יש?!?

l i f a g i r l

New member
יש?!?

יש מקום לעוד מישהו?!? נעים מאוד,קוראים יל מעיין ו...אחת מהסיבות שאני פה זה כן אני אוהבת לשמוע את נירונה,כמובן עוד להקות אבל אני לא ממש יפרט עכשיו כי יש הרבה... ו...זהו כעקרון

the sofa city

New member
למה אתם שואלים?

ברור שיש מקום! טוב משעמם לי אז גם את תקבלי משהו מיוחד:
ברוכה הבאה
(מקווה ישצא)

N I R VA N A

New member
יופי עוד בת.....

חחח סתם....... אבל שמתם לב ש 90 אחוז מהפורום זה רק בנות???? בכל אופן ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!! תהני מהפורום :)

FlamMAble

New member
יש לך בעיה עם בנות?!

ברוכה הבאה לפורום... וראסמי יש מלאן בנות.. אבל סבבה

N I R VA N A

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

לא דווקא אין לי (אני כן סטרייט - אם פקפקת לרגע
)

אהמ...!../images/Emo4.gif

אני יודע שלא ממש כתבתי הרבה בזמן האחרון,אבל כנראה ככה זה כשכל מה שיש לכתוב כל הזמן זה "ברוכה הבאה"....

כן שמתי לב..

ואמ.. ניצול שרשור
שוב.. איפה אני יכולה למצוא מילים לשירים של Syd Barrett? או לפחות למישו יש את המילים לשיר Effervescing Elephant..?

life style

New member
ברוכה הבאה

ובכלל ברוב הפורמים שהייתי בהם בתפוז יש המון בנות... נראה לי שהגברים עדיין לא הצליחו לפענח איך עוברים את העמוד הראשי ומגיעים לפורמים

The Sandman

New member
הופה הופה הופה רגע רגע

מתי פתאום הפורום הפך לפורום פמיניסטי? וגם אני עוד בן בפורום אולי לא רשמתי רבה אבל אני עדיין בודק..

Runaway Train

New member
הופה הופה תראו מי חזר

אחרי שנטש אותנו לטובת...____? ראיתי אותך נדמה לי כמה פעמים בפורום סמים קלים או שזה היה מטאל איפה אתה הא??

The Sandman

New member
אוי איזה כיף אנשים זוכרים אותי ../images/Emo13.gif

אוי עשית אותי שמייח קחי חיבוק מתנה
אמממ פורום סמים קלים הייתי מאז ומתמיד זה אותכם שנטשתי קצת אבל הינה אני פה (למרות שאני מקווה שיהיו יותר שירשורים טובים מחברים חדשים ומזל טוב לפורום) אני לבנתיים פה! יום טוב לכללללל אנשי הפורום הנחמדים

Runaway Train

New member
וואלה תודה על החיבוק הייתי מוסיפה

אייקון כזה של חיבוק אבל אני לא אוהבת אותו..הוא פיחו..:( אז תפסיק לנטוש ותהיה פה קבוע..גם אני מקווה בדיוק כמוך,יותר שירשורים טובים!

The Sandman

New member
את באה אולי לעשות משהו בנידון?

בואי נצא איזה משהו טוב ככה שישאר מה ימים שאלה שכולם יתחילו פה להתווכח ותקום מלחמת עולם 3!!! (טוב סליחה BAD RONI אני ישתוק וזהו
)

Runaway Train

New member
תמיד מה שמעלה הכי הרבה וויכוחים

זה המוות של קורט,נרצח או התאבד (או חי..בעע..) אבל בוא לא נתחיל עם זה.. אני בעד מלחמת עולם שלישית בפורום!!!!GO GO GO

למעלה