יש!!!!!!!!!!!!!

יש!!!!!!!!!!!!!

עמיר פרץ, הגביר הגדול, יכול לחייך זחוח דעת ומדושן עונג. יש תוספת יוקר. כל העובדים יקבלו 3.5% תוספת יוקר, פרוס על פני שנה וחצי. עד ינואר 2004 נקבל 2.1% ואת היתרה במרץ. 2004. לא 2003. 2004. למי שלא מבין את המשמעות, מי שמקבל 5,000 ש"ח ברוטו, יקבל עד ינואר 2004 (עוד שנה וחודשיים), 105 ש"ח. מזה, יישאר לו נטו 52.5 ש"ח. את ה- 70 הנותרים, יקבל במרץ. בשביל זה היו עיצומים שלושה וחצי שבועות. 175 (מאה שבעים וחמישה) ש"ח פרוסים על פני שנה וחצי. זהו. נתפרה בעיית העוני בישראל. רוצו להצביע ל"עם עובד". נשמע יותר כמו עם אובד... סקסופון

סקסופון.........

אני ממש מריעה לאמיר פרץ הוא פתר את כל צרות המדינה הוא הביא לתוספת יוקר... ביג דיל.... ומה עושים האנשים המובטלים<אנוכי> על זה הוא נלחם זהו הוא נהנה מהכותרות אחחח אם הוא היה לידי הייתי תולשת לו את השפם

שחר 33

New member
סקסו - זה עם של מזוכיסטים

עמיר פרץ, הוא שמורת טבע, שעוד מנסה להשיג משהו מהשלטון של הליכוד, לטובת החלשים והשכירים ....וזה לא פשוט....כל כך לא פשוט. לך תשיג משהו ממשללת ימין אטומה. תראה מה קרה לשביתת הסטודנטים מול ביבי? מה קרה לנכים מול שרון ? מה קורה לתנועות המחאה החברתיות מול סילבן וחבריו ? מה קורה בשכונות, בעיירות הפיתוח ??? אבל העם בעשירונים התחתונים מצביע ליכוד.... אתמול המנקות של משרד החוץ קפצו על ביבי נתניהו משמחה, תן להם להצביע ליכוד, זה העונש הכי גדול שאני מאחל לשכוות האלה. אני לא אשכח איך אחרי שרבין נרצח הייתי כסטודנט אמור לקבל מילגה מ"שיקום שכונות" בשכונה שבה הייתי גר ( תל- גיבורים בחולון). בנתיים התחלף השלטון, ביבי הגיע, התקשרתי לברר מה קורה ? אמרו לי שפרוייקט שיקום שכונות בוטל. מי ביטל ??? ביבי נתניהו, יקיר כל השכונה שהצביעה לו. אבל לך תסביר ...לאנשים שאי אפשר להסביר להם כלום. הרי, גם אם ערפת ינהיג את הליכוד, הם יצביעו ליכוד. מה אני אגיד ...מגיע להם עוד ארבע שנים עם אריק וסילבן...אולי הם יהרסו עוד בית בראמאלה, אל מול מחיאות הכפיים של האספסוף שביטנו מקרקרת. שלך, שחר 33

גיוRא

New member
מה את רוצה מרמון...?

כולה האיש ..קבלן עבודות עפר.. הורס כל מה שמתקרב אליו.. מה את לא נהנת..מהשיגיו המדהימים.. הוא ביטל את תשלום קופת חולים.. קרא לו מס בריאות... ומס הרי זה חובה...ומי אמר שתמורת מס צריכים לקבל משהו...?

גיוRא....אתה מזכיר לי.....

הגעתי לרופא בתאריך 30/6/02 התבקשתי לשלם עבור ביקור זה 12 ש"ח בתאריך 2/7/02 הגעתי שוב לרופא... אני ממתינה לתורי... כשמגיע תורי...הוא אומר לי... גברת..את צריכה לשלם 12 ש"ח אמרתי אבל שילמתי ...הלא אמרתם כל רבעון את צודקת הוא משיב... והרבעון הסתיים ב-31/6/02 טוב אין ברירה שילמתי אחר כך הוא הפנה אותי לצילום... אני ממתינה מחוץ לחדר רנטגן... ואז ברמקול אני שומעת....קוראים לי לגשת למשרד אני מגיעה ואז נאמר לי שעבור ה-צילום עליי לשלם 20 ש"ח טוב שילמתי.... אחר כך שלוח אותי לרופא מומחה... הלכתי .... ואז בדלפק הקבלה...אמרו...גברת את צריכה לשלם 23 ש"ח עבור התחייבות רבאאאאאאאאאאאאק שלא נדבר שהגעתי לבית מרקחת של קופת החולים...עלאק תרופות מסובסדות עוד 150 ש"ח.... נעל העולם הזה והמדינה הזאת... אחרי כל התשלומים....ישר נהייתי חולה מס בריאות

שחר 33

New member
בנתיים בשתי העשורים האחרונים

היו שתי תקופות פריחה כלכלית. 84-86 שפרס הציל את המדינה מהשואה הכלכלית של בגין (400 % אינפלציה). 92-95 - כשרבין הוציא את ישראל לצמיחה, אחרי חצי עשור כלכלי אבוד של שמיר שרק השקיע בהתנחלויות. ביבי מרוב יהירות ושמחה לאור מצבנו הכלכלי, הלך שבוע אחרי שנבחר לאמריקאים וסיפר שהוא מוותר על 3 מילארד דולר סיוע אזרחי...וקיבל מחיאות כפיים סוערות. 3,000,000,000 $ = 14,000,000,000 שקל, ככה בשביל מחיאות כפיים !!! הייתה עוד תקופה נפלאה 98-00 תקופת ברק, אבל לא ממש בגללו ומדינויותו , אלא בגלל פריחת בועת ההי טק. עוד משהו דרדסית, את שתי התקציבים הנוראים האחרונים והחוסר במדיניות כלכלית , שהורידו את הדירוג של ישראל בעיני כל האנאליסטים, הגברו את האבטלה, הורידו את רמת החיים, והרסו את הכלכלה, בישלו שר האוצר הנפלא שלך, מקום 2 בליכוד, סילבן, והגיבור הראשי שלך איש המלחמות אריק שרון. תפקידם היה להביא תוכנית כלכלית ליציאה מהמשבר..., אבל למה להם לפגוע בעשירים... הם מפלגה ימנית, ומי שמבין משהו יודע שימין=קפיטליזם=עשיר וטוב לו עני ורע לו. אין קשר בינהם ובין שמאל=סוציאליזם=שוויון ובעצם, מה אני מסביר...במילא תצביעי ליכוד...תהני חמודה ! זה אחלה להרגיש ימנית לוחמנית ומובטלת..זה עושה טוב לדעת שמחר יכנסו לשטחים לתת להם בראש, אז מה אם הם יותר פגועים ומכיניסים לנו יותר פיגועים מאי פעם, העיקר שיש לנו מנהיג עם ביצים ולעזעזל הכל. אריק לא אשם בכלום, הוא קורבן, הוא לא אמור לתקן שום דבר, הוא רק צריך להכניס לערפאת...ככה הוא יזכה בקולות של כל העצבנים העניים, ויש כאלה המונים לצערי. מזוכיזם לשמו, שנמשך שנים. שלך, שחר 33

נשית~37

New member
למה באמת...

אתה מתאמץ להסביר? הרי מצביעי הליכוד כל כך אטומים וחסרי השכלה וטמבלים...שהם ממילא יצביעו במה שהם מאמינים... כמוך הא? נעים לקרוא דעות משני צידי המתרס, אבל היהירות וההתנשאות שלך כלפי אלה שלא חושבים כמוך...מוציאה אותי מדעתי
. אבל לא נפתח על זה ויכוח או דיון... ד"ש חם למאי
.

שחר 33

New member
לידעתך

לא הייתה מערכת בחירות אחת שהצבעתי כמו לקודמתה. תמיד זה היה על פי שיקול רציונלי. אני לא בכיס של אף אחד...בניגוד לתוית שלך. יש בעם המון אנשים שמצביעים בדפוס קבוע, בלי קשר לתוצאה, מתוך אמוציות חזקות...למרות שהם הנפגעים העיקריים של ההצבעה שלהם. אחרת איך את מסבירה שהרוב בעם רוצה עוד 4 שנים עם אריק וסילבן ? לצערי, אני במיעוט...והביקורת האישית שלך כלפי, ממש לא מוציאה אותי מדעתי. שלך, שחר 33

נשית~37

New member
לידיעתך..

אני לא שמה תוויות על אף אחד....כל אחד אחראי על התוויות שלו. ולימדו אותי לכבד דעתו של כל אחד...גם אם היא שונה משלי...וגם אם הוא פועל עפ"י אמוציות ולא עפ"י "השכל הישר"... ואחרון חביב...סער הביא לך תשובה די עיניינית...לא ראיתי תגובה שלך..

נשית~37

New member
../images/Emo13.gif תודה...

אני לא מתעניינת בפוליטיקה...צרם לי הצד ההומני ועליו דיברתי.

שחר....

צללתי למצולות....להביא לך את תגובתי להודעתך הקודמת:איזה כיף לראות הפוליטיקאים.. וזאת דעתי....אז תקרא! על מה הממשלה נפלה?... על זה שלא רצו להעביר את קיצוץ התקציב ממש מצחיק אם רצו לתת לנו גזרות...והעבודה החליטה להפיל את הממשלה בעיקבות זה רגע ....עכשיו כמה תעלה לנו הבחירות? מאיפה הם יוציאו את הכסף הזה? מי ישלם על זה?. בחייאת רבאאאאאק אני לא מבינה וגם לא כל כך רוצה להבין בעניין פוליטקה אבל לעשות חשבון אני יודעת... לא משנה מי יעלה...אנחנו נשלם בסוף הרי הבטחות בקמפיין הבחירות שמענו משני הצדדים הכל ורוד...הכל יהיה טוב....יהיה עבודות....רמת חיים גבוהה....לא יהיו פיגועים..ועוד כהנה וכהנה הבטחות אני מצטערת להיות בוטה... אבל לא משנה איזו מפלגה תעלה לשילטון כי ההבטחות של שני הצדדים שוות לתחת. אתה כל כך שמח ומבסוט...כאילו זה הרגע הודיעו על הפסקת אש כאילו מצאו מקומות עבודה לכל המובטלים<ואני בינהם> כאילו הכל יהיה עכשיו ורוד....נתהלך חופשיים בלי דאגות....מה אני אגיד לך.....בא לי להקיא מכל המפלגות כולם מתברברים....וכלום לא עושים. נלחמים אחד בשני כאילו הם אריות הכל שם שוחד הכל מכוער ומגעיל בחרו 120 חברי טינופת והביאו אותם לשילטון היום אני מרימה את הדגל אני כבר לא אלך לבחירות<לא שהם זקוקוים לי...אבל יש עוד הרבה כמוני כי המסקנה שהגעתי אליה...לא משנה מי יעלה בכל מצב יהיה אותו חרא. אבל אתה יודע יש משהו חיובי בכל הבחירות....חיובי בשבילי אני יעבוד בבחירות הללו....והצחוק .....אתה יודע כמה כסף ישלמו לי על יום אחד....בשביל להפעיל קלפי.....1500 ש"ח עכשיו אתה רואה לאן הולך הכסף?.. אבל לי לא אכפת....אותי מעניין לדאוג לילדיי מצחיק אותי שישלמו לי לעבוד בבחירות ואני בכלל לא אלך לבחור באפ´חד יותר ימין או שמאל...בשני המצבים ...גועל נפש גדול

גיוRא

New member
פואד לא אשם...הוא רק הפיל את הממשלה

אבל את ההוצאות...יוציא שרון... ענק אתה פואד... אם רצית להיות ראש ממשלה... ההימור שלי.. בכנסת הבאה..לא תהיה אפילו שר.. מעניין איך תשפיע אז

רקדן

New member
שחר בוא אגלה לך סוד.

נושא שיקום שכונות .... רק לידיעה כללית אני הייתי יו"ר ועד של שכונה שמונה 20.000 תושבים כיום אני יו"ר הועדה הפיזית דואג לשיקום ביניינים ושיפוץ מעטפת הבניין אנחנו נמצאים בשיקום שכונות כבר 7 שנים ולידיעתך ראש הממשלה לא מבטל את פרוייקט השיקום ולא מוציא שכונות מהשיקום יש ועדת שרים <תתפלא ראש הממשלה לא נמצא בוועדה >אגב בוועדת השרים ישבו עד לא מכבר גם שרים מהשמאל והם מחליטים מי מהשכונות יוצאות מהשיקום<לאחר בדיקה רצינית ותוצאות של השיקום שבטח נראות לעין< אז בחייאת דינק אל תבלבל לנו במוח תלמד את הנושא לפני שאתה מאשים ידוע שאתה איש שמאל וזה בסדר אבל גלה לי מה השמאל עשה בשביל החלשים ? ואגב מי שהמציא את פרוייקט השיקום זה לא אחר מאשר מנחם בגין והוא לא מאנשי השמאל שאתה סוגד להם דייק בדברים רקדן שגאה להיות איש ימין <התחלתי עם תעמולת הבחירות>

כל השיטה רקובה ואתם עם שיקום...

מדינת ישראל מזכירה את השלטון הרומי ו\או את השלטון המצרי. המיתון, פועל יוצא של מעשי איבה ומגזר ציבורי מנופח ולא יעיל עד אימה, מכה בכל השכבות, נטל המס הכי גבוה במדינות המפותחות, כל יום נסגרים מאות עסקים ומצטרפים למעגל המובטלים והאינדיקציה לטוב או לא טוב זה שיקום השכונות? לחם ושעשועים להמונים? להערכתי ממש לא משנה אם מדובר בליכוד או בעבודה, שניהם מסואבים ואימפוטנטים, הבחירה היחידה ההגיונית שנותרה היא שינוי, מין מפלגת חופש (כלכלי, תרבותי ומדיני) שכזו- שכנראה צפויה להפתיע בבחירות הקרובות עם 12-15 מנדטים.

ל-120 חברי הכנסת...

ממשלת ימין או שמאל בשני המקרים מדובר בזבל גדול כל אחד לתחת שלו דואג ולא אכפת להם מאיתנו באמת ושוב מגיעות בחירות עוד תשדירים ועוד תעמולות עוד הבטחות שלא מקוימות אז תעשו טובה תסתמו בבקשה... מפרגנתתתתתתתתתתתתתת

למעלה