולי אני קצת פמיניסט
)

Runaway Train

New member
לאאאאאא רוני לאאאאא!!!

תגידו לי איזה מין חור בהשכלה יש לכם??! פמנסטיות לא חושבות שהם יותר טובות מגברים!!!!!! פמניזים זה השקפת עולם שדוגלת במתן זכויות לנשים ,שיוון בינהן לבין הגגברים!!!!!!!

Ayoola

New member
אולי לא הרוב אבל...

מרוב שרשורים כאלה כבר צריך לעשות אייקון של - ברוך הבא (או במקרה שלנו - ברוכה הבאה). ואז נוכל לכתוב בנושא - |ברוך הבא| ולסגור ענין .... סתם תם:) ברוכה הבאה:)!!

life style

New member
אז תעזור לנו

גם אני מקווה שיהיו הרבה שירשורים טובים אבל בשביל זה צריך לפתוח אותם לא? דרך אגב ברוך השב (אח, זה מוזר להגיד את זה בלשון זכר)

spf

New member
שלום..

אחלה שיר...ד"א [הניק שלך] :))) היו שלום! ויומטוב!

spf

New member
זה מה שאני שואלת..

Sex Pistols- Oi Oi Oi שיר מצחיק....

spf

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התבלבלתי לגמרי!!!!!! לא!!!! זה שייך לפורום אחר בכללללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי שהניק שלו זה מהשיר Enter Sandman של מטאליקה פפאקקקקקקקקק זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה אפשר למחוק ת'הודעה ההיא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יומטוב אנשים:)

The Sandman

New member
איזה כיף אתם זוכרים אותי ../images/Emo140.gif

תודה לכם משמח אותי לראות שזוכרים אותי! אבל עכשיו ניזכרתי למה נטשתי פעם קודמת
כל השירשורים פה הם על משתמשים חדשים או מזל טובים או קורט הכוסון... אוף אבל אל חשש
רוני נישאר פה לבנתיים

למעלה